Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 84
Άκης έγραψε:Βλέπω να φεύγει έτσι και ο Φεβρουάριος.
Συμφωνώ απόλυτα φίλε.
Καλημέρα παίδες!! Εχω κάτι ερώτησουλες θα πάρουν για εποπ η για οβα ποια είναι τα κριτήρια πρόσληψης?; Με βάση τν ειδικότητα που ήσουν στον στρατό?; Μετρανε lower, Γ κατηγορίας Δ μηχανής κ τέτοια?; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
ΟΒΑ πάνε να βγάλουνε, και πάει με βάση την ειδικότητα που ήταν κάποιος στο στρατό, την ηλικία(οι μικρότεροι έχουν προτεραιότητα)και την εσσο(αυτοί που ειναι στην όσο πιο δυνατόν νεότερη αρκεί να απολύονται σε 2-3 μηνες...)Αν κάποιοι έχουν ιδια ηλικία και εσσο προηγείται αυτός που εχει την πιο κρίσιμη ειδικότητα... Διπλώματα κτλπ δε μετράνε στους ΟΒΑ.Army23 έγραψε:Καλημέρα παίδες!! Εχω κάτι ερώτησουλες θα πάρουν για εποπ η για οβα ποια είναι τα κριτήρια πρόσληψης?; Με βάση τν ειδικότητα που ήσουν στον στρατό?; Μετρανε lower, Γ κατηγορίας Δ μηχανής κ τέτοια?; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
- GreekGod
Πολιτης έγραψε:Καλημερα παιδια υπομονη λιγο εμεινε
Πως το ξέρεις αυτό φίλε;
Καλημερα για οβα δεν εχει σημασαια τους μηνες που απολιθηκες φιλε μου
Για αρχή βγάλτε από το μυαλό σας για ΕΠΟΠ θεσμός ΕΠΟΠ ΤΕΛΟΣ Χωρίς να φανώ κακός ούτε να το παίξω κάποιος αλλά έτσι είναι ο θεσμός ΕΠΟΠ έχει τελειώσει για πολλούς λόγους μόνο οβα που μπορεί κάποτε να αλλάξει ο θεσμός οβα για μόνιμους
Καλησπερα παιδια καλη σαρακοστη σε ολους με υγεια τωρα πρεπει να βγει για οβα τωρα που γινονται ολα αυτα εχουμε ελιψεις γιατι το καθηστερουν τοσο ακομα
- GreekGod
Ισχύει με την τρέχουσα κατάσταση εκτός από ΟΒΑ θα έπρεπε να βγει και ΕΠΟΠ κατά την γνώμη μου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες