Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
johny junky
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από johny junky »

310LELE έγραψε:Η θάλασσα λόγω του αλατιού σου παρέχει την άνωση εν αντιθέσει με τη πισίνα που αν δεν κουνηθείς θα πας στον πάτο σε χρόνο 0.
Στην πισίνα παίρνεις και 15 μέτρα από τον βατήρα με μακροβούτι. Για 50 μέτρα μιλάμε ρε φίλε, όχι για 10 μίλια. Ποιά άνωση μου λες.
310LELE έγραψε:Παιδιά όλες οι δοκιμασίες θέλουν καλή προετοιμασία, υπομονή και επιμονή χρειάζεται και στο τέλος ό, τι αποφασίσει ο Θεός να γίνει θα γίνει.

Αφήστε τα θεία και πιάστε το βύσμα.

310LELE έγραψε:Αλήθεια πώς μέτρησες την απόσταση στη θάλασσα;

Σημαδούρες ανά 50 μέτρα για τους λουόμενους.

johny junky

Freestyler_Wakamapho έγραψε:Παίζει να είναι και για εμάς όπως στο US;

Όχι. Κόβεσαι μόνο αν σε σώσουν από πνιγμό ή πιάνεις τις λωρίδες.

Freestyler_Wakamapho έγραψε:

Επίσης επιτρέπεται η παύση κατά τη διάρκεια των επαναλήψεων σε κάμψεις, κοιλιακούς;

Πάυσεις σε άνω θέση του κορμού σε κάμψεις και διπλώσεις.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από 310LELE »

Και 30 μέτρα να πρέπει να κολυμπήσεις πάλι θέλει κάποια εξάσκηση ρε φίλε, τώρα αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά ήρεμης θάλασσας από πισίνα... Όσον αφορά τη βουτιά από βατήρα υποθέτω πως έχεις εξασκηθεί στις εκκινήσεις σε διαφορετική περίπτωση...
Άβαταρ μέλους
SPK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από SPK »

Παρακολουθώ τη συζήτηση τόσο καιρό και δε μιλάω. Το τι λέτε εδώ μέσα ο καθένας, το μακρύ του και το κοντό του. Μάλλον σας έχει κυριεύσει το άγχος και βγάζετε σενάρια από το μυαλό σας. Σας δικαιολογώ γιατί όσο καθυστερεί η διαδικασία, είναι λογικό να υπάρξει παραφιλολογία. Κοιτάξτε να κάνετε προετοιμασία σωστή, το 1000άρι και το 100στάρι να είστε μέσα στο χρόνο. Οι άντρες μη φοβάστε μήκος, σφαίρα, ύψος αν πιάνετε τα άλλα δύο. Οι γυναίκες, θέλει αρκετή εξάσκηση μήκος και σφαίρα. Όσον αφορά τη πισίνα, πάντα γινόταν διαφορετική μέρα από τα άλλα αθλήματα, δεν έχω παρακολουθήσει τις τελευταίες προκηρύξεις τι έχει γίνει ή αν άλλαξε κάτι. Εγώ προσωπικά σε δύο προκηρύξεις που έδωσα δεν είχε ούτε βατήρα ούτε τίποτα. Από μέσα ξεκινούσαμε και κολυμπούσες όπως ήθελες. Κάνετε και απλωτές. Δεν έχει κανένα περιορισμό. Κόβεσαι μόνο αν σταματήσεις και χρειαστεί να σε σώσουν οι ΟΥΚάδες που βρίσκονται μέσα στη πισίνα για προληπτικούς λόγους ΚΑΙ ΜΟΝΟ! Μην κάνετε σενάρια, ψυχραιμία και προπόνηση.
Γεωργία

Δημοσίευση από Γεωργία »

Ρε παιδιά αλήθεια τώρα; Είστε σοβαροί; Έχετε αφιερώσει 2 σελίδες του forum για να μιλάτε για το κολύμπι, ενώ υπάρχουν σαφώς πιο δύσκολα αθλήματα όπως το χιλιάρι, το μήκος και η σφαίρα; Δηλαδή ή μας τρολάρετε κανονικά ή δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ ή έχετε μεγαλώσει στον Όλυμπο χειμώνα-καλοκαίρι και δεν έχετε βουτήξει ποτέ σε νερό. Αν σας προβληματίζει εσάς το κολύμπι που είστε και άντρες (εγώ προσωπικά μια φορά πήγα σε κολυμβητήριο και το έκανα σε 58 δευτερόλεπτα), οι γυναίκες τι πρέπει να πούμε με τα άλματα και τη σφαίρα; Που η σφαίρα καλά καλά δεν χωράει ούτε στην παλάμη μου και θα την ρίξω και 9 μέτρα. Έχω δοκιμάσει ό, τι τεχνική θέλετε: Με φόρα, με αλματάκι, χωρίς φόρα, την άλλη την μαλακι* με τη στροφή του μπαρίσνικοφ κόντεψα να σκοτωθώ, και κάθεστε και συζητάτε για το κολύμπι ενώ ζούμε στην Ελλάδα; Ο τζόνι τζάνκι καλά είπε... Πρέπει να είσαι παντελώς άχρηστος για να μη το βγάλεις σε δύο λεπτά. Η Αλίκη στο ναυτικό θα το έβγαζε!
johny junky

SPK έγραψε:Όσον αφορά τη πισίνα, πάντα γινόταν διαφορετική μέρα από τα άλλα αθλήματα, δεν έχω παρακολουθήσει τις τελευταίες προκηρύξεις τι έχει γίνει ή αν άλλαξε κάτι.
Τα αθλήματα των σημαιοφόρων έγιναν όλα ίδια μέρα. Κολύμβηση τελευταία.
SPK έγραψε:

Εγώ προσωπικά σε δύο προκηρύξεις που έδωσα δεν είχε ούτε βατήρα ούτε τίποτα. Από μέσα ξεκινούσαμε και κολυμπούσες όπως ήθελες.

Η πισίνα στη ΣΝΔ έχει βατήρες. Μας είπαν πως όποιος θέλει ξεκινάει από πάνω στον βατήρα, δίπλα του, ή μέσα στην πισίνα. Εσύ πού έδωσες κολύμπι; Στον αράπη της ρεντίνας;

Άβαταρ μέλους
Ραουλ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Ραουλ »

Ο τζανκι είναι ο ποιο σωστός εδώ μέσα και τα λέει καλύτερα από όλους σας.
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Liontarina »

Γεωργία έγραψε:Ρε παιδιά αλήθεια τώρα; Είστε σοβαροί; Έχετε αφιερώσει 2 σελίδες του forum για να μιλάτε για το κολύμπι, ενώ υπάρχουν σαφώς πιο δύσκολα αθλήματα όπως το χιλιάρι, το μήκος και η σφαίρα; Δηλαδή ή μας τρολάρετε κανονικά ή δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ ή έχετε μεγαλώσει στον Όλυμπο χειμώνα-καλοκαίρι και δεν έχετε βουτήξει ποτέ σε νερό. Αν σας προβληματίζει εσάς το κολύμπι που είστε και άντρες (εγώ προσωπικά μια φορά πήγα σε κολυμβητήριο και το έκανα σε 58 δευτερόλεπτα), οι γυναίκες τι πρέπει να πούμε με τα άλματα και τη σφαίρα;Που η σφαίρα καλά καλά δεν χωράει ούτε στην παλάμη μου και θα την ρίξω και 9 μέτρα. Έχω δοκιμάσει ό, τι τεχνική θέλετε: Με φόρα, με αλματάκι, χωρίς φόρα, την άλλη την μαλακι* με τη στροφή του μπαρίσνικοφ κόντεψα να σκοτωθώ, και κάθεστε και συζητάτε για το κολύμπι ενώ ζούμε στην Ελλάδα; Ο τζόνι τζάνκι καλά είπε... Πρέπει να είσαι παντελώς άχρηστος για να μη το βγάλεις σε δύο λεπτά. Η Αλίκη στο ναυτικό θα το έβγαζε!

πες τα ρε κορίτσι, γιατί εδώ θα μας τρελάνουν. Κλείσανε τα κολυμβητηρια και θεωρούν μερικοί παράλογο να πάμε σε αθλήματα μετά από αυτό.

δηλαδή σε πόλεις που δεν έχουμε αντίστοιχες εγκαταστάσεις, θα μας παεράσουν ανευ εξετασης επειδή δεν έχουμε τρόπο να προπονηθουμε;

να τρελαθώ είμαι με αυτά που διαβάζω.

με το μήκος τελικά πως πήγες που είχες μια δυσκολία;

Αντ521

Δημοσίευση από Αντ521 »

Δε ξέρω τι λετε για το 50αρι πάντως 100 μέτρα κολύμπι (που είναι για κατηγορία ειδικών)σε δυο λεπτά δεν είναι εύκολο και αν κάποιος Δεν έχει εξασκηθεί δε το κάνει.. και επίσης είναι κάτι που δε γίνεται με το κεφάλι έξω, δηλαδή χωρίς ανάσες και σωστή τεχνική
Cro cop

Δημοσίευση από Cro cop »

Μπλα μπλα μπλα... ρε θα πάρει εξτρα άτομα μάθατε τιποτα από τις γνωριμίες σας;
Γεωργία

Δημοσίευση από Γεωργία »

Λιονταρίνα, δεν ξέρω πραγματικά τι να πω! Έχουν παράπονο και τα αγόρια που αν έχουν ξεκινήσει προπονήσεις από το Σεπτέμβρη που βγήκε η προκήρυξη, ή και από Οκτώβρη σου λέω εγώ, ΑΝΕΤΑ πιάνει τα όρια σε τόσους μήνες που έχουν περάσει από τον Οκτώβρη και μάλιστα με χαλαρές προπονήσεις 2-3 φορές τη βδομάδα. Εγώ έχω ξεκινήσει από τέλη Οκτώβρη, με μέσο όρο προπονήσεις 3-4 φορές τη βδομάδα, και ακόμα δεν έχω πιάσει τα όρια. Κι ούτε θα τα πιάσω γιατί τον Μάρτιο αραίωσα προπονήσεις γιατί δεν είμαι στους καλούμενους. Στη σφαίρα το καλύτερο που έκανα μετά από 5 μήνες προπονήσεων ήταν 6,5 μέτρα, στο χιλιάρι έκανα 4:30, στα 100μ 17 δευτερολεπτα και στο μήκος έφτασα περίπου 3 μέτρα. Μόνο το κολύμπι είχα πιάσει. Αν συνέχιζα προπονήσεις θα έπιανα το χιλιάρι και το κατοστάρι θεωρώ. Σφαίρα και μήκος ΠΟΤΕ! Εσύ; Πως τα πας; Μόνο εγώ αντιμετωπίζω τόση δυσκολία; Βέβαια δεν έχω σχεδόν καθόλου βοήθεια. Ούτε σφαίρα δεν έβρισκα και παρήγγειλα από το ίντερνετ.30 ευρώ έσκασα για να κάνω το μπαρίσνικοφ!
Άβαταρ μέλους
Ραουλ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Ραουλ »

Γεωργία κ λιοντάρινα. μιλαμε για 100 μέτρα κολύμβηση... Το ότι κανεισ τα 50 Μ σε 55 Δευτέρα δεν σημαίνει ότι στα άλλα 50 Μ θα εχεισ την ίδια ταχύτητα... γιατί υπάρχει κ η κούραση... εεσυ λιοντάρινα τελικά τι γντ με εσένα θα μασ πει; τι είσαι;
Γεωργία

Δημοσίευση από Γεωργία »

Ραούλ εμείς μιλάμε για τη γενική κατηγορία, όχι για ειδικές δυνάμεις. Αν και έτσι όπως το πάνε, θα μας βάλουν να δίνουμε τα ίδια αθλήματα με τις ειδικές δυνάμεις.
Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Bodyguard »

Γιάννης έγραψε: http://www.bloko.gr/2020/03/155-2019.html

Εδώ ο κόσμος καίγεται δεν ξέρουμε ποτε θα τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση του ίου. Και οι υποψήφιοι που έχουν καλέσει ξεφτιλίζονται.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες