Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που περάσανε!!!
Σε ποια κατηγορία;
Παιδιά και εγώ στους καλούμενους είμαι στην κατηγορία ειδικών δυνάμεων 189 θέση , άντε να δούμε τι θα γίνει. Μακάρι να μας πάνε όλα καλά.
Δημιουργήθηκε νέο νήμα για τους επιτυχόντες λιμενοφύλακες
Επιτυχόντες Λιμενοφύλακες (2020)
Παρακαλώ πολύ η συζήτηση να συνεχιστεί εκεί και φυσικά εάν θέλουν μπορούν να ανοίξουν σχετικό νήμα και οι όποιοι-ες επιλαχόντες.
Στο παρόν νήμα θα δημοσιεύονται πλέον μηνύματα που αφορούν ενδεχόμενη νέα προκήρυξη μέσα στο 2020 και μόνο. Σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό σεβαστό και το νήμα εκτροχιαστεί, τότε το παρόν θα κλειδωθεί.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασία.
Επιτυχόντες Λιμενοφύλακες (2020)
Παρακαλώ πολύ η συζήτηση να συνεχιστεί εκεί και φυσικά εάν θέλουν μπορούν να ανοίξουν σχετικό νήμα και οι όποιοι-ες επιλαχόντες.
Στο παρόν νήμα θα δημοσιεύονται πλέον μηνύματα που αφορούν ενδεχόμενη νέα προκήρυξη μέσα στο 2020 και μόνο. Σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό σεβαστό και το νήμα εκτροχιαστεί, τότε το παρόν θα κλειδωθεί.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασία.
Καλησπέρα στο forum έχουμε καμία πληροφορία για προκήρυξη στο λιμενικό; Είχα ακούσει το χειμώνα ότι θα έβγαζαν αλλά θα ήταν και η τελευταία εκτος πανελληνίων. Απο τον Φλεβάρη και μετά με τον ιο δν είχαν ξαναπεί τίποτα.
Υποτίθεται πως έλεγαν με τις παραπάνω οργανικές θέσεις... αλλα δεν έχει ακουστεί τίποτα.. Ίσως κάτι για αργότερα αλλά κάνεις δεν ξέρει.. εδώ ακόμη δεν μπήκαν οι 155.. Ίσως πάρει κ παραπάνω άτομα από εκεί.. λίγο υπομονή κ θα δείξει ο καιρός
Ο. Π. Κ. Ε
Ευχαριστώ να σαι καλα !!
Παιδες εχουμε καποιο νεο κατι; Οι τελευταιες πληροφοριες μου ειναι φλεβαρη πριν τον ιο! Ελεγαν για 1000 νεες θεσεις στο λιμενικο μαζι με δικηγορους και αλλες ειδικοτητες... Προοριζοταν για Μαιο - Ιουνιο...
Ακριβώς και εγώ τον Φλεβάρη είχα δει τελευταία φορά... Μαλιστα είχα ακούσει ότι θα'ναι και καλά η τελευταία εκτος πανελληνίων. Απο τότε δν ξανά άκουσα τίποτα
Θα δείξει τώρα που άρχισαν κ πήραν μπροστά οι μηχανές από προκηρύξεις κ να προχωρήσουν κ ότι σταμάτησαν.. αν κ προσωπική μου άποψη πιστεύω θα πρέπει να δούμε αν παρει επιλαχών από την τρέχουσα κ να έχουμε όνειρα για νέα προκήρυξη
Ο. Π. Κ. Ε
Έχω και μια ερώτηση. Το λιμενικό για να συμμετέχεις προκηρύξει πρέπει να έχεις κάνει την θητεία σου; Γιατί σε προκήρυξη του 2019 γράφει ότι αν περάσεις στο λιμενικό τότε σε στέλνουν να την κάνεις αν δν την έχεις ήδη κάνει.
Καλησπέρα.. πιστεύω πως πρέπει να έχεις τελειώσει την θητεία σου στο στρατό.. Δεν τι γνωρίζω αυτό που λες για το 2019 αλλά σε άλλες νομίζω ήταν υποχρεωτικό αν δεν ξανα κάνω λάθος
Ο. Π. Κ. Ε
Αστυνομια και πυροσβεστική είναι υποχρεωτικό που είναι και αυτό σώματα ασφαλείας τώρα για το λιμενικό είχα πάει και τηλέφωνο να ρωτήσω πέρσυ και μου είπαν ότι δν είναι υποχρεωτικό τώρα δν ξέρω μπορεί να μην ήξεραν ή να ήταν μόνο για πέρσυ
- Giorgos33
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Χαίρετε θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν δίνουν θέσεις στο λιμενικό σώμα για τους Έλληνες του εξωτερικού και επίσης αν γνωρίζει κανείς αν από την σχολή αστυφυλάκων μπορεί κάποιος να μπει στο λιμενικό σώμα
Δεν υπάρχει ειδική κατηγορία που να δίνει θέσεις σε Έλληνες του εξωτερικού. Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε την τελευταία προκήρυξη.
Επίσης, δεν μπορείς να πάρεις μετάταξη από την ΕΛ. ΑΣ στο ΛΣ εάν αυτό εννοείς, παρά είτε να ξανά δώσεις πανελλήνιες, είτε να περιμένεις τις αντίστοιχες προκηρύξεις για να συμμετάσχεις, εφόσον πληρείς τα απαραίτητα προσόντα / προϋποθέσεις.
Επίσης, δεν μπορείς να πάρεις μετάταξη από την ΕΛ. ΑΣ στο ΛΣ εάν αυτό εννοείς, παρά είτε να ξανά δώσεις πανελλήνιες, είτε να περιμένεις τις αντίστοιχες προκηρύξεις για να συμμετάσχεις, εφόσον πληρείς τα απαραίτητα προσόντα / προϋποθέσεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 6 επισκέπτες