Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 29

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από brorouk »

Κώστας έγραψε: Καλησπέρα σε όλα τα παληκάρια,

Την Δευτέρα πήγα και κατέθεσα τα δικαιολογητικά μου στην Σ. Υ Θεσσαλονίκης, διάβασα παραπάνω από ένα παλικάρι ότι θα μου έρθει ένα email που θα μου λέει ότι η αίτηση πήρε αριθμό πρωτοκόλλου, αλλά δυστυχώς τίποτα.

Γνωρίζει κανένας τι μπορεί να πήγε λάθος, η αν υπάρχει κάποιο site που να μου λέει ότι η αίτηση μου έγινε δεκτή;

Υ. Γ Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!

Κώστα αναφέρθηκα σε αυτούς που έκαναν ηλεκτρονική αίτηση λόγω των νέων μέτρων. Εσύ απ'οτι κατάλαβα πήγες κ τα κατέθεσες αυτοπροσώπως. Εκεί δεν πιστεύω ν σου έρθει κάποιο μέιλ.
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Γερόλυκος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Γερόλυκος »

ΟΒΑ17 έγραψε:Παιδιά σε ότι αφορά την μονιμοποίηση. Μονιμοποίηση δεν υπάρχει. Με βάση τα δεδομένα, είναι ξεκάθαρα,3 χρόνια με δυνατότητα παράτασης αλλά 3 και γειά σας. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα πάρουν εποπ και θα έχουμε έξτρα μοριοδοτηση στην προκυρηξη, μπορεί να υποθέσουμε ότι στην εξαετία θα γίνει μια μονιμοποίηση οπως γινόταν στους εμθ στην 5ετια καθώς κι αυτοί από στρατιώτες ξεκίνησαν. Μπορεί να υποθέσουμε ότι θα μας κρατήσουν διότι, το προσωπικό γερνάει και δεν είναι και λογικό να σε εκπαιδεύσει 6 χρόνια και να σε πετάξει έξω. Όλα αυτά όμως είναι ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ και πρέπει να λάβουμε υπόψιν τα τωρινά δεδομένα και μόνο, δηλαδή 3+3 κι έχει ο θεός. Για να κλείσει αυτό το θέμα του τι πιστεύουμε και αν και αν...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου πιστεύω ότι μετά τα 6 χρόνια θα ακολουθήσουν τους ΕΠΟΠ Μονιμοποίηση και βαθμολογική εξέλιξη Δνεας -Λχιας Σε παραμονή 5 ετών Στον βαθμό του Δνεα Και συνεχεία. , Επίσης μια διόρθωση Η ΕΜΘ ξεκίνησαν σαν Δεκανείς.

Κώστας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Κώστας »

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την βοήθεια σου γιατί τηλέφωνα δεν σηκώνουν χαχα, ευτυχώς που πήγα και τα κατέθεσα αυτοπροσώπως γιατί το να μετατρέπεις σε pdf αρχεία και άλλα τέτοια είναι μαρτύριο, να σαι καλά και καλή επιτυχία!!!
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από brorouk »

Κώστας έγραψε: Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την βοήθεια σου γιατί τηλέφωνα δεν σηκώνουν χαχα, ευτυχώς που πήγα και τα κατέθεσα αυτοπροσώπως γιατί το να μετατρέπεις σε pdf αρχεία και άλλα τέτοια είναι μαρτύριο, να σαι καλά και καλή επιτυχία!!!
Επίσης, μακάρι ν πάρουν ολους όσους το θέλουν. Εγώ δυσκολεύτηκα πάντως ν τα στείλω. Με χαλασμένο υπολογιστή κ κλειστά μαγαζιά ο Θεός ξέρει πως τα κατάφερα. Τεσπα καλή επιτυχία κ πάλι
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Λευτέρης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Λευτέρης »

Καλή επιτυχία σ'ολους. Όταν θα έρθει η ωρα, πως θα μάθουμε τους επιτυχόντες, γνωρίζετε; Στο Ρουφ ούτε που μπήκαν στη διαδικασία να μου απαντήσουν, όταν τους ρώτησα.
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από brorouk »

Λευτέρης έγραψε: Καλή επιτυχία σ'ολους. Όταν θα έρθει η ωρα, πως θα μάθουμε τους επιτυχόντες, γνωρίζετε; Στο Ρουφ ούτε που μπήκαν στη διαδικασία να μου απαντήσουν, όταν τους ρώτησα.
Λευτέρη αν διαβάσεις την προκυρηξη λέει μέσα ότι θα υπάρξει πίνακας με επιτυχόντες κ όσους δεν πήραν
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Νικος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Νικος »

Παιδία να ξέρετε είχα κάνει στην προηγούμενη προκύρηξη όβα... να ξέρετε δεν πρόκειτε να μάθετε ποτέ την λίστα.. εγω ζήτησα την λίστα και μου έστειλαν μόνο το όνομα μου απο την λίστα απορυπταιων και τιποτα αλλο... η λιστα με ολους τους επιτυχοντες την παιρνουν μονο οι επιτθχοντες.
Άβαταρ μέλους
ufc
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 46

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ufc »

Απο εβδομαδα λεω να παω στην στρατολογια λετε να δεκτουν; Θα πρεπει να τα καταθεσω σε φακελο που ζηταει;

Οι Μονάδες και οι Στρατολογικές Υπηρεσίες ελέγχουν την
πληρότητα των δικαιολογητικών και τα υποβάλλουν, εντός πέντε (5) ημερών
από την κατάθεσή τους, στο ΓΕΣ/Β4 (ΔΣΛ), αφού επισυνάψουν πλήρες
Αντίγραφο Φύλλου Μητρώου (Δεν απαιτείται έλεγχος και θεώρηση του
ΑΦΜ από την αρμόδια ΣΥ για τους υπηρετούντες).

σε αυτο που λεει εμεις που απολυθηκαμε παμε και αφμ;

Metar

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Metar »

Καλησπέρα παιδιά γνωρίζουμε πού κυμαίνονται μισθολογικά οι Ο. Β. Α. Προσωπικα κάνω χαρτιά για πολεμική αεροπορία (μετεωρολόγος).
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από brorouk »

ufc έγραψε: Απο εβδομαδα λεω να παω στην στρατολογια λετε να δεκτουν; Θα πρεπει να τα καταθεσω σε φακελο που ζηταει;

Οι Μονάδες και οι Στρατολογικές Υπηρεσίες ελέγχουν τηνπληρότητα των δικαιολογητικών και τα υποβάλλουν, εντός πέντε (5) ημερώναπό την κατάθεσή τους, στο ΓΕΣ/Β4 (ΔΣΛ), αφού επισυνάψουν πλήρεςΑντίγραφο Φύλλου Μητρώου (Δεν απαιτείται έλεγχος και θεώρηση τουΑΦΜ από την αρμόδια ΣΥ για τους υπηρετούντες).

σε αυτο που λεει εμεις που απολυθηκαμε παμε και αφμ;

φιλαράκι στη stratologia.gr λέει καθαρά τι να κάνεις. Λόγω του ιού δεν μπορείς να καταθέσεις τα χαρτιά σου αυτοπροσώπως στην στρατολογια της περιοχής σου, μόνο ηλεκτρονικά.
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από brorouk »

Metar έγραψε: Καλησπέρα παιδιά γνωρίζουμε πού κυμαίνονται μισθολογικά οι Ο. Β. Α. Προσωπικα κάνω χαρτιά για πολεμική αεροπορία (μετεωρολόγος).
οι ΟΒΑ παίρνουν 1079 μικτά. Καθαρά αν θυμάμαι καλά είναι 836. Όπως είπε κ ένα παλικάρι πιο πάνω δεν αλλάζει μ τον βαθμό
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Νικος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Νικος »

Προς ΟΒΑ17 και Γερολυκο για μόνιμοποιηση Οι προσωπικές σας εκτιμήσεις παιδιά δεν απέχουν απ'ότι η λογική επιτάσσει.. δεν μπορεί να διώξουν μετά από 6 χρονια ένα εκπαιδευμένο προσωπικό όταν ο χώρος έχει ανάγκη από ανανέωση. Μια ερωτηση, επειδή οι τοποθετήσεις σας αφορούν το πεζικό, τι πιστεύετε για το Ναυτικό; Ευχαριστω, καλή επιτυχία σ'όλα τα παιδιά.

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ARN »

820? στην αεροπορία.
Τακης257
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Τακης257 »

Τέλη ξεκάθαρα είναι 3+3 δηλαδή στα 6χεονια υπογράφεις σύμβαση μπορούν άνετα να σε πετάξουν δεν σου λέει ότι γίνεσαι μόνιμος και για αυτό υπογράψεις μια χαρά λογικό είναι και κάνουν ότι θέλουν
ΠΕΠΕΓΚΑΣ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ΠΕΠΕΓΚΑΣ »

Καλησπερα παιδια.

Ειναι κανεις που εκανε αιτηση για ΟΥΚ και θελει ξεκινησουμε μαζι προπονησεις σε θαλασσα και ξηρά;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες