Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Χάρης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Χάρης »

Διασταυρώνοντας απόψεις μέσα απ'το forum, θεωρώ ότι οι παλιοί ΟΒΑ θα κανουν χαρτιά για επανακαταταξη και για τους νέους θα μείνουν πολύ λίγες θέσεις. Καλή επιτυχία σ'ολους παλιούς και νεους.
Dimi2019
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 15

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Dimi2019 »

Εσένα ποιος σε είπε ότι αν κάνουν ανανέωση οι παλιοί οβα παίρνουν θέσεις από τις νέες προσλήψεις.
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ARN »

Για τους προηγούμενους οβα έχει ψηφιστεί ανανέωση συν 3 χρόνια επί Τσιπρα, όσοι ανανεώσουν δεν επηρεάζουν πουθενά τον αριθμό τωρινων οβα
Χάρης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Χάρης »

Dimi29, δεν το λέω εγώ για τους παλιούς αλλά η προκήρυξη.. οι οπλιτες η οι έφεδροι που επιθυμούν ανακατάταξη η ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΞΗ.. μακάρι να μην ισχύει για μας τους νέους να είναι περισσότερες οι θέσεις, συγχωρέστε με αν κατάλαβα λάθος
Leledenioss

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Leledenioss »

Παιδιά, χαρτιά μπορούμε να κάνουμε στη Στρατολογία ή μόνο μέσω διαδικτύου και τα στέλνουμε;
Apcd

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Apcd »

Καλημέρα σε όλους/ρε!Στην θητεία μου σαν φαντάρος ήμουν μάγειρας και δεν μου άρεσε καθόλου, σε περίπτωση που μπω οβα θα μπορέσω κάπως με κάποιον τρόπο να την αλλάξω την ειδικότητα;

Και κάτι ακόμη θα μπορέσω να φτιάξω μετά χαρτιά για ΕΠΟΠ η ειδικούς φρουρούς κλπ;

Βοηθήστε σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει 😊

NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από NAVY »

Καλημερα σε ολους! Παιδια ισχυει οτι η στρατολογια δεν δεχεται επισκεψεις απο πολιτες; Μονο σε ειδικες περιπτωσεις; Και τι θα γινει με την καταθεση της αιτησης; Φημολογειται οτι μπορει να παγωσει η προκηρυξη! Εχετε ακουσει κατι;
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ARN »

Δεν μπορείς να αλλάξεις ειδικότητα. Άμα θες να κάνεις τα χαρτιά σου για ειδικούς φρουρούς θα πρέπει να παραιτηθείς πρώτα, καθώς πρέπει να έχεις πολιτική ταυτότητα για να κάνεις τα χαρτιά σου.

Για εποπ μπορείς κανονικά.

Apcd

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Apcd »

Δηλαδή με χώνουν μαγειρεία κατευθείαν; Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγω;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αλεξ25 έγραψε:Δεν νομίζω να προσεβαλα κανέναν, απλώς δεν χρειάζεται να το παίζει κάποιος ξερολας χωρις λόγο. Γιατί κάποιοι ψάχνονται σοβαρά γι'αυτό που συζητάμε και κάποιοι άλλοι προσπαθούν να 'παιξουν' με αυτούς.

Δεν παίζει κανείς μαζί σου λεβέντη, ούτε και έχουμε αυτή την όρεξη εδώ μέσα.

Με το να ρωτάς και εσύ και κάτι άλλοι, που δικαίως αγωνιούν, την ίδια ***** λες και είμαστε ανταποκριτές του ΥΕΘΑ, δεν πετυχαίνετε και πολλά.

Επίσης, εδώ το νήμα εδώ αφορά τους ΟΒΑ. ΌΧΙ τους ΕΠΟΠ. Να το ξανά γράψω ή έγινε αντιληπτό;

Εάν έχετε καούρα για τους ΕΠΟΠ να γράφετε και στο αντίστοιχο νήμα.

Τελευταία σύσταση.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από D.Y.K »

NAVY έγραψε:Καλημερα σε ολους! Παιδια ισχυει οτι η στρατολογια δεν δεχεται επισκεψεις απο πολιτες; Μονο σε ειδικες περιπτωσεις; Και τι θα γινει με την καταθεση της αιτησης; Φημολογειται οτι μπορει να παγωσει η προκηρυξη! Εχετε ακουσει κατι;

Ισχύει ακριβώς αυτό. Οι δια ζώσης συναλλαγές / επαφές με τους πολίτες, γίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αυτό ισχύει για όλο το ευρύτερο δημόσιο και τις υπηρεσίες. Εγώ στη θέση σου και επειδή δεν γνωρίζω το ποιες είναι αυτές οι "ειδικές περιπτώσεις", θα έκανα ένα τηλέφωνο στην στρατολογία της περιοχής μου για περισσότερες πληροφορίες. Η προκήρυξη δεν θα παγώσει όχι. Ίσως πάνε λίγο πιο πίσω οι όποιες διαδικασίες.

jimis

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από jimis »

Νευριασε ο δυκ παιδια ηρεμηστε
θοδωρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από θοδωρος »

D.Y.K έγραψε:
NAVY έγραψε:Καλημερα σε ολους! Παιδια ισχυει οτι η στρατολογια δεν δεχεται επισκεψεις απο πολιτες; Μονο σε ειδικες περιπτωσεις; Και τι θα γινει με την καταθεση της αιτησης; Φημολογειται οτι μπορει να παγωσει η προκηρυξη! Εχετε ακουσει κατι;

Ισχύει ακριβώς αυτό. Οι δια ζώσης συναλλαγές / επαφές με τους πολίτες, γίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αυτό ισχύει για όλο το ευρύτερο δημόσιο και τις υπηρεσίες. Εγώ στη θέση σου και επειδή δεν γνωρίζω το ποιες είναι αυτές οι "ειδικές περιπτώσεις", θα έκανα ένα τηλέφωνο στην στρατολογία της περιοχής μου για περισσότερες πληροφορίες. Η προκήρυξη δεν θα παγώσει όχι. Ίσως πάνε λίγο πιο πίσω οι όποιες διαδικασίες.

και πως θα ξερω εγω αν σταλθηκε ή δεν την λαβουν αυτοι και δεν προωθησουν καποιον αλλον;

θελει γνησιο της υπογραφης;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από D.Y.K »

jimis έγραψε:Νευριασε ο δυκ παιδια ηρεμηστε

Γιατί γράφεις ως makis - θεοδωρος - jimis;

counterterrorist

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από counterterrorist »

Ποσο αδικος διαγωνισμος ρε παιδια για ονομα του θεου δηλαδη τι να πω. Ειμαι 26 απολυθηκα το 2015 και δε καταλαβαινω πραγματικα τον λογο του γιατι καποιος εφοσον πληρει τα ηλικιακα κριτηρια να μη μπορει να παρει μερος στο διαγωνισμο. Καταλαβαινω επισης οτι και τα παιδια που τελειωσε προσφατως η θητεια τους ως εφεδροι στρατιωτες ειναι πιο ψημενα και τα εχουν πιο ''φρεσκα'' απο καποιον που απολυθηκε το 2015 η το 2016 αλλα και παλι, ολοι το γουσταρουμε οσοι ειμαστε εδω και ολοι θα υπηρετουσαμε με τον ιδιο τροπο την ολη δουλεια. Να ειστε καλα ολοι σας να σας εχει ο θεος καλα και να προφυλασεστε σωστα!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες