Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
nakos7
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από nakos7 »

ARN έγραψε:Ναι φίλε βγήκε, αύριο μαζί με το γιώτα σου να πας στη στρατολογια στην οποία ανήκεις
Εφόσον δεν εχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, πως λές οτι βγήκε; Έχεις κάποια έγκυρη πηγή;

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ARN »

nakos7 έγραψε:
ARN έγραψε:Ναι φίλε βγήκε, αύριο μαζί με το γιώτα σου να πας στη στρατολογια στην οποία ανήκεις
Εφόσον δεν εχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, πως λές οτι βγήκε; Έχεις κάποια έγκυρη πηγή;

Προφανώς και δεν βγήκε, προφανώς και όταν βγει δεν θα το μάθετε ΠΡΏΤΑ από εδώ μέσα θα το δείτε σε αντίστοιχα σάιτ.

Υπάρχουν εδώ τύποι που ρωτάνε κάθε τρεις και λίγο αν βγήκε.

Άβαταρ μέλους
xelistas25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από xelistas25 »

Ρε παιδιά για οβα η για επ οπ θα βγει μας έχουν μπερδέψει αρκετά.. γνωρίζει κάποιος κάτι η έστω έβγαλε άκρη από αυτά που λένε τα σαιτ
Άβαταρ μέλους
nakos7
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από nakos7 »

xelistas25 έγραψε:Ρε παιδιά για οβα η για επ οπ θα βγει μας έχουν μπερδέψει αρκετά. Γνωρίζει κάποιος κάτι η έστω έβγαλε άκρη από αυτά που λένε τα σαιτ
Άκρη δεν μπορείς να βγάλεις... Τίποτα ξεκάθαρο δε λένε, θα δούμε μεσα στις μέρες...
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 29

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από brorouk »

Εγώ πάντως σήμερα πήρα τηλέφωνο στο Ρουφ και μου είπαν Φλεβάρη βγαίνει
ΕΛ. ΔΥ. Κ
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ARN »

Προσωπική του εκτίμηση ήταν. Δεν έχει έρθει κάποιο χαρτί ακόμα
Hungrier

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Hungrier »

Αδερφε μου καλύτερα να ρωτήσεις στην στρατολογια λογικά αν δεν υπηρέτησες επιπλέον μέρες δεν θα υπάρχει θέμα

https://staratalogia.blogspot.com/2019/12/1200.html?m=1

Είναι το ΦΕΚ της 13 Δεκεμβρίου για τους οβα

Τακης257
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Τακης257 »

Έχουμε κανένα νέο παιδιά;
gmetzo

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από gmetzo »

Επειδη δεν βλεπω online καποια φορμα η κατι τετιο που σκατα πηγαινουμε να δηλωσουμε ρε παιδια οτι θελουμε για οβα; Ρουφ; Η εγω ειμαι χαζος η δεν τα βλεπω πουθενα αυτα τα μονα που εμφανιζονται ειναι τι προυποθεσεις θελει
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 29

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από brorouk »

gmetzo έγραψε: Επειδη δεν βλεπω online καποια φορμα η κατι τετιο που σκατα πηγαινουμε να δηλωσουμε ρε παιδια οτι θελουμε για οβα; Ρουφ; Η εγω ειμαι χαζος η δεν τα βλεπω πουθενα αυτα τα μονα που εμφανιζονται ειναι τι προυποθεσεις θελει
Φιλαράκι αν θες ν είσαι σίγουρος πάρε τηλέφωνο την στρατολογια της περιοχής σου. Πάντως ακόμη δεν έχουν πει κάτι, υποτίθεται τον Φλεβάρη θα είχαμε ευχάριστα
ΕΛ. ΔΥ. Κ
El_Patron

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από El_Patron »

Καλησπέρα μάγκες!!! Έχει υπογραφεί η ΚΥΑ και έχει βγει το ΦΕΚ το οποίο κοινοποιεί την έναρξη!!

https://www.google.com/amp/s/workenter.gr/dimosio/eidiseis/yp-ethnikis-amynas-katanomi-gia-2000-theseis-stis-enoples-dynameis-fek%3famp

Andr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Andr »

Παιδιά να ρωτήσω!! Βγήκε ΦΕΚ για 1200 ΣΞ και 400 ναυτικό και 400 αεροπορία... Εγώ μπαίνω ΣΞ τον Μάρτη με ειδικότητα κατά 99% υγειονομικου, σε περίπτωση που βγάλει το ναυτικό και η αεροπορία οβα και ζητάει υγειονομικαριους θα μπορώ να κάνω αίτηση για άλλο σώμα από αυτό που με είχαν κατατάξει;
ΣΠΠΜ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ΣΠΠΜ »

Andr έγραψε:Παιδιά να ρωτήσω!! Βγήκε ΦΕΚ για 1200 ΣΞ και 400 ναυτικό και 400 αεροπορία... Εγώ μπαίνω ΣΞ τον Μάρτη με ειδικότητα κατά 99% υγειονομικου, σε περίπτωση που βγάλει το ναυτικό και η αεροπορία οβα και ζητάει υγειονομικαριους θα μπορώ να κάνω αίτηση για άλλο σώμα από αυτό που με είχαν κατατάξει;

Όχι, ανακατατάσσεσαι μόνο στο σώμα που ήσουν ως φαντάρος εξαρχής...

Γιωργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Γιωργος »

Η προκιρυξη βγηκε οβα απο οτι ειδα στο φεκ που βγηκε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες