Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
- Lelarxos_361
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Μαγκες υπαρχει κανενα νεο; Ποτε θα βγει προκηρυηξη με τις ημερομηνιες για να δηλωσουμε?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Χρόνια πολλά σε όλους. Πολλά λέγονται και στο τέλος δεν ξέρουμε τι ισχύει και τι όχι. Μέχρι να δούμε κάτι επίσημα καλύτερο είναι να μας πούνε κάποια πράγματα τα παιδιά που είναι ήδη μέσα. Για να μην ρωτάμε συνέχεια τα ίδια εάν μπορεί ας απαντήσει κάποιος 1) σαν ΟΒΑ έχεις και άλλα καθήκοντα ή είσαι μια εδώ και μια εκεί κάθε μέρα;2) οι υπηρεσίες είναι απλές σκοπιές ή αναλαμβάνουν και κάποιες στελεχών;(ρωτάω γιατί σε πολλές μονάδες στρατιώτες κάνουν υπηρεσίες στελεχών) 3) ποιος είναι ο μισθός και εαν υπάρχει κάποια άλλη αποζημίωση που παίρνουν;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Φιλε καλημερα απο την στιγμη που βγηκε η ροκιρυξη στο φεκ υπαρχει καπια συγκεκριμενη ημερομινια δηλαδη πιστευο μεχρι τελη του μινα
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Περιμενε φιλε να βγαλουν πρωτα για τον στρατο ξηρας! Κανεις δεν ξερει ακομα τιποτα! Το μονο που ξερουμε ειναι οτι βγηκε το ΦΕΚ. Τωρα το ποτε θα παρουν ενας Θεος το ξερει! Πολλα λεγονται... Γι αυτο ας κραταμε μικρο καλαθι! Ολο θα και θα ακουμε τοσα χρονια... Και τελικα τιποτα! Οσο για την Π. Α και το Π. Ν που ενδιαφερομαι και εγω... Εχουμε πορεια ακομα μπροστα μας! Ποτε θα παρουν και ποσους θα παρουν... Ακομα ειναι δυσκολο καποιος να πει ! Και αν θα παρουν! Τιποτα δεν ειναι σιγουρο!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Λεγόταν για 400 άτομα πράγματι, μακάρι μετα απο το στρατό να βγάλουν και εκει.alex έγραψε:Αεροπορια θα παρει 400 ατομα;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Εγώ έκανα την θητεία μου στο πεζικό, στην προκήρυξη μπορώ να αλλάξω και να πάω Ειδικές Δυνάμεις;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Διαβασα φιλε nakos7 του workenter για τις προσληψεις... Αυτο ειναι θετικο! Ομως αυτο που με ανησυχει ειναι οτι δεν βλεπω να αναφερουν καθολου για ΟΒΑ των αλλων δυο σωματων ΠΝ και ΠΑ. Εγω εχω υπηρετησει σε πλοιο στο ΠΝ. Και ενδιαφερομαι για ΟΒΑ... Αραγε θα παρουν;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Γεια σας παιδιά εγώ θα μπω στο στρατό 22 του μήνα τεθωρακισμένα αλλά θέλω να μπω για μάγειρας πως θα με πάρουν ; Και αν με πάρουν τελικά θα πάω για εκπαίδευση στο Γύθειο; Επίσης αν βγω Ι3 άοπλο γιατί φοβάμαι τα όπλα και έχω και μυωπία αρκετή θα μπορώ να μπω ΟΒΑ ως μάγειρας; Φυσικά με την βοήθεια κάποιου εκ των έσω!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Μακάρι να μη μας παραβλέψουν...NAVY έγραψε:Διαβασα φιλε nakos7 του workenter για τις προσληψεις... Αυτο ειναι θετικο! Ομως αυτο που με ανησυχει ειναι οτι δεν βλεπω να αναφερουν καθολου για ΟΒΑ των αλλων δυο σωματων ΠΝ και ΠΑ. Εγω εχω υπηρετησει σε πλοιο στο ΠΝ. Και ενδιαφερομαι για ΟΒΑ... Αραγε θα παρουν;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Η προκήρυξη θα είναι μέσω ΑΣΕΠ ξέρει κανεις;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 15
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
IMK. έγραψε:Η προκήρυξη θα είναι μέσω ΑΣΕΠ ξέρει κανεις;
Χαχαχαχχα, τι ασεπ ρε φιλε;
Εδω δεν υπάρχει καν μοριοδότηση.
Για ναυτικο και αεροπορια, οι θέσεις που θα βγουν υπάρχει πιθανότητα να είναι ΕΠΟΠ και όχι οβα.
Στο Ναυτικό έχουν μείνει 50 άτομα από τις 200 θέσεις που έδωσαν το2017
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Διασωστης31 έγραψε:IMK. έγραψε:Η προκήρυξη θα είναι μέσω ΑΣΕΠ ξέρει κανεις;
Χαχαχαχχα, τι ασεπ ρε φιλε;
Εδω δεν υπάρχει καν μοριοδότηση.
Για ναυτικο και αεροπορια, οι θέσεις που θα βγουν υπάρχει πιθανότητα να είναι ΕΠΟΠ και όχι οβα.
Στο Ναυτικό έχουν μείνει 50 άτομα από τις 200 θέσεις που έδωσαν το2017
και πως το ξέρεις ότι θα πάρει εποπ σε αυτά; είναι αδικο όμως για τους άλλους
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Έβρος 1999 έγραψε:Γεια σας παιδιά εγώ θα μπω στο στρατό 22 του μήνα τεθωρακισμένα αλλά θέλω να μπω για μάγειρας πως θα με πάρουν ; Και αν με πάρουν τελικά θα πάω για εκπαίδευση στο Γύθειο; Επίσης αν βγω Ι3 άοπλο γιατί φοβάμαι τα όπλα και έχω και μυωπία αρκετή θα μπορώ να μπω ΟΒΑ ως μάγειρας; Φυσικά με την βοήθεια κάποιου εκ των έσω!
μας τρολλαρεις; θέλεις να. μπεις οβα και φοβάσαι τα οπλα
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Εγώ βασικά θέλω να μείνω ως μάγειρας στον στρατό και να μην έχω όπλο απλά ένας γνωστός μου μου είπε ότι μπορώ να κάνω για ΟΒΑ και να με κρατήσουν ως μάγειρα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες