Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Φαντάζεστε να τραβήξει αυτά τα 900 άτομα από εμάς; παίζει αυτό το σενάριο; πάντως παντού υπάρχουν τρομερές ελλείψεις ειδικά Αιγαίο...
Αν διαβάσετε τα άρθρα θα δείτε πως λένε ότι η αύξηση αυτή σε συγκεκριμένους τομείς πλοιάρχους μηχανικούς νομικούς ιατρούς δηλαδή πρόκειται να γίνει μετά το πέρας φοιτήσης τον πρώτων ατόμων που μπήκαν με πανελλήνιες δλδ 2022. Γνώμη μου δεν θα έχει σχέση με αυτήν την προκυρηξη.
Από αυτή νομίζω. Μη σου πω τα περισσότερα άτομα θα τα πάρει από τη κατηγορία Ειδικών Δυνάμεων.
Δε μπορεί να κάνει τέτοια αύξηση με συγκεκριμένες ειδικότητες που λες... Εδω λέει θέλει 900 άτομα για Αιγαίο και ούτε μπορεί να καλύψει αυτά τα κενά με 100 λιμενοφυλακες που περνει το χρόνο και βγαίνουν από τη σχολή σε 2μιση χρόνια... Τώρα θα πάρει άτομα
Βρε παιδιά διαβάστε λίγο μακάρι να μας έπαιρνε όλους αλλά δεν πάει έτσι https://www.google.gr/amp/s/workenter.gr/dimosio/eidiseis/limeniko-sti-voyli-nomoshedio-gia-nees-monimes-proslipseis%3famp
- Η μεταβατική ρύθμιση κάλυψης κενών οργανικών θέσεων Αξιωματικών και Λιμενοφυλάκων στο Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. παρέχοντας τη δυνατότητα οι κενές οργανικές θέσεις Αξιωματικών Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. και Λιμενοφυλάκων να καλύπτονται με διαγωνισμό και με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης, κατ' εξαίρεση και έως την ημερομηνία αποφοίτησης από τις εν λόγω Σχολές Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. της πρώτης εκπαιδευτικής σειράς, που έχει εισαχθεί με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Ναι ρε φίλε σου λέει ότι μπορεί να βγάλει προκυρηξη μέχρι το 22 που αποφοιτούν οι πρώτοι Όχι όμως μόνο των ειδικοτήτων που είπες εσυ... και ούτε μπορεί να πάρει 500 άτομα πχ από πανελλήνιες με τη μια
Πολύ το θέλω να πέφτω έξω αλήθεια απλά λέω τη γνώμη μ
Παιδιά μια ερώτηση οποίος γνωρίζει ας μου πει. Οι έλξης με τι λαβή θέλουν;
Ναι μέσα στους 60Cro cop έγραψε: Εσύ είσαι στους καλουμενους τώρα;
Ε και τι αγχώνεσαι αν πάρουν άλλους η Όχι αφού μπήκες θα μας μουρλανεις; άσε να αγχώνομαστε εμείς που ελπίζουμε Μήπως ξανά φωνάξουν
δεν γραφει οποτε οπως σε βολευει εσενα. Εκτος αν μας πουν εκεινη την μεραΛΟΚ έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση οποίος γνωρίζει ας μου πει. Οι έλξης με τι λαβή θέλουν;
- Ραουλ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Με κολυμβηση τι κάνετε ρε παιδιά τώρα που είναι όλα κλειστά;
Ποιο κολυμβητήριο τε φίλε σήμερα έκλεισε το γήπεδο στη πόλη μου, τελευταία προπόνηση... Δύσκολα τα πράγματα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες