Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
GerP.
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από GerP. »

Καλησπερα παιδια, εγω θελω να κανω 2 ερωτησεις σχετικα με την προκηρυξη. Καταρχας δεν ειδα πουθενα να αναφερει για εξτρα μορια (πχ διπλωματα, ξενες γλωσσες κλπ), αρα φανταζομαι δεν μπορω να προσκομισω τα εκαστοτε εγγραφα κι ως εκ τουτου δεν μοριοδοτουμαι για αυτα; Και κατα δευτερον οσων αφορα τις φρουρες προτιμησης πρεπει να βαλω υποχρεωτικα 4 διαφορετικες; Δεν μπορω για παραδειγμα να βαλω 2α ΜΑΛ- Ζμακ και να το αφησω ετσι; Μου ειναι αρκετα δυσκολο να φυγω εκτος και δε ξερω τι αλλο να δηλωσω για αυτο ρωταω. Ευχαριστω εκ των προταιρων!
ΕΜΚ/Δ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 20

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ΕΜΚ/Δ »

GerP. έγραψε:Καλησπερα παιδια, εγω θελω να κανω 2 ερωτησεις σχετικα με την προκηρυξη. Καταρχας δεν ειδα πουθενα να αναφερει για εξτρα μορια (πχ διπλωματα, ξενες γλωσσες κλπ), αρα φανταζομαι δεν μπορω να προσκομισω τα εκαστοτε εγγραφα κι ως εκ τουτου δεν μοριοδοτουμαι για αυτα; Και κατα δευτερον οσων αφορα τις φρουρες προτιμησης πρεπει να βαλω υποχρεωτικα 4 διαφορετικες; Δεν μπορω για παραδειγμα να βαλω 2α ΜΑΛ- Ζμακ και να το αφησω ετσι; Μου ειναι αρκετα δυσκολο να φυγω εκτος και δε ξερω τι αλλο να δηλωσω για αυτο ρωταω. Ευχαριστω εκ των προταιρων!

Δεν υπαρχει μοριοδοτηση με διπλωματα στο θεσμο τωρα μπορει και να αλλαξει κατι αλλα ποτε δεν ξερεις προς το παρον δεν υπραχει ενημερωση για κατι τετοιο. Ναι μπορεις δυο επιλογες

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Fanis K. »

Να ξέρετε παιδιά έχω μιλήσει με αστυνομία και μου είπαν πέρα από την ταυτότητα να έχουμε το χαρτί που λέει τις ημερομηνίες για τους γιατρούς και το χαρτί που είσαι στον πίνακα.Και την κανονική βεβαίωση που έχουμε για την μετακίνηση.

Αν θέλετε προτείνω να τα έχετε και στο κινητό.

Το ίδιο είναι.

Εμένα αυτά με είπαν προσωπικά.

Άβαταρ μέλους
Mpell13
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 96

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Mpell13 »

Fanis K. έγραψε: Να ξέρετε παιδιά έχω μιλήσει με αστυνομία και μου είπαν πέρα από την ταυτότητα να έχουμε το χαρτί που λέει τις ημερομηνίες για τους γιατρούς και το χαρτί που είσαι στον πίνακα.Και την κανονική βεβαίωση που έχουμε για την μετακίνηση.

Το ίδιο είναι.

Screenshot το όνομα μας από το pdf?
Άβαταρ μέλους
ufc
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 46

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ufc »

ΟΒΑ17 έγραψε:ufc περνάς τα ιατρικά και μετά από κάποιο διάστημα ανακοινώνεται η λίστα για τα αθλήματα. Εκεί αν δεις το όνομά σου σημαίνει ότι τα πέρασες επιτυχώς.(σε ότι αφορά τις ειδικές δυνάμεις)

το πεζικο, ναυτικο αεροπορια δεν εχουν αθληματα! Πλην ουκ, εδ

Άβαταρ μέλους
ufc
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ufc »

Fanis K. έγραψε:Να ξέρετε παιδιά έχω μιλήσει με αστυνομία και μου είπαν πέρα από την ταυτότητα να έχουμε το χαρτί που λέει τις ημερομηνίες για τους γιατρούς και το χαρτί που είσαι στον πίνακα.Και την κανονική βεβαίωση που έχουμε για την μετακίνηση.

Το ίδιο είναι.

και τι θα δηλωσουμε στο χαρτι μετακινησης;

οσοι δεν οδηγουν τι γινεται;

358ε
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από 358ε »

Μάγκες καλησπέρα με ενημέρωσε γνωστός μου στρατιωτικός ότι ο μισθός του οβα είναι γύρο στα 650 αντιμέτωπιζεσαι σαν φαντάρος και ότι η τοποθέτηση είναι σίγουρα σε Έβρο η νησία. Αν γίνεται κάποιος που υπηρέτη σαν οβα να μας ενημερώσει πως έχει η κατάσταση
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Fanis K. »

Δεν έχει σημασία σε τι μορφή θα είναι το όνομα pdf κλπ.Το όνομα σου να φαίνεται στον πίνακα για να αποδείξεις ότι πρέπει να πας στο νοσοκομείο.

Όποιος δεν οδηγεί να έχει συνοδό που οδηγεί.

Παράδειγμα εγώ οδηγώ αλλά είμαι νέος οδηγός, οπότε θα έχω οδηγό τον αδερφό μου.

Άβαταρ μέλους
ufc
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ufc »

Fanis K. έγραψε:Δεν έχει σημασία σε τι μορφή θα είναι το όνομα pdf κλπ.Το όνομα σου να φαίνεται στον πίνακα για να αποδείξεις ότι πρέπει να πας στο νοσοκομείο.

Όποιος δεν οδηγεί να έχει συνοδό που οδηγεί.

Παράδειγμα εγώ οδηγώ αλλά είμαι νέος οδηγός, οπότε θα έχω οδηγό τον αδερφό μου.

ο οδηγος μηπως θα εχει κυρωσεις και θα φαει προστιμο;

θελουν φωτοτυπια τον πινακα για να αποδεκτει;

ΕΜΚ/Δ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 20

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ΕΜΚ/Δ »

ufc σοβαρα τωρα; Τι δε καταλαβες απο αυτα που ειπε το παλικαρι; Και μια χαρη κανε μου σταματα να μαλωνεις με κοσμο σε φορμες με προκηρυξεις γιατι ο κοσμος βλεπει τα μηνυματα και νομιζει οτι εχουμε νεοτερα!
Άβαταρ μέλους
ufc
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ufc »

ΕΜΚ/Δ έγραψε:ufc σοβαρα τωρα; Τι δε καταλαβες απο αυτα που ειπε το παλικαρι; Και μια χαρη κανε μου σταματα να μαλωνεις με κοσμο σε φορμες με προκηρυξεις γιατι ο κοσμος βλεπει τα μηνυματα και νομιζει οτι εχουμε νεοτερα!

δεν μαλωνω κανεναν, απλως λεω τα πραγματα με το ονομα τους που δεν θελέτε να ακυσετε εσεις

δεν παραπληροφορω κανεναν

Άβαταρ μέλους
Mpell13
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Mpell13 »

358ε έγραψε: Μάγκες καλησπέρα με ενημέρωσε γνωστός μου στρατιωτικός ότι ο μισθός του οβα είναι γύρο στα 650 αντιμέτωπιζεσαι σαν φαντάρος και ότι η τοποθέτηση είναι σίγουρα σε Έβρο η νησία. Αν γίνεται κάποιος που υπηρέτη σαν οβα να μας ενημερώσει πως έχει η κατάσταση
σου είπε αρλαμπούμπες φίλε μου
Άβαταρ μέλους
ΟΒΑ17
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 23

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ΟΒΑ17 »

Στρατιωτικός απ τα lidl μάλλον ο φίλος σου
Ζ'ΜΑΚ
Άβαταρ μέλους
Mpell13
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Mpell13 »

Ο φίλος Οβα17 αν ανατρέξεις πιο πίσω στις σελίδες γράφει αναλυτικά τι εστί Ο. Β. Α και πόσα παίρνει
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 29

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από brorouk »

Μάγκες σχετικά μ την παράταση μπορεί τα site των γενικών επιτελιων να μην το γράφουν αλλά αν μπείτε στο site του ΓΕΕΘΑ θα την βρείτε εκεί. Το λέω για όσους την έψαχναν κ δεν την έβρισκαν. Στην επίσημη ανακοίνωση του λέει ότι η παράταση είναι λόγω ιού.
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες