Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Εφ.Λοχιας ΠΖΝ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Εφ.Λοχιας ΠΖΝ »

Παρακαλώ όποιος ξέρει να απαντήσει... αν και θα ρωτήσω από Δευτέρα ΡΟΥΦ, είμαι Διαβιβάστης Πεζοναύτης σκέτο γεννηθείς του 95 απολύθηκα το 19 και με παίρνει για πεζικό ΟΒΑ... μπορώ να κάνω χαρτιά σαν διαβιβάστης εφόσον δεν το γράφει και γράφει πχ απλά Διαβιβάστης-Οδηγος; θα με αφήσουν να κάνω ;(και κάτι τελευταίο)Τυφεκιοφορος είναι ειδικότητα αν θυμάμαι καλά η ότι απλά είχες όπλο στην θητεία και μπορεί να σε (τραβήξουν)και από εκεί ; Ευχαριστώ!
GREEK NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από GREEK NAVY »

Φίλε μου, ενδιαφέρομαι για Π. Ν Τ/ΜΗΧ. Γνωρίζεις περιπτώσεις πάνω στην ειδικότητα μου που τους έχουν κρατήσει η πιστεύεις ότι μόνο οι ΟΥΚ θα μονιμοποιηθούν;
alex

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από alex »

Για αεροπορία πρεπει να παμε στα στρατιωτικό νοσοκομείο για εξετάσεις?
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Εγώ που είμαι το 1992 με απόλυση το 2010 δεν μπορώ να λάβω μέρος; 😂😂
POLICE
GREEK NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Φίλε μου, θεωρείς 1) μόνο τους ΟΥΚ ότι θα κρατήσουν στο Π. Ν. η και ειδικότητα όπως Τ/ΜΗΧ;2) και γιατί θα μονιμοποιήσει τους ΟΒΑ του Π/Ν και όχι των άλλων σωμάτων;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 15

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

GREEK NAVY έγραψε:Φίλε μου, θεωρείς 1) μόνο τους ΟΥΚ ότι θα κρατήσουν στο Π. Ν. η και ειδικότητα όπως Τ/ΜΗΧ;2) και γιατί θα μονιμοποιήσει τους ΟΒΑ του Π/Ν και όχι των άλλων σωμάτων;

Κανέναν δε θα μονιμοποιησουν.

Και ξανά να ανανεώσουν μετά τα 6 χρόνια, παλι συμβασιουχοι είναι.

Οι 25 ΟΒΑ που πηγαν στην 2αΜΑΛ το 2014, και τα ΟΥΚ που πήραν τότε είναι για 3+5+5 χρόνια.

13 χρόνια Φαντάροι χωρίς βαθμό.

Καθίστε 6 χρόνια Στρατιώτες, για να μπαλωνει το υπουργείο τα κενά του, ενώ οι ΕΜΘ γινόταν λοχιες στα 5 και οι ΕΠΟΠ στα 7 χρόνια.

Αμα πατωσει ο θεσμός, θα αναγκαστούν να βγάλουν ΕΠΟΠ.

,GREEK NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ,GREEK NAVY »

O θεσμός ήταν απαξιωμενος λόγω 2συν1 χρονια. Γιατί τότε1) τον μετέτρεψαν σε 3+3 και 2) τους συμφέρει εκπαιδευμένους στρατιώτες να τους διώξει όταν το μεγαλύτερο ποσοστό στο στρατό είναι ήδη γερασμένο;
GREEK NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Ο θεσμός φαίνεται ν'αναβαθμιστηκε 3+3 χρόνια, είναι λογικό ένα εκπαιδευμένο προσωπικό ν'απολυθει όταν ο χώρος χρειάζεται αναπληρώσεις;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 15

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

GREEK NAVY έγραψε:Ο θεσμός φαίνεται ν'αναβαθμιστηκε 3+3 χρόνια, είναι λογικό ένα εκπαιδευμένο προσωπικό ν'απολυθει όταν ο χώρος χρειάζεται αναπληρώσεις;

Ναι τον αναβάθμισε ο συριζα, εντελώς τυχαία πριν τις εκλογές...

D97
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από D97 »

D97
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από D97 »

Πέταξε πολλά άτομα έξω η προκήρυξη, λέτε να πάρει παράταση;
Jim95

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Jim95 »

Από πού είδες φίλε ότι πεταξε πολλά άτομα έξω η προκήρυξη; μπορούμε να το δούμε από κάπου αυτό;
ΟΒΑ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ΟΒΑ »

Φίλε μου, ο ΣΥΡΙΖΑ όπως λες, αναβάθμισε τον θεσμό σε 3+3 χρόνια χάρη εκλογών. Η ΝΔ για ποιο λόγο τον υιοθετεί, αν δεν έχει σκοπό να τους μονιμοποιήσει;
D97
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από D97 »

Ναι, διάβασε την προκήρυξη τι ζητάει από τα άτομα που θα πάρει. πχ εγώ υπηρετώ πολεμική αεροπορία και μπήκα 9 Σεπτεμβρίου και γράφει ότι θα πάρει μόνο αυτούς που απολύονται το τελευταίο τρίμηνο. Με πετάει για μία εσσο έξω. Δεν θα πάρει άτομα πάνω από 28 χρονών και δεν θα πάρει αυτούς που έχουν απολυθεί πάνω από 3 χρόνια. Ποιους θα πάρει δηλαδή, δεν έμεινε και κανένας. Εικόνα
Flamer

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Flamer »

Καλησπέρα... μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται να πάω ΠΝ στους αμφιβιους σαν ΟΒΑ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες