644 Μ/Κ ΤΠ - Αλεξανδρουπολη
Καλησπερα! Γνωριζει καποιος τπτ σχετικο με αυτο το ταγμα; Πηρε μεταθεση εκει το αγορι μου και παρουσιαζεται σημερα σαν σιτιστης. Ξερετε απο εξοδους κ αδειες τι παιζει;
644 ΜΚ ΤΠ. Και εδω πολυ προβλεπομενα ειναι ολα αλλα μου παν μια χαρα οι υπηρεσιες...
καποιος μπορει να γνωρισει και να ποσταρειέγραψε:Καλησπερα! Γνωριζει καποιος τπτ σχετικο με αυτο το ταγμα; Πηρε μεταθεση εκει το αγορι μου και παρουσιαζεται σημερα σαν σιτιστης. Ξερετε απο εξοδους κ αδειες τι παιζει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristi την Τετ Μαρ 10, 2010 11:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το 534 τπ ξερει καποιος να μου πει Πως ειναι
ψαξτο μεσα στις μοναδες. Αν δεν υπαρχει "σηκωσε το" θα ψαξω και γω αυτο αν δεν κανω λαθος ειναι στο πεπλο κοντα στις φερρες ετσι δεν ειναι;ψαρακλας έγραψε:Το 534 τπ ξερει καποιος να μου πει Πως ειναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristi την Τετ Μαρ 10, 2010 11:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οσον αφορα 644 ειμουν εκει ζοαρα θα κανει το αγορι ς ειναι ισος το καλιτερο στρατοπεδο...
Προβλεπομενα λογω ταξιαρχιαςστο κανδηλαπτη στην αλεξανδρουπολη ειναι
Καλησπέρα, μου ήρθε μετάθεση για το 644 Μ/Κ ΤΠ, για πείτε, τι λέει το συγκεκριμένο στρατόπεδο αυτή την περίοδο;
Το χειρότερο στρατόπεδο με τα ποιο πολλά χωσε και υπηρεσίες οποίος πάει εκεί κάντε το σταυρό σας
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Απ' όσο θυμάμαι πριν περίπου μια πενταετία δεν είχε και τα καλύτερα στελέχη σε σχέση με άλλες μονάδες στην Αλεξανδρούπολη.
Μου ήρθε μετάθεση για εκεί. Είμαι 2021 Δ εσσο Τι παίζει εκεί; Γενικά με εξόδους και λοιπά πως πάει;
Δεν είναι πάντα ετσι644 έγραψε:Το χειρότερο στρατόπεδο με τα ποιο πολλά χωσε και υπηρεσίες οποίος πάει εκεί κάντε το σταυρό σας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες