Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Καμία κύρωση αδερφέ
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Καλησπέρα σε περίπτωση που είμαι μέσα στους ' τυχερούς ' και για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους μετά από 2-3 μήνες υπάρχει ανάγκη να φύγω απο το σώμα... Αποκλειομαι αυτόματα από άλλες μελλοντικές προκηρύξεις σε σώματα ασφείας ;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Καλησπερα στην ομαδα
Ήθελα να ρωτήσω λόγο κατάστασης με την γρίπη τα δικαιολογητικά πως τα στειλατε και αν τα στειλατε ηλεκτρονικά σε ποιο e mail;
Ήθελα να ρωτήσω λόγο κατάστασης με την γρίπη τα δικαιολογητικά πως τα στειλατε και αν τα στειλατε ηλεκτρονικά σε ποιο e mail;
- Mpell13
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 96
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Από αυτές που αφορούν στρατό πχ ΕΠΟΠchrisather έγραψε: Καλησπέρα σε περίπτωση που είμαι μέσα στους ' τυχερούς ' και για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους μετά από 2-3 μήνες υπάρχει ανάγκη να φύγω απο το σώμα... Αποκλειομαι αυτόματα από άλλες μελλοντικές προκηρύξεις σε σώματα ασφείας ;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Καλησπερα σας, θα ηθελα να ρωτησω τι ισχυει για τους σημαιοφορους επικουρους αξιωματικους σχετικα με τον βαθμο τους εαν καταταγουν οβα (εαν παιρνουν μεγαλυτερο αξιωμα με την επανεισαγωγη τους σε σχεση με αυτο που απολυθηκαν) και εαν δεχονται ι2. Ευχαριστω πολυ.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Παιδιά ένας κολλητός από τους 206 σήμερα πέρασε τα ιατρικά. Του είπαν μέσα στον Μάιο θα ενημερωθεί που θα παρουσιαστεί κ πότε... οπότε αυτούς που καλούν για εξετάσεις σημαίνει ότι έχετε επιλεχθεί
ΕΛ. ΔΥ. Κ
- Αλεκος12345
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Παιδιά καλησπέρα ξέρουμε πότε θα είναι η επόμενη φουρνιά με τα αποτελεσματα;
- Mpell13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Φίλε μου από ότι ακούστηκε μετά το Πάσχα αλλά μην παίρνεις και ορκοΑλεκος12345 έγραψε: Παιδιά καλησπέρα ξέρουμε πότε θα είναι η επόμενη φουρνιά με τα αποτελεσματα;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Παιδιά καλησπέρα σε όλους... Μήπως γνωρίζει κανείς πόσες αιτήσεις μέχρι τώρα έχουν γίνει συνολικά;
- Mpell13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε αυτό, ειδικά την στιγμή που δόθηκε παράταση, αυτά συνήθως ανακοινώνονται μετά το πέρας της προθεσμίας φίλε μουMere1995 έγραψε: Παιδιά καλησπέρα σε όλους... Μήπως γνωρίζει κανείς πόσες αιτήσεις μέχρι τώρα έχουν γίνει συνολικά;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Εγώ που είμαι διαβιβάσεις και η ειδικότητα μου δεν είναι στη προκήρυξη, και μου είπαν να κάνω και μια υπεύθυνη δηλωση, που να δηλώνω ότι παρόλο που δεν πληρω αυτό που ζητάνε ότι θέλω να καταταγω ως οβα.. Πόσες πιθανότητες έχω να μπω;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Καμία. Θα πρέπει να ελπίζεις στο να μην συμπληρωθούν οι θέσεις ώστε να βγάλουν νέα συμπληρωματική προκήρυξη και να περιλαμβάνει την ειδικότητα σου
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Δηλαδή δεν θα με πάνε σε άλλη ειδικότητα; έτσι μου είπαν πάντως
- Mpell13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Αν είσαι στους επιτυχόντες θα σου δώσουν ΝΑΙ Τι ειδικότητα έχεις;Mere1995 έγραψε: Δηλαδή δεν θα με πάνε σε άλλη ειδικότητα; έτσι μου είπαν πάντως
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ειδικότητα γραφεας κέντρου επικοινωνιών
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες