Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από NAVY »

Καλημερα σε ολους! Ηπροσωπικη μου αποψη ειναι οτι παρ ολο που βγηκε η ΚΥΑ για ΟΒΑ τιποτα δεν ειναι σιγουρο! Εαν δεν δω δημοσια αναρτηση προκηρυξη δεν τους πιστευω με τιποτα! Ολο λενε και ξελενε! Μια οτι θα παρουν ΟΒΑ την αλλη οτι θα παρουν ΕΠΟΠ... ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ! ... Φεξε μου και γλυστρισα που λενε!
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 29

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από brorouk »

Πολιτης έγραψε: Καλημερα σας για οβα εχουν εκριθει βλεπω εχουν πεσει υπογραφες βγηκε στο φεκ πριν μια εβδομαδα αρα λογικα τωρα φεβρουαριο θα βγει τελευτεα εβδομαδα λιγο υπομονη παιδια μακαρι να βγει την εβδομαδα αυτην
χαχαχα ε δεν έμεινε κ άλλη ρε φιλαράκι. Αν όχι αυτή τότε ποτέ. Απορώ τι ακριβώς περιμένουν. Ξέρουν τις ανάγκες των ειδικοτήτων, έχουν βγάλει αριθμούς, τότε ποιος ο λόγος καθυστέρησης;
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Πολιτης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Πολιτης »

Και εγω δεν ξερω ρε φιλε γιατι το καθυστερουν τοσο αλλα πιστευω μεσα στην εβδομαδα θα εχουμε νεα πειρα στρατολογια και με ειπαν οτι και αυτη τις αιτισεις περιμενουν για οβα
Αλεξ 1995

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Αλεξ 1995 »

Πηρα σημερα τηλ την στρατολογια και δεν ειχαν ιδεα το ποτε θα βγει οποτε μην ελπιζεται και λετε απο εβδομαδα θα βγει κανεις δεν ξερει
NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από NAVY »

Καλησπερα σε ολους! Οντως δεν εχουν ιδεα για το ποτε θα βγει προκηρυξη! Κανεις δεν ξερει τιποτα! Οποτε ας κρατησουμε ολοι μικρο καλαθι! Δεν φαινεται φως στον οριζοντα! Μπορει να βγηκε η ΚΥΑ... Αλλα προκηρυξη δεν βλεπουμε... Και πιθανον να αργησουμε να δουμε!
Διοπος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Διοπος »

Καλημέρα σ όλους! θελω να ρωτησω αν καποιος υπηρετησε ναυτικο και θελει να παει αεροπορια η στρατο ξηρας γινεται;
chrisrock

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από chrisrock »

παιδια υπαρχει καποιο νεοτερο σχετικα με την προκυρηξη;
NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από NAVY »

Τιποτα φιλε μου ακομα! Δυστυχως κανενα νεο για προκηρυξη! Κανεις δεν ξερει τιποτα! Δεν βλεπω φως... !
Greekarmy8

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Greekarmy8 »

Παιδιά καλησπέρα θα βγάλουν προκήρυξη για ΕΠΟΠ ο λόγος που βγάζουν τόσο καιρό οβα είναι επειδή δεν περνάνε εποπ επίσης οι οβα είναι αμετάθετοι και θέλουν και στελέχοι δεν τα κατεβάζω από το μυαλό μου στο ΓΕΣ δουλεύω... Κ οβα μαζεύουν προϋπηρεσία έτσι ώστε αν ανοίξουν εποπ προσθέτουν την προϋπηρεσία για μοριοδότηση στους παλιούς που μπήκαν το 2017 τους ανανέωσαν τη σύμβαση για 5 χρονών Καλησπέρα και καλά αποτελέσματα..

Γιωργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Γιωργος »

Φιλε καλησπερα για οβα βγηκε γιατι ενδιαφερομαι να μπω ποτε θα βγει ξερεις ολα εχουν εκγριθει ξερω
NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από NAVY »

Καλησπερα απ οτι λεει ο greekarmy8 που δουλευει στο ΓΕΣ ειναι οτι θα παρουν ΕΠΟΠ. Τελικα ρε παιδια θα μας τρελανεται; Βγαζουν την ΚΥΑ που λεει οτι θα παρουν ΟΒΑ ! Αλλοι λενε θα παρουν ΕΠΟΠ! Τελικα μπορει να μας πει καποιος τι θα παρουν; Μας εχετε μπερδεψει τελειως! Αμαν πια!
chrisrock

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από chrisrock »

ας βγαλουν κατι επιτελους και ας ειναι ειτε εποπ. ειτε οβα αρκει να το βγαλουν, παγωσαν τα παντα και δε καταλαβαινω το λογο.
Greekarmy8

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Greekarmy8 »

Χρειάζονται λοχίες επιλοχιες αρχιλοχίες οι οβα είναι απλά ενίσχυση τίποτα παραπάνω!!! Ούτε μπορούν να διευθύνουν ούτε τίποτα... αυτό με τους οβα βγήκε ο εγκύκλιος Γιατί δεν είχαν άτομα όπως ανέφερα προς τα πάνω... μπορεί να βγάλαν αυτά τα δημοσιεύματα πριν ακόμα τους έρθουν οι συμβάσεις των ανανεώσεων γοα οβα Γιατί δεν ξέραν πόσοι θα μείνουν το 80% έχει μείνει Οπότε προχωράμε για ΕΠΟΠ... και όπως σας είπα υπάρχει μεγάλη ανάγκη από στελέχη.. δεν μπορεί να γίνει αρχιφύλακας σε φυλάκιο ο οβα... και με τους ειδικούς φρουρούς όπως είδατε πριν βγει προκήρυξη Λέγανε θα πάρουν μισούς τώρα και τους άλλους μίσους από Σεπτέμβρη δεν έγινε αυτό 1.500 άτομα τα πήρανε μην μπαίνετε στη διαδικασία των forum...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 15

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Όλοι οι οβα που έβγαλαν το σχολείο ΟΥΚ απ το 2014 μέχρι σήμερα, έκαναν όλοι για λιμενικο και περνάνε ( 17 θέσεις και κάνανε 20). Πως πετσοκοψε έτσι το υπουργείο ναυτιλιας, το αμύνης;

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Greekarmy8 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα θα βγάλουν προκήρυξη για ΕΠΟΠ ο λόγος που βγάζουν τόσο καιρό οβα είναι επειδή δεν περνάνε εποπ επίσης οι οβα είναι αμετάθετοι και θέλουν και στελέχοι δεν τα κατεβάζω από το μυαλό μου στο ΓΕΣ δουλεύω... Κ οβα μαζεύουν προϋπηρεσία έτσι ώστε αν ανοίξουν εποπ προσθέτουν την προϋπηρεσία για μοριοδότηση στους παλιούς που μπήκαν το 2017 τους ανανέωσαν τη σύμβαση για 5 χρονών Καλησπέρα και καλά αποτελέσματα.

Εγω ειμαι αστροναυτης και μου ειπαν πως θα βγαλουν για ΕΜΘ Εικόνα

Υ. Γ Σοβαρευτειτε ρε !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες