Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
tyfekioforos

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από tyfekioforos »

Γεια σας αδέρφια.

Τελείωσα στρατό πεζικάριος τυφεκιοφόρος Ι1

Πότε βγαίνει η προκήρυξη;
Τι χαρτιά χρειαζόμαστε;
Που παρουσιαζόμαστε;
Εμείς επιλέγουμε που θα μπούμε;

Γουστάρω άσχημα ΔΥΚ - Ζ ΜΑΚ

Σας παρακαλώ απαντήστε, αυτήν την στιγμή βρίσκομαι στο εξωτερικό και θέλω να ξέρω για να έρθω γρήγορα...
fsafsa

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από fsafsa »

στελιος έγραψε:
Οβ2017 έγραψε:Το όριο ηλικίας ισχύει και για εμάς που είμαστε ήδη 3 χρόνια οβα;

επειδη δεν μπορω να γινω μελος, υπαρχει καποιιος τροπος να τα πουμε;

Μας ζάλισες, έχεις αλλάξει 15 ονόματα αλλά ρωτάς ακριβώς τα ίδια πράγματα.

O.B.A2017
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από O.B.A2017 »

Ερώτημα για οβα2017

Αν κάποιος ανανεώσει την σύμβαση και αποφασίσει να φύγει στο περιθώριο των μηνων που του δίνουν μετά την ανανέωση και όχι αργότερα θα πάρει κανονικά την αποζημίωση 1/5 του μισθού για όλους τους μήνες η θα πάρει μικρότερη αποζημιώση;

Andr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Andr »

Παιδιά παίζει ο διοικητής της μονάδας να μην κάνει πρόταση καταλληλοτητας σε οπλιτη που υπηρετεί;
NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από NAVY »

Φιλε αερονομε και εγω ευελπιστω μετα τον ΣΞ να παρουν το ΠΝ και η ΠΑ. Αλλα δεν ειναι σιγουρο! Προσωπικα εμενα αυτο που με παραξενευει ειναι οτι τα σαιτ και το υποργειο αμυνας στις δηλωσεις του στις τελευταιες ενω λεει για προσληψεις στον ΣΞ τους 1200 οπλιτες αναφερει και το πολιτικο προσωπικο μιλαει και για νοσηλευτες στα στρατιωτικα νοσοκομεια προφανως να εννοει και για τους τρεις κλαδους... Ομως δεν αναφερεται καθολου για προσληψεις ΟΒΑ αλλων ειδικοτητων Στο ΠΝ και την ΠΑ! ... Θα μου πεις οτι ισως αναφερει τωρα στην αρχη μονο για τον ΣΞ και μετα θα παρουν σειρα τα αλλα σωματα! Δεν ξερω! Μπορει να ειναι και ετσι! Αλλα επαναλαμβανω... Πως και δεν εγεινε καμια αναφορα καμια δηλωση για ΠΝ και ΠΑ; Πολυ περιεργο! Παντως φιλε καποιους που ρωτησα Αξιωματικους και υπαξ... Μου ειπανε οτι... Το οτι θα παρει ο ΣΞ αυτο δεν σημαινει οτι θα παρει οπωσδηποτε και το ΠΝ και η ΠΑ... Ειδομεν!
jimis

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από jimis »

fsafsa

Με τι ασχολεισαι;

fsafsa

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από fsafsa »

jimis έγραψε:fsafsa

Με τι ασχολεισαι;

Εγώ είμαι σε Σ. Α. Από το 2011, εσύ τι ρόλο βαράς; Τι στόχους έχεις; Και εφόσον έχεις στόχους τι κάνεις για να τους αποκτήσεις; Κάθεσαι συνεχώς ρωτάς σε ένα φόρουμ ερωτήματα. Και δεν βλέπω να ξέρεις τι θέλεις.

jimis

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από jimis »

fsafsa έγραψε:
jimis έγραψε:fsafsa

Με τι ασχολεισαι;

Εγώ είμαι σε Σ. Α. Από το 2011, εσύ τι ρόλο βαράς; Τι στόχους έχεις; Και εφόσον έχεις στόχους τι κάνεις για να τους αποκτήσεις; Κάθεσαι συνεχώς ρωτάς σε ένα φόρουμ ερωτήματα. Και δεν βλέπω να ξέρεις τι θέλεις.

και αφού είσαι σε σώμα ασφαλείας από ότι λες , τι δουλειά κάνεις εδώ; δεν βοηθάς απλά τρολλαρεις τους πάντες!

τι ρόλο βαράω δεν θα στο πω!

και άλλοι ρωτάνε και κατηγορείς εμένα συχνά χωρίς να είμαι εγώ

NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από NAVY »

Παιδια καλημερα. Ξερεις κανεις να μου πει αν υπαρχει καποιο foroum για ΟΒΑ που αφορα το Π. Ν?
ΟΒΑ 2020
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ΟΒΑ 2020 »

coca_cola έγραψε: Καλησπέρα φίλε.[DIV]1) Φυσικά και έχεις κάποια καθήκοντα. Όπως όλα τα στελέχη θα έχεις και συ κάτι για το οποίο θα είσαι υπεύθυνος.[/DIV][DIV]2) Οι ΟΒΑ είναι στελέχη. Κάνουν τις ίδιες υπηρεσίες με τους ΕΠΟΠ σε θέμα καθηκόντων. Η διαφορά είναι ο αριθμός των υπηρεσιών.[/DIV][DIV]3) Ο μισθός είναι διαφορετικός σε ΣΞ ΠΝ ΠΑ. Για ΣΞ είναι 800 κ κάτι λίγο παραπάνω.[/DIV][DIV][/DIV][DIV]Γενικότερα έχω ξαναπεί μην περιμένετε ζωή σαν στρατιώτες. Θα ζητηθούν πράγματα από εσάς καθώς όσοι καταφέρετε να μπείτε θα είστε επαγγελματίες και όχι κληρωτοι που υπηρετούν.[/DIV][DIV][/DIV]
Να είσαι καλά φίλε coca_cola. Βοηθάς πολύ με τις απαντήσεις σου. Μήπως μπορείς να μας πεις και με δυο λόγια την αρχική διαδικασία; Με το που βγει η προκήρυξη κάνεις αίτηση με τις περιοχές που θέλεις.1) Φαίνεται πουθενά σε ποιες περιοχές θα πάρουν κόσμο π. Χ αν θα πάρουν στην Ήπειρο;2) Πρώτα μαθαίνεις αν είσαι επιτυχών και σε ποιο μέρος και μετά πηγαίνεις για ιατρικές εξετάσεις για να οριστικοποιηθεί ή πρώτα από όλα ιατρικές εξετάσεις; Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς αλλά λέγονται διάφορα και μόνο εσείς που τα έχετε περάσει μπορείτε να μας βοηθήσετε.
coca_cola

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από coca_cola »

Η σειρά είναι η εξής. Βγαίνει η προκήρυξη και δίνεται ένα χρονικό όριο για υποβολή αιτήσεων. Οι αιτήσεις γίνονται στις εκάστοτε στρατολογικες υπηρεσίες.

Αργότερα και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία των αιτήσεων θα αναρτηθεί ονομαστική κατάσταση στο army για να περάσετε από τα κοντινότερα στρατιωτικά νοσοκομεία για εξετάσεις. Όσοι κριθειτε ικανοί από τις εξετάσεις που θα γίνουν θα ενημερωθείτε μετά από λίγες μέρες τηλεφωνικώς για το που θα γίνει η εκπαίδευση. Όσοι απορριφθείτε θα υπάρχει πίνακας ονομαστικός κ πάλι με την αιτιολογία για την οποία κριθηκατε ακατάλληλοι.

Φρουρες προτίμησης δηλώνετε στο κέντρο όπου θα γίνει η εκπαίδευση σας ως ΟΒΑ. Οι ανάγκες που υπάρχουν είναι από Ξάνθη και μετά (κυρίως Έβρο) και στα νησιά. Ελάχιστοι θα καταφέρουν να πάνε κάπου αλλού.

υποψήφιος οβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από υποψήφιος οβα »

στα ιατρικά πως γίνεται; ποιους γιατρούς περνάνε, τι κριτήρια κόβονται; φρουρες στην αίτηση δεν γράφουν;
tyfekioforos

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από tyfekioforos »

Ξέρουμε πότε βγαίνει η προκήρυξη;
αλλος ενας υποψηφιος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από αλλος ενας υποψηφιος »

Στα κεπ δεν μπορουν να γινουν αιτησεις;

φρουρε προτιμησεις δεν γινεται στην αιτηση?
guest

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από guest »

@ coca cola

ΟΒΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2020 σε περιμενουμε

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες