Υπόλοιπο αδείας

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Υπόλοιπο αδείας

Δημοσίευση από Anonymous »

Εχω μιa απορια...
το αγορι μου κανει την θητεια του ακομη και ειναι στην θεσσαλονικη!
απολυεται τον αυγουστο σε 52 μερεσ...
δικαιουται 32 μερες αδεια και δεν προκειτε να του δωσουν καμμια και δεν ξερω για ποιον λογο ακριβως!
απο οτι καταλαβα κανουν διακρισεις διοτι δεν ειναι θεσσαλονικιος!
και τι παει να πει αυτο; Κι αν ειναι αθηναιος η' πατρινος η' κερκυραιος η' μυκονιατης η' οτιδηποτε;

γιατι ομως να γινεται αυτο;
τι πρεπει να κανουμε για να υπαρχει ισοτητα σε ολους τους στρατευσιμους και να υπαρχει σωστη δικαιοσυνη και οχι διακρισεις;
πρεπει δηλαδη να φτασουμε μεχρι τα καναλια και να γινει θεμα ο ελληνικος στρατος και να βαζουμε μεσα για να μπορουν τα παιδια μας να βγαινουν εξω και να παιρνουν σωστα τις αδειες τους;

δεν το καταλαβαινω αυτο...

τι κρατος ειμαστε;

αυτο ειναι ο ελληνικος στρατος;
μας δινουν την εικονα οτι ολα ειναι τελεια εκει μεσα και τελικα γινονται τα σοδομα καο γομορα;

θελω μια απαντηση παρακαλω...

που να απευθυνθω και σε ποιον εκτος απο τα καναλια... ;
wouolf
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Υπόλοιπο αδείας

Δημοσίευση από wouolf »

Αμα σαν κρατος ειμαστε 10 φορες χαλια. Σαν στρατος ειμαστε 20 φορες χαλια. Ειμαι μεσα εδω και 5 μηνες και τα ζω αυτα που λες. Ενα μεγαλο μπουρδελο ειναι ο στρατος. Το λενε και τα στελεχη

ποια ισοτητα και δικαιοσυνη περιμενεις την στιγμη που σαν κρατος δεν τα εχουμε αυτα. Πως να τα εχουμε στο στρατο. Δεν γινεται. Ολα γινονται για την εικονα.

τωρα για την αδεια. Εγω θα του ελεγα να τους πριζει εκει μεσα να του την δωσουν. Να βαλει και καμια σαλτσα οτι και καλα για καποιο λογο θελει αδεια ξερεις.
Anonymous

Υπόλοιπο αδείας

Δημοσίευση από Anonymous »

Αστα να πανε φιλε μου...
το σχημα του παραλογου ακριβως, δε βγαζεις ακρΗ.
τελικα πΗρε ο πατερας του τηλεφωνο και βγηκε.
κι ο αγιος φοβερα θελει!

ολα καλα...
οτι δικαιουταν το πηρε
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες