Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
θαλασσόλυκος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από θαλασσόλυκος »

παιδια καλησπερα, ειμαι καινουργιος στο forum, επειδη σκεφτομαι να κανω και εγω τα χαρτια μου για οβα, συγχωρεστε με αν ρωτησω μπαρουφα, εγω που απολυθηκα ως πολυβολητης συγκαταλεγομαι στο πεζικο η υπαρχει περιπτωση να γινει διαφορετικη κατανομη με βαση την ειδικοτητα; σας ευχαριστω και παλι και σορρυ για την ερωτηση!
SEAL TEAM 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από SEAL TEAM 6 »

Τελειωσα Πυροβολικο μπορω να καταθεσω για ειδικες δυναμεις η πρεπει να καταταγω Πυροβολικο να δηλοσω για καπιο σχολειο π. χ. Κ. Ε. Α. Π. η Σ. Υ. Κ. οταν θα ανακοινωθει οτι θα γινει και μετα θα μεταταχθω;

EMK

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από EMK »

Ναι μπορεις να δηλωσεις κανονικα δεν περνας ουτε συκ ουτε μυκ ουτε ουκ ουτε κεαπ γενικα σαν οβα σχεδον κανενα τετοιο σχολειο
gmetzo

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από gmetzo »

Επειδη περνω τηλ το ρουφ και δεν το σηκωνουνε ουτε αν ειχα βισμα, μπορει να μου πει καποιος την διαδικασια που πρεπει να ακολουθισω; Υπαρχει καμια ηλεκτρονικη φορμα η απλα πηγαινω ρουφ με οτι χαρτουρα εχω και με βαζουνε αυτοι στην λιστα ξερωγω;
Γιωργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Γιωργος »

Ποτε βγενει για οβα μεσα στην εβδομαδα
SEAL TEAM 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

EMK έγραψε:Ναι μπορεις να δηλωσεις κανονικα δεν περνας ουτε συκ ουτε μυκ ουτε ουκ ουτε κεαπ γενικα σαν οβα σχεδον κανενα τετοιο σχολειο
Εδω λεει για τους δυο πρωτους ΟΒΑ ΟΥΚ το 2014

https://www.paraskhnio.gr/oi-protoi-2-ova-apofoitisan-apo-to-sxole/

Γιωργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Γιωργος »

Καλημερα παιδια για οβα θα βγει εντος εβδομαδα
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 29

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από brorouk »

Γιωργος έγραψε: Καλημερα παιδια για οβα θα βγει εντος εβδομαδα
Πως το ξέρεις φίλε μου; Πες και σε μας τι πληροφορίες έχεις;
ΕΛ. ΔΥ. Κ
NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από NAVY »

Παιδια καλημερα. Θα ηθελα να ρωτησω τον φιλο Γιωργο... Που ξερει οτι αυτην την εβδομαδα θα βγει η προκηρυξη ΟΒΑ; Εχει πληροφοριες απο καπου; Η ειναι δικια του εκτιμηση; Ας προσεχει ο καθενας το τι λεει εδω μεσα! Εγω ξερω οτι τιποτα ακομα δεν ειναι σιγουρο! Μπορει να βγηκε το ΦΕΚ... Ομως αν δεν δω με τα ματια μου την δημοσιοποιηση της προκηρυξης... Δεν πιστευω σε τιποτα! Πολλα εχουν ακουσει τ αυτια μας! ... Θα ηθελα να δωσω και μια συμβουλη σαν μεγαλυτερος στους νεους 18 με 21 χρονων! Εσεις παιδια που θελετε και εχετε μερακι να γινετε στρατιωτικοι... Να δωσετε ολη την ενεργεια σας και ολο το βαρος στις στρατιωτικες σχολες! Θα μου πειτε οτι ειναι δυσκολο λογω των πανελληνιων εξετασεων! ... Αξιζει ομως καθε προσπαθεια! Διοτι ειναι ο μονος θεσμος που ειναι σιγουρος... Ειστε μονιμοι απο την αρχη... Ειστε στελεχη με καριερα! Μην περιμενετε απο ΕΠΟΠ η ΟΒΑ! ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ!
Γιωργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Γιωργος »

Καλησπερα παιδια εγω απλα ρωτισα αμα βγει γιατι ειδα στο φεκ πειρα τηλεφωνο στην στρατολογια και μου ειπαν οτι περιμενουμε και εμεις εντος τις εβδομαδας μου ειπαν αυτο ρωτισα μονο
Τακης257
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Τακης257 »

Κάποιο νέο παίδες;
SEAL TEAM 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Λετε να βγει μες στην εβδομαδα;
NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από NAVY »

Παιδια τιποτα δεν ακουγεται! Σιγη ιχθυος που λενε!

Γιωργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Γιωργος »

Γιατι παγωσε η προκιρυξη οβα ολο ψεματα λενε
Πολιτης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Πολιτης »

Καλημερα σας για οβα εχουν εκριθει βλεπω εχουν πεσει υπογραφες βγηκε στο φεκ πριν μια εβδομαδα αρα λογικα τωρα φεβρουαριο θα βγει τελευτεα εβδομαδα λιγο υπομονη παιδια μακαρι να βγει την εβδομαδα αυτην
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες