Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
coca_cola

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από coca_cola »

Καλησπέρα φίλε. 1) Φυσικά και έχεις κάποια καθήκοντα. Όπως όλα τα στελέχη θα έχεις και συ κάτι για το οποίο θα είσαι υπεύθυνος.

2) Οι ΟΒΑ είναι στελέχη. Κάνουν τις ίδιες υπηρεσίες με τους ΕΠΟΠ σε θέμα καθηκόντων. Η διαφορά είναι ο αριθμός των υπηρεσιών.

3) Ο μισθός είναι διαφορετικός σε ΣΞ ΠΝ ΠΑ. Για ΣΞ είναι 800 κ κάτι λίγο παραπάνω.

Γενικότερα έχω ξαναπεί μην περιμένετε ζωή σαν στρατιώτες. Θα ζητηθούν πράγματα από εσάς καθώς όσοι καταφέρετε να μπείτε θα είστε επαγγελματίες και όχι κληρωτοι που υπηρετούν.

Geo

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Geo »

Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι αν επιτρέπεται οι οβα τις υπηρεσίες της πληρώνονται;
IMK.
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από IMK. »

coca_cola έγραψε:Καλησπέρα φίλε. 1) Φυσικά και έχεις κάποια καθήκοντα. Όπως όλα τα στελέχη θα έχεις και συ κάτι για το οποίο θα είσαι υπεύθυνος.

2) Οι ΟΒΑ είναι στελέχη. Κάνουν τις ίδιες υπηρεσίες με τους ΕΠΟΠ σε θέμα καθηκόντων. Η διαφορά είναι ο αριθμός των υπηρεσιών.

3) Ο μισθός είναι διαφορετικός σε ΣΞ ΠΝ ΠΑ. Για ΣΞ είναι 800 κ κάτι λίγο παραπάνω.

Γενικότερα έχω ξαναπεί μην περιμένετε ζωή σαν στρατιώτες. Θα ζητηθούν πράγματα από εσάς καθώς όσοι καταφέρετε να μπείτε θα είστε επαγγελματίες και όχι κληρωτοι που υπηρετούν.

Με συγχωρείς αν σε πρηζω αλλά μήπως ξέρεις τι παίζει με τις φυλακές όσοι ειχαν φαει; Είχα γύρω στις 15 υπηρετησημες θα μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου η θα φάω ακύρο;

1997

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από 1997 »

Έβρος 1999 έγραψε:Εγώ βασικά θέλω να μείνω ως μάγειρας στον στρατό και να μην έχω όπλο απλά ένας γνωστός μου μου είπε ότι μπορώ να κάνω για ΟΒΑ και να με κρατήσουν ως μάγειρα

αοπλος και ι3 δεν πας σε καμια προκυρηξη

γιατι αν εχεις οπλο τι θα παθεις;

dimi

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από dimi »

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για ΟΒΑ και εγώ . Μπορεί να μου πει κάποιος , τι μπορώ να δηλώσω από στρατόπεδα στην Αθήνα ; Ευχαριστώ
NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από NAVY »

Δεν νομιζω φιλε Διασωστη το ΠΝ και η ΠΑ να παρουν ΕΠΟΠ και ο ΣΞ ΟΒΑ. Για τον εξης λογο. Σε αυτην την περιπτωση ολοι τοτε οι υποψηφιοι λογικα θα δηλωσουν ΠΝ και ΠΑ για ΕΠΟΠ. Επειδη οι ΕΠΟΠ εχουν το προνομιο της μονιμοτητας. Αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα να φυγουν οι περισσοτεροι ΟΒΑ απ τον ΣΞ για να πανε ΕΠΟΠ. Ασε που αν το κανουν αυτο θα ειναι αδικια για τον ΣΞ. Εγω πιστευω προσωπικη μου αποψη... Η θα παρουν και στα 3 σωματα ΟΒΑ η ΕΠΟΠ. Δεν νομιζω να τα διαχωρισουν! Τωρα βεβαια θα μου πεις οτι ολα γινονται! Δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 15

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

NAVY έγραψε:Δεν νομιζω φιλε Διασωστη το ΠΝ και η ΠΑ να παρουν ΕΠΟΠ και ο ΣΞ ΟΒΑ. Για τον εξης λογο. Σε αυτην την περιπτωση ολοι τοτε οι υποψηφιοι λογικα θα δηλωσουν ΠΝ και ΠΑ για ΕΠΟΠ. Επειδη οι ΕΠΟΠ εχουν το προνομιο της μονιμοτητας. Αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα να φυγουν οι περισσοτεροι ΟΒΑ απ τον ΣΞ για να πανε ΕΠΟΠ. Ασε που αν το κανουν αυτο θα ειναι αδικια για τον ΣΞ. Εγω πιστευω προσωπικη μου αποψη... Η θα παρουν και στα 3 σωματα ΟΒΑ η ΕΠΟΠ. Δεν νομιζω να τα διαχωρισουν! Τωρα βεβαια θα μου πεις οτι ολα γινονται! Δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος!

Οι νοσηλευτες που θα παρουν θα είναι ΕΠΟΠ σίγουρα. Εκτός απ αυτούς προσπαθούν να πάρουν και στους άλλους κλάδους.

Στο Ναυτικό απ τους τελευταίους οβα, δεν έχουν μείνει ούτε οι μισοί. Το ίδιο θα γίνει και τώρα αν πάρει πάλι οβα, ενώ εποπ υπάρχει κίνητρο και ας τρως @@@ όλη μέρα.

Έχει γίνει και στο παρελθόν αυτό.

2008 πήρε εποπ ο στρατός και οβα η αεροπορια. Και 1,5 χρόνο μετά βγήκε εποπ για αεροπορια.

άλλος ενας υποψήφιος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από άλλος ενας υποψήφιος »

Διασωστης31 έγραψε:
NAVY έγραψε:Δεν νομιζω φιλε Διασωστη το ΠΝ και η ΠΑ να παρουν ΕΠΟΠ και ο ΣΞ ΟΒΑ. Για τον εξης λογο. Σε αυτην την περιπτωση ολοι τοτε οι υποψηφιοι λογικα θα δηλωσουν ΠΝ και ΠΑ για ΕΠΟΠ. Επειδη οι ΕΠΟΠ εχουν το προνομιο της μονιμοτητας. Αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα να φυγουν οι περισσοτεροι ΟΒΑ απ τον ΣΞ για να πανε ΕΠΟΠ. Ασε που αν το κανουν αυτο θα ειναι αδικια για τον ΣΞ. Εγω πιστευω προσωπικη μου αποψη... Η θα παρουν και στα 3 σωματα ΟΒΑ η ΕΠΟΠ. Δεν νομιζω να τα διαχωρισουν! Τωρα βεβαια θα μου πεις οτι ολα γινονται! Δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος!

Οι νοσηλευτες που θα παρουν θα είναι ΕΠΟΠ σίγουρα. Εκτός απ αυτούς προσπαθούν να πάρουν και στους άλλους κλάδους.

Στο Ναυτικό απ τους τελευταίους οβα, δεν έχουν μείνει ούτε οι μισοί. Το ίδιο θα γίνει και τώρα αν πάρει πάλι οβα, ενώ εποπ υπάρχει κίνητρο και ας τρως @@@ όλη μέρα.

Έχει γίνει και στο παρελθόν αυτό.

2008 πήρε εποπ ο στρατός και οβα η αεροπορια. Και 1,5 χρόνο μετά βγήκε εποπ για αεροπορια.

φαίνεται με τους οβα ποιος γουστάρει ενώ εποπ για το μόνιμο όλοι!

έχεις πληροφορίες πότε θα βγει οβα?

έχουμε σελίδα στο fb έλα!

Έβρος 1999

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Έβρος 1999 »

Δεν είναι ότι θα πάθω κάτι απλά μου έχουν πει ότι η θητεία είναι πιο εύκολη σαν άοπλος

dimi

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από dimi »

Ξέρει κανείς να απαντήσει για τις μεταθέσεις των ΟΒΑ; Στην στρατολογία θα υπάρχει ενημέρωση η θα πάμε στα τυφλά ; Ευχαριστώ
Andr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Andr »

Διασωστη λες όντως να πάρει εποπ νοσηλευτές για φρεγάτες και νοσοκομεία; θα είναι στα πρότυπα με την τελευταία που δεν ήθελε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος όπως η τελευταία;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 15

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Οι νοσηλευτες θα είναι 100% ΕΠΟΠ. Τι θα ζητάει δε ξέρω, γνώμη μου θα θέλει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, η οποία βγαίνει μετά την πιστοποίηση σωστά?

Για τον φίλο που λέει για αοπλος ΟΒΑ, ΔΕ ΓΊΝΕΤΑΙ.

Και μάγειρας να μπεις ΟΒΑ, θα κάνεις σκοπιές κανονικά αν χρειαστεί.

Andr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Andr »

Διασωστη σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!! Διάβασα στο armyvoice ότι η θα είναι ανοικτή η προκυρηξη ΟΒΑ έως τον Απρίλη! Άρα αν μπω Μάρτη θα μπορώ να δηλώσω σωστά;
Γιωργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Γιωργος »

Δηλαδη παιδια η προκυρηξη ξεκιναει αρχες φεβρουαριου εως και απριλιο θα γινονται αιτισεις
αερονομος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από αερονομος »

Λογικα οταν λεει μέχρι Απρίλιο θα βγει η δεύτερη φαση με προκήρυξη για αεροπορία λογικα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες