Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
ufc
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 46

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ufc »

brorouk έγραψε:
ufc έγραψε: Απο εβδομαδα λεω να παω στην στρατολογια λετε να δεκτουν; Θα πρεπει να τα καταθεσω σε φακελο που ζηταει;

Οι Μονάδες και οι Στρατολογικές Υπηρεσίες ελέγχουν τηνπληρότητα των δικαιολογητικών και τα υποβάλλουν, εντός πέντε (5) ημερώναπό την κατάθεσή τους, στο ΓΕΣ/Β4 (ΔΣΛ), αφού επισυνάψουν πλήρεςΑντίγραφο Φύλλου Μητρώου (Δεν απαιτείται έλεγχος και θεώρηση τουΑΦΜ από την αρμόδια ΣΥ για τους υπηρετούντες).

σε αυτο που λεει εμεις που απολυθηκαμε παμε και αφμ;

φιλαράκι στη stratologia.gr λέει καθαρά τι να κάνεις. Λόγω του ιού δεν μπορείς να καταθέσεις τα χαρτιά σου αυτοπροσώπως στην στρατολογια της περιοχής σου, μόνο ηλεκτρονικά.

δεν το κατεχω και πολυ με τα ηλεκτρονικα αλλα ουτε εχω και εκτυπωτη να βγαλω -και δεν γνωριζω κανεναν να με βοηθησει

θελω να ειμαι σιγουρος πως θα εχω συμπληρωσει σωστα την αιτηση και να μην απορριφθει για τετοιον λογο

ειδικα εκει στις φρουρες

εμεις που εχουμε απολυθει γραφουμε τιποτα στην ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗΣ;

Άβαταρ μέλους
ufc
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ufc »

brorouk έγραψε:
Metar έγραψε: Καλησπέρα παιδιά γνωρίζουμε πού κυμαίνονται μισθολογικά οι Ο. Β. Α. Προσωπικα κάνω χαρτιά για πολεμική αεροπορία (μετεωρολόγος).
οι ΟΒΑ παίρνουν 1079 μικτά. Καθαρά αν θυμάμαι καλά είναι 836. Όπως είπε κ ένα παλικάρι πιο πάνω δεν αλλάζει μ τον βαθμό

δηλαδη να ιδια λεφτα θα παρει καποιος απλος στρατιωτης και τα ιδια ενας υποδεκανεας, δεκανεας και λοχιας ΟΒΑ;

Άβαταρ μέλους
Makis13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Makis13 »

Φιλος μου οβα δεκανεας 820 επαιρνε πριν παραιτηθει.
Υδνεας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Υδνεας »

Ο οβα παιρνει 820 ενω ειναι 1000κατι μεικτα.Δεν εχεις εχεις δικαιωματα και ουτε δικαιουσαι επιδόματα, επισης δεν εχεις εχεις προοπτικη μονιμοποιησης προς το παρον. Οσοι το θελουν θελουν πραγματικα να μπουν ας προσπαθησουν απλα αναλογιστειτε τα λεφτα με ενοικια κτλπ.. οσοι θα μπειτε για τα λεφτα

zoi k kota

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από zoi k kota »

Ξέρει κανείς πόσα πήραν αυτοί που έφυγαν στα δύο χρόνια;
Δημήτρης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Παιδιά, στο Ναυτικό πόσα παίρνουν; Τα 1079 μεικτά είναι 856, προφανώς με τις κρατήσεις πάνε 836?.
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 29

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από brorouk »

ufc έγραψε:
brorouk έγραψε:
ufc έγραψε: Απο εβδομαδα λεω να παω στην στρατολογια λετε να δεκτουν; Θα πρεπει να τα καταθεσω σε φακελο που ζηταει;

Οι Μονάδες και οι Στρατολογικές Υπηρεσίες ελέγχουν τηνπληρότητα των δικαιολογητικών και τα υποβάλλουν, εντός πέντε (5) ημερώναπό την κατάθεσή τους, στο ΓΕΣ/Β4 (ΔΣΛ), αφού επισυνάψουν πλήρεςΑντίγραφο Φύλλου Μητρώου (Δεν απαιτείται έλεγχος και θεώρηση τουΑΦΜ από την αρμόδια ΣΥ για τους υπηρετούντες).

σε αυτο που λεει εμεις που απολυθηκαμε παμε και αφμ;

φιλαράκι στη stratologia.gr λέει καθαρά τι να κάνεις. Λόγω του ιού δεν μπορείς να καταθέσεις τα χαρτιά σου αυτοπροσώπως στην στρατολογια της περιοχής σου, μόνο ηλεκτρονικά.

δεν το κατεχω και πολυ με τα ηλεκτρονικα αλλα ουτε εχω και εκτυπωτη να βγαλω -και δεν γνωριζω κανεναν να με βοηθησει

θελω να ειμαι σιγουρος πως θα εχω συμπληρωσει σωστα την αιτηση και να μην απορριφθει για τετοιον λογο

ειδικα εκει στις φρουρες

εμεις που εχουμε απολυθει γραφουμε τιποτα στην ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗΣ;

Πήγαινε, αν κ δεν ξέρω κατά πόσο θα σε αφήσουν ν τα καταθέσεις. Ειδικά τώρα με τα νέα μέτρα. Εγώ πήγα την Τετάρτη στο Ρουφ όταν ακόμη ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα κ δεν με άφησαν οπότε τα έκανα ηλεκτρονικά. Σχετικά με τις φρουρες, μην σε αγχώνει ότι κ να βάλεις εσύ θα σε πάνε εκεί που χρειάζονται αυτοί. Το γράφει ούτως ή άλλως ότι είναι προτίμησης κ οχι ότι εκεί θα πας στα σίγουρα. Στην πιθανή ημερομηνία απόλυσης γράφουν οι ήδη υπηρετούντες, όχι οι έφεδροι. Εσύ θα βάλεις μόνο την ημερομηνία κατάταξης κ απόλυσης
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Δημήτρης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Καλησπέρα, με τα νέα μέτρα λόγω κορωνοιου, λογικά η προθεσμία που λήγει τέλη Απριλίου θα πάρει παράταση, αν το σενάριο αυτό τεθεί σε ισχυ, πότε περίπου θα παρουσιαστούν όσοι πετυχουν;
Άβαταρ μέλους
ΟΒΑ17
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 23

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ΟΒΑ17 »

Ο βασικός των οβα πήγε 836 από 821, πόσες φορές θα το πούμε; Νικο, είχαν βγει λίστες με επιτυχόντες στο army.Gr τουλάχιστον για την προκυρηξη του 17 το. Μάρτιο, να ξέρεις. Δεν ξέρω στις υπόλοιπες έπειτα τι και πως. Καλή επιτυχία σε όλους, όσοι είστε ειδικές δυνάμεις κάντε προετοιμασία καλή (αν και κατά την άποψή μου δύσκολα θα συμπληρωθούν όλες οι θέσεις) όπως και να χει όμως προπονηθειτε για παν ενδεχόμενο και θα τα πούμε από μέσα μετά.

Ζ'ΜΑΚ
Άβαταρ μέλους
ufc
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ufc »

brorouk έγραψε:Πήγαινε, αν κ δεν ξέρω κατά πόσο θα σε αφήσουν ν τα καταθέσεις. Ειδικά τώρα με τα νέα μέτρα. Εγώ πήγα την Τετάρτη στο Ρουφ όταν ακόμη ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα κ δεν με άφησαν οπότε τα έκανα ηλεκτρονικά. Σχετικά με τις φρουρες, μην σε αγχώνει ότι κ να βάλεις εσύ θα σε πάνε εκεί που χρειάζονται αυτοί. Το γράφει ούτως ή άλλως ότι είναι προτίμησης κ οχι ότι εκεί θα πας στα σίγουρα. Στην πιθανή ημερομηνία απόλυσης γράφουν οι ήδη υπηρετούντες, όχι οι έφεδροι. Εσύ θα βάλεις μόνο την ημερομηνία κατάταξης κ απόλυσης

ασε με εχει πιασει μεγαλο αγχος με ολο αυτο, τωρα και με την απαγορευση κυκλοφοριας τα πραγματα ειναι δυσκολα

το θεμα ειναι οτι δεν εχω εκτυπωτη αλλιως τα εκανα ηλεκτρονικα με λιγη βοηθεια απο εσαςΕικόνα

ναι το ξερω με τις φρουρες, αλλωστε το γνωριζουμε και απο τα κεντρα που δηλωναμε και αλλου μας πηγαιναν!

απλως λεω μην κανω λαθος και την ακυρωσουν

πχ Τι πρεπει να γραψω?sorry αλλα ειμαι ασχετος

Εικόνα

ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 13

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ydneas »

Ρε παιδιά έχω μια απορία... εγώ που απολύθηκαν το περασμένο Αύγουστο μπορώ να συμμετέχω στη προκήρυξη;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Νικος έγραψε:Προς ΟΒΑ17 και Γερολυκο για μόνιμοποιηση Οι προσωπικές σας εκτιμήσεις παιδιά δεν απέχουν απ'ότι η λογική επιτάσσει. Δεν μπορεί να διώξουν μετά από 6 χρονια ένα εκπαιδευμένο προσωπικό όταν ο χώρος έχει ανάγκη από ανανέωση. Μια ερωτηση, επειδή οι τοποθετήσεις σας αφορούν το πεζικό, τι πιστεύετε για το Ναυτικό; Ευχαριστω, καλή επιτυχία ς'όλα τα παιδιά.

Ποιος το λεει οτι δεν μπορουν να διωξουν; Μαλλον εισαι νεος και δεν ξερεις πολλα περι του συγκεκριμενου θεσμου. Ειπαμε λοιπον και μη το κανουμε καραμελα. Δεν λεει πουθενα για μονιμοποιηση. Μεχρι στιγμης ειναι 3+3 και γεια σας με 1 φορα εφαπαξ. Οι μονοι που εχουν καποια πιθανοτητα να κατσουν (και αυτο παλι δεν ειναι σιγουρο) ειναι οι ΟΥΚ. Μακαρι να σας κρατησουν οχι 6 αλλα 100 χρονια αλλα μεχρι στιγμης δεν υπαρχει καποιον τετοιο ενδεχομενο ουτε για συζητηση στο τραπεζι.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

ydneas έγραψε:Ρε παιδιά έχω μια απορία... Εγώ που απολύθηκαν το περασμένο Αύγουστο μπορώ να συμμετέχω στη προκήρυξη;

Να μην εχουν παρελθει 3 χρονια απτην ημερα απολυσης σου.

Οποτε ΝΑΙ μπορεις.
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 13

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ydneas »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Να μην εχουν παρελθει 3 χρονια απτην ημερα απολυσης σου.

Οποτε ΝΑΙ μπορεις.
ευχαριστω φίλε. Και κάνεις αίτηση σε κατηγορία ανάλογα με εκεί που υπηρέτησες; Δηλαδή εγώ που υπηρέτησα πεζοναύτης στο Βόλο;
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 29

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από brorouk »

ufc έγραψε:ασε με εχει πιασει μεγαλο αγχος με ολο αυτο, τωρα και με την απαγορευση κυκλοφοριας τα πραγματα ειναι δυσκολατο θεμα ειναι οτι δεν εχω εκτυπωτη αλλιως τα εκανα ηλεκτρονικα με λιγη βοηθεια απο εσαςΕικόνα

ναι το ξερω με τις φρουρες, αλλωστε το γνωριζουμε και απο τα κεντρα που δηλωναμε και αλλου μας πηγαιναν!

απλως λεω μην κανω λαθος και την ακυρωσουν

πχ Τι πρεπει να γραψω?sorry αλλα ειμαι ασχετος

εκεί που λέει νομούς θα βάλεις έως 4 νομούς που θέλεις. Κ στις φρουρες εγώ έβαλα τους δήμους. Το πιο πιθανό είναι όσους πάρουν ν τους τοποθετήσουν νησιά βορείου Αιγαίου, Ρόδο κ Έβρο πιστεύω
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες