Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 9
Καλησπέρα αναμενων για υψομετρηση αναφέρεσαι;
Ναι, για υψομέτρηση.
Θα πάρει παραπάνω άτομα ξέρεις; εσυ που είσαι των εσωτερικών υποθέσεων
Φίλε μου εκ των έσω τι Θα γίνει όμως με αθλητικές δοκιμασίες που καθόμαστε τόσο καιρο; Θα δώσουν χρόνο;Anamenwn έγραψε: Ναι, για υψομέτρηση.
Καλά με δουλεύεις, κανονικά δεν έπρεπε να ήταν καν στον πίνακα αφού δεν έχει ειδικές δυνάμεις, πόσο πιο φανερό να γινει; Εγώ ειμαι γενική κατηγορία αλλά αν ήταν στην κατηγορία μου θα έκανα ένσταση.
Εννοείται πως θα γίνουν ενστάσεις, κάνεις δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω για αυτό να είναι όλοι σίγουροι!!
Δεν ειμαι κακοήθεια παιδιά. Εφοσον εχουμε απτά δείγματα παρατυπίας πρέπει να κινηθούν διαδικασίες. Έστω και από άτομα που είναι σε πιο χαμηλές θέσεις. Εφ δεν μοριοδοτήθηκε από ειδικές δυνάμεις. Τώρα γιατί να συναγωνίζεται όσους τρέξαμε και φάγαμε την ουρα στη στρατολογία για το πιστοποιητικό να αποδείξουμε που υπηρέτησε ο καθένας. Έλεος. Χροναι πολλα Χριστός ανέστη
Παιδιά οι ενστάσεις αργούν ακόμα ας δούμε πρώτα ο Θεός τι θα γίνει με τις διαδικασίες, προβλέπω να καλούν ακόμη πιο αραιό αριθμό ατόμων για ύψος με αποτέλεσμα μόνο η υψομέτρηση να πάρει κάνα δίμηνο...
Τι εννοείς πιο αραιό; να πουν τελικά ελάτε λιγότεροι;
Να πηγαίνουν λιγότεροι ανά γκρούπ για να μην υπάρξει συνωστισμός.
Βλέπω να στεκόμαστε έξω και να φωνάζουν 5 5 άτομα.. Μια χαρά χωρίς συνωστισμό γίνεται η διαδικασία... Άλλωστε δεν παίρνει ώρα. Αντε να δούμε τι μας επιφυλάσσει.
Μακάρι να καθυστερήσει η διαδικασία παιδιά για να μπούμε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης.. θέλουμε ένα μήνα για να ξανά μπούμε
Οι μετακινήσεις απο νομό σε νομό θα ξεκινήσουν από Ιούνιο αν πούμε ότι από μέσα Μαίου επανεκκινήσουν όλα θα έχουμε 1,5 μήνα χοντρικά για να επανέλθουμε στην κατάσταση που ήμασταν.
310ΛΕΛΕ είσαι στους καλουμενους?;
Είμαι στους πρώτους 100 φίλε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες