Δεν ισχύει αυτό που λες. Στην προκήρυξη λέει από το γενικό σύνολο που σημαίνει ότι ανάλογα με τη θέση που έχει ο καθένας στην κατηγορία του θα πάρει και την ευεργετική διάταξη. Αν πχ στους 6 πρώτους των τριτεκνων οι 5 είναι γενικής και 1 ειδικής θα πάρουν και τις αντίστοιχες θέσεις. Δεν αναγράφει η προκήρυξη ότι θα πάει αναλογικά αλλά από το γενικό σύνολοGiannis έγραψε:Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το 10% των θέσεων σε κάθε κατηγορία (γενική, ειδ. Δυνάμεις, υποβρύχιων καταστροφών, μουσικοί) θα καλυφθεί από πολύτεκνους, θύματα πολέμου, εθνική αντίσταση, ενώ το 4% των θέσεων θα καλυφθεί από τρίτεκνους.επομένως, στη γενική κατηγορία που θα πάρει 40 άτομα, οι 4 θέσεις (το 10%) ΠΡΕΠΕΙ να είναι πολύτεκνοι ή θύματα πολέμου ή αγωνιστών εθνικής αντίστασης, ενώ 1 θέση (4%) θα πρέπει να είναι για τρίτεκνο.Στην ουσία αν αφαιρεθούν αυτές οι 5 θέσεις (4 πολυτεκνων και 1 τριτεκνων), στη γενική κατηγορία εγώ καταλαβαίνω ότι θα παρει 35 άτομα μη ευεργετικών διατάξεων.
Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
ακριβως.Ptg έγραψε:Δεν ισχύει αυτό που λες. Στην προκήρυξη λέει από το γενικό σύνολο που σημαίνει ότι ανάλογα με τη θέση που έχει ο καθένας στην κατηγορία του θα πάρει και την ευεργετική διάταξη. Αν πχ στους 6 πρώτους των τριτεκνων οι 5 είναι γενικής και 1 ειδικής θα πάρουν και τις αντίστοιχες θέσεις. Δεν αναγράφει η προκήρυξη ότι θα πάει αναλογικά αλλά από το γενικό σύνολοGiannis έγραψε:Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το 10% των θέσεων σε κάθε κατηγορία (γενική, ειδ. Δυνάμεις, υποβρύχιων καταστροφών, μουσικοί) θα καλυφθεί από πολύτεκνους, θύματα πολέμου, εθνική αντίσταση, ενώ το 4% των θέσεων θα καλυφθεί από τρίτεκνους.επομένως, στη γενική κατηγορία που θα πάρει 40 άτομα, οι 4 θέσεις (το 10%) ΠΡΕΠΕΙ να είναι πολύτεκνοι ή θύματα πολέμου ή αγωνιστών εθνικής αντίστασης, ενώ 1 θέση (4%) θα πρέπει να είναι για τρίτεκνο.Στην ουσία αν αφαιρεθούν αυτές οι 5 θέσεις (4 πολυτεκνων και 1 τριτεκνων), στη γενική κατηγορία εγώ καταλαβαίνω ότι θα παρει 35 άτομα μη ευεργετικών διατάξεων.
αναλογα σε ποια κατηγορια εχει συμμετασχει. Οχι οτι να ναι να μπει...
Παιδιά θα καλυψουν θέσει αναλόγως των μορίων τους. Αν πω τα 15 άτομα που βαθμολογικά είναι ψηλότερα σε μόρια από τα αλλά ανήκουν στην γενική κατηγορία τότε όλοι θα πάνε γενικής κατηγορίας. Αφου η προκηρυξη λέει ξεκαθαρα ανεξαρτήτως κατηγορίας αλλά βασει βαθμολογίας.
ΑααακριβωςΜΕΚS έγραψε:Παιδιά θα καλυψουν θέσει αναλόγως των μορίων τους. Αν πω τα 15 άτομα που βαθμολογικά είναι ψηλότερα σε μόρια από τα αλλά ανήκουν στην γενική κατηγορία τότε όλοι θα πάνε γενικής κατηγορίας. Αφου η προκηρυξη λέει ξεκαθαρα ανεξαρτήτως κατηγορίας αλλά βασει βαθμολογίας.
Ptg έγραψε:Αααακριβως
Αυτο ακριβως μπορει να περασουν 10 πολυτεκνοι απο γενικης και 5 απο ειδικες δυναμεις. Ετσι αυτοματα θα αφερεθουν 10 θεσεις απο γενικη δηλαδη απο 40 θα πανε 30 και οι ειδικες δυναμεις απο 63 θα πανε 58. Τωρα σε οποια κατηγορια δεν συμπληρωθουν ατομα συμπληρονονται απο ειδικες δυναμεις. Πχ οι ιδιωτες ειναι 15 θεσεις χωρις κανεναν να εχει κανει τα χαρτια του. Θα πανε στις ειδικες δυναμεις. Οποτε παμε 78 απο 63 που ηταν αρχικα.
Μάγκες μπερδεύτηκα τέρμα με τις ευεργετικές διατάξεις. Δεν εχω καταλαβει το εξής: Κάποιος ας πούμε είναι στη θέση 50 της γενικής κατηγορίας και είναι πολύτεκνος. Αλλά οι θέσεις των πολύτεκνων γενικής κατηγορίας συμπληρωθούν από τους λίγους πολύτεκνους που έχει μπροστά του (από τον 1 έως τον 49 θα ναι καμιά δεκαριά). Τότε αυτός ο 50 θα διεκδικήσει θέση και ως μη πολύτεκνος;
Τι θα γίνει ωρέ πατριώτες; Θα πάρει άτομα η με τα 155 θα λύσει το πρόβλημα του το λιμενικό; μάθατε τιποτα έχουμε κάνα νεο;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
Ταυτόχρονα διεκδικεί τη θέση του στη γενική και εάν είναι στους 15 πρώτους πολύτεκνους ανεξαρτήτως κατηγορίας.Παύλος έγραψε:Μάγκες μπερδεύτηκα τέρμα με τις ευεργετικές διατάξεις. Δεν εχω καταλαβει το εξής: Κάποιος ας πούμε είναι στη θέση 50 της γενικής κατηγορίας και είναι πολύτεκνος. Αλλά οι θέσεις των πολύτεκνων γενικής κατηγορίας συμπληρωθούν από τους λίγους πολύτεκνους που έχει μπροστά του (από τον 1 έως τον 49 θα ναι καμιά δεκαριά). Τότε αυτός ο 50 θα διεκδικήσει θέση και ως μη πολύτεκνος;
Cro cop έγραψε:
Τι θα γίνει ωρέ πατριώτες; Θα πάρει άτομα η με τα 155 θα λύσει το πρόβλημα του το λιμενικό; Μάθατε τιποτα έχουμε κάνα νεο;
Θα παίρνει κόσμο μέσω πανελληνίων. Η προκήρυξη που τρέχει είναι πιθανότατα η τελευταία.
Ψηφίστηκε άρθρο που ανέφερε πως οπότε υπάρχει έκτακτη ανάγκη θα γίνονται προσλήψεις
Άρα παίζει να πάρουν απ' τη δική μας;Lefterios έγραψε:Ψηφίστηκε άρθρο που ανέφερε πως οπότε υπάρχει έκτακτη ανάγκη θα γίνονται προσλήψεις
Όλα ρευστά είναι εγώ σε όλα δίνω 50-50 και για νέα προκυρηξη στο άμεσο μέλλον.. άλλωστε οπότε πήγαμε να σιγουρευτουμε για κάτι σε σχέση με προκυρηξεις μοριοδοτηση βάσεις κτλπ πέσαμε εξω
Συγνώμη παιδιά που κάνω εδώ την ερώτηση.. αν γνωρίζει κάποιος... στη προκήρυξη οβα συμμετέχουν μόνο όσοι είναι τώρα φαντάροι ή έχουν απολυθει το τελευταίο τρίμηνο;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
Γράφει "πρέπει να μην έχουν παρέλθει τρία (3) έτη από την ημερομηνία της οριστικής τους απόλυσης κατά την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών".ydneas έγραψε:Συγνώμη παιδιά που κάνω εδώ την ερώτηση. Αν γνωρίζει κάποιος... Στη προκήρυξη οβα συμμετέχουν μόνο όσοι είναι τώρα φαντάροι ή έχουν απολυθει το τελευταίο τρίμηνο;
Μπες εδώ και διάβασε περισσότερα.
https://www.stratologia.gr/el/content/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7-2000-%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B2%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-30
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Lefterios έγραψε:Όλα ρευστά είναι εγώ σε όλα δίνω 50-50 και για νέα προκυρηξη στο άμεσο μέλλον. Άλλωστε οπότε πήγαμε να σιγουρευτουμε για κάτι σε σχέση με προκυρηξεις μοριοδοτηση βάσεις κτλπ πέσαμε εξω

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
τώρα από τους 71 μουσικούς υποψήφιους, δεν καλυφθούν κάποιες θέσεις από τις 20 που διεκδικούν, τότεΠρακτικά αν σε κάποια κατηγορία μουσικών δε συμπληρωθούν οι θέσεις, έχει δυνατότητα υποψήφιος άλλης κατηγορίας μουσικών να ενταχθεί εκεί ή οι ακάλυπτες θέσεις μεταφέρονται στη γενική και στις ειδικές δυνάμεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης