Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 36
Λοιπον αντρακλες, επειδη θα μας γα... Τε ολους εδω μεσα θα κλειδωσω το θεματακι και εσεις θα φατε ενα ωραιοτατο μπαναρισμα. Τους τσαμπυκαδες και τα μπινελικια αλλοθ. Και που ειστε; Αμα θελετε να με δειρετε και εμενα να σας δωσω τα στοιχεια μου. Ωραια νοοτροπια εχετε για στρατιωτικοι. Μπραβο ρε...
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
γ. Οι υποψήφιοι θα ενημερώνουν τις Μονάδες έγκαιρα, με δική τους ευθύ-
νη, για το χρόνο και το τόπο της εξέτασης προκειμένου να συμμετάσχουν στις επιλο-γικές διαδικασίες.
Το παραπανω γραφει στην προκηρυξη στην τριτη σελιδα. Επειδη δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως εννοει μηπως μπορει να μου εξηγησει καποιος;
Ευχαριστώ.
νη, για το χρόνο και το τόπο της εξέτασης προκειμένου να συμμετάσχουν στις επιλο-γικές διαδικασίες.
Το παραπανω γραφει στην προκηρυξη στην τριτη σελιδα. Επειδη δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως εννοει μηπως μπορει να μου εξηγησει καποιος;
Ευχαριστώ.

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 78
AYTO EINAI ΓIA όσους KANOYN THN θητεία TOYΣ AKOMA KAI πρέπει NA ενημερώνουν THΣ MONAΔEΣ TOYΣ ΓIA NA TOYΣ ΔΩΣOYN THN AΔEIA ΓIA THN εξαγωγή TΩN π. Κ. Ε.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 78
Διεξαγωγή
Πρωτη φορα μπαινω στη συγκεκριμενη σελιδα. ενδιαφερεται ενας φιλος να μαθει ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα για τον διαγωνισμο των εποπ. παρακαλω αν γνωριζετε κατι απαντηστε. ευχαριστω
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 25
ΘΑΝΑΣΗΣ έγραψε:Πρωτη φορα μπαινω στη συγκεκριμενη σελιδα. Ενδιαφερεται ενας φιλος να μαθει ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα για τον διαγωνισμο των Εποπ. Παρακαλω αν γνωριζετε κατι απαντηστε. Ευχαριστω
θαναση τα αποτελεσματα απο τα χαρτια βγαινουν την δευτερα. Μετα περνας απο συνεντευξη υγειονομικα ψυχοτεχνικα αθληματα κ τα τελικα αποτελεσματα θα βγουν στις 2 νοεμβριου
Τι λέει ρε παιδιά θα βγάλουν επιτέλους τα αποτελέσματα; Έχουν περάσει 7 μέρες από την ημερομηνία που θα έπρεπε να είχαν δημοσιευτεί... 

- troller
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 17
Την δευτερα βγαινουν απο οσο εχοθμε μαθει εδς μεσα κικη... περιμενεις και εσυ αποτελεσματα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Ας το πουμε για πολλοστη φορα... Τα αποτελεσματα θα ανακοινωθουν τη Δευτερα! Στην προκηρυξη εγραφε ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι ο καθενας με δικη του ευθυνη θα μαθει τα αποτελεσματα απο 6-10 ΙουλιουΚΙΚΗ έγραψε:Τι λέει ρε παιδιά θα βγάλουν επιτέλους τα αποτελέσματα; Έχουν περάσει 7 μέρες από την ημερομηνία που θα έπρεπε να είχαν δημοσιευτεί...![]()
Μπορει να με βοηθησει καποιος κ να μου πει που θα βρω κ εγω της απαντησεις για τα εποπ για τους αντρεσ... εχω ψαξεις σε ολο το google κ δεν βρισκω τιποτα... μηπως ξερει κανεις που εμαθε οτι περασε το τροπο να βρω κ εγω πλιζ...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Γνωριζετε ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα εποπ; Κουραστηκα να περιμενω!

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Αν μπορουσε να μου απαντησει καποιος αυτη την στιγμη θα του ειμουν ευγνωμον!
Απο την δευτερα μεχρι την παρασκευη ειπανε παληκαρι. μην ανχωνεσαι κανεις δεν χανετε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης