Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Δεν μπορει να σε κοψει αλλα αν το εχεις κατα ενα μεγαλο ποσοστο θα παρουσιαζεις κ συμπτωματα.. αν εξεταστεις κ βρεθεις θετικος θα παραμεινεις σε περιορισμο.. αν παρολα αυτα πας μεχρι που διωκεσαι κ ποινικα.. κυρηχθηκε πανδημια απο τον ΠΟΥ. Και εγω προσωπικα πιστευω αυτο που ειπε ο lef θα παγωσει η φαση, κλεισανε σχολεια κτλπα η κατασταση ειναι σοβαρη
Καλησπέρα παιδιά , μια ερώτηση περί υγειονομικές εξετάσεις; μπορω να της κάνω σε οποιοδήποτε νοσοκομειο; πχ ναυτικό , στο ικα κάπου; πρεπει να εκτύπωσω κάποιο παραπεμπτικό για μου συμπληρώσουν οι γιατροί; και ποιες εξετάσεις είναι ; είναι ίδιες με τους σημαιοφορους; Λέτε να περιμένω να βγει ανακοίνωση για το τι ακριβως γίνεται; υπάρχει κάποιος που είναι σίγουρος και να μου πεις πως να κινηθω να ξεμπλεξω άμεσα απο αυτό ; Ευχαριστώ !
Μετα το μνμ που ηρθε το βλεπω πλεον απιθανο να γινεται η υψομετρηση.. αναμενεται εξαρση μεγαλη τις επομενες βδομαδες Καλη υπομονη σε ολους να δουμε ποτε θα ξεμπλεξουμε γιατι ο δρομος ειναι μακρυς
Φίλε καλησπέρα! Αν πας σε δημόσιο νοσοκομείο να κάνεις τις εξετάσεις, θέλουν παραπεμπτικό. Το παραπεμπτικό στο δίνει είτε κάποιος γιατρός από το ίδιο το νοσοκομείο δωρεάν είτε το παίρνεις από ιδιώτη πληρώνοντας και μετά πας στο νοσοκομείο να σου τις κάνουν δωρεάν χωρίς να πληρώσεις ούτε συμμετοχή. Μπορείς βέβαια με το παραπεμπτικό να πας σε ιδιωτική κλινική που θα πληρώσεις μόνο τη συμμετοχή σου. Η τελευταία και έσχατη λύση είναι να κινηθείς μόνο ιδιωτικά (χωρίς καν παραπεμπτικό). Να πας σε ένα ιδιωτικό μικροβιολογικό να τους πεις ότι θες ανοσολογικές, γενικές και ουρολογικές και θα σκάσεις κάνα κατοσταρικό.+ οφθαλμίατρο + ΩΡΛ + ακτινολόγο... Κάνα 300 με τιμές Αθήνας.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 31
Καλησπέρα σε όλους! Μου φαίνεται απίστευτο το ότι τα πάντα αναστέλλονται, ακόμη και χειρουργεία που δεν είναι επείγοντα φυσικά, τα πάντα έχουν κλείσει και το λιμενικό ακόμα να βγάλει ανακοίνωση για αναστολή όλων των διαδικασιών μέχρι να δούμε τι θα γίνει.
Πώς θα κάνουμε τις υγειονομικές όταν τα πάντα κλείνουν ; Που να πας σε νοσοκομείο αυτή την εποχη και να ζητάς εξετάσεις?
Είναι εντελώς τρελοί εκει στο λιμενικό?
Θα καλέσουν τόσα άτομα να πάρουν τρενα, αεροπλάνα και πλοία για να πάνε για τις ΠΚΕ?
Δεν πάμε καλά. Την ώρα που όλα κλείνουν το λιμενικό βγάζει ημερομηνίες υψομετρησης.

Πώς θα κάνουμε τις υγειονομικές όταν τα πάντα κλείνουν ; Που να πας σε νοσοκομείο αυτή την εποχη και να ζητάς εξετάσεις?
Είναι εντελώς τρελοί εκει στο λιμενικό?
Θα καλέσουν τόσα άτομα να πάρουν τρενα, αεροπλάνα και πλοία για να πάνε για τις ΠΚΕ?
Δεν πάμε καλά. Την ώρα που όλα κλείνουν το λιμενικό βγάζει ημερομηνίες υψομετρησης.

Φαντάσου τι πιέσεις δέχονται για να προχωρήσει η διαδικασία, δυστυχώς πολλοί θα αποθαρρύνουν και δεν θα κατέβουν άντε πάρε ΜΜΜ τώρα να ταξιδέψεις ειδικά τα άτομα που είναι από νησιά.
Εαν καποιος μπει στην σχολη λιμενοφυλακων απο πανελληνιες χωρις να εχει κανει θητεια οπως οι περισσοτεροι που δινουν πανελληνιες μπορει να περασει το σεαλς και να. ενταχθει στην. ομαδα ειδικων. αποστολων;
θα βγαλουν αγαπητη.Liontarina έγραψε:Καλησπέρα σε όλους!Μου φαίνεται απίστευτο το ότι τα πάντα αναστέλλονται, ακόμη και χειρουργεία που δεν είναι επείγοντα φυσικά, τα πάντα έχουν κλείσει και το λιμενικό ακόμα να βγάλει ανακοίνωση για αναστολή όλων των διαδικασιών μέχρι να δούμε τι θα γίνει.
Πώς θα κάνουμε τις υγειονομικές όταν τα πάντα κλείνουν ; Που να πας σε νοσοκομείο αυτή την εποχη και να ζητάς εξετάσεις;
Είναι εντελώς τρελοί εκει στο λιμενικό;
Θα καλέσουν τόσα άτομα να πάρουν τρενα, αεροπλάνα και πλοία για να πάνε για τις ΠΚΕ;
δεν υπαρχει περιπτωση αφου ούτε εξετασεις δεν θα μπορεσουμε να κανουμε
εχουν αργα αντανακλαστικα αλλα θα λειτουργησουν
δεν μπορει να μαζεψει 800 ατομα για υψομετρηση με τεοια κατασταση, ουτε υγειονομικες εξετασεις να γινουν,
αυτο ειναι αυτοκτονια
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 31
Αυτό λέω κι εγώ. Αυτοκτονία είναι.lef έγραψε:θα βγαλουν αγαπητη.Liontarina έγραψε:Καλησπέρα σε όλους!Μου φαίνεται απίστευτο το ότι τα πάντα αναστέλλονται, ακόμη και χειρουργεία που δεν είναι επείγοντα φυσικά, τα πάντα έχουν κλείσει και το λιμενικό ακόμα να βγάλει ανακοίνωση για αναστολή όλων των διαδικασιών μέχρι να δούμε τι θα γίνει.
Πώς θα κάνουμε τις υγειονομικές όταν τα πάντα κλείνουν ; Που να πας σε νοσοκομείο αυτή την εποχη και να ζητάς εξετάσεις;
Θα καλέσουν τόσα άτομα να πάρουν τρενα, αεροπλάνα και πλοία για να πάνε για τις ΠΚΕ;
δεν μπορει να μαζεψει 800 ατομα για υψομετρηση με τεοια κατασταση, ουτε υγειονομικες εξετασεις να γινουν,
αυτο ειναι αυτοκτονια
Το θέμα είναι αν είναι να βγάλουν πρέπει να βγάλουν σύντομα, γιατί δεν είμαστε όλοι από Αθήνα.
εχεις δικιο. Γενικα βλεπω ανοργανωσια και προχειροτητα.Liontarina έγραψε:Αυτό λέω κι εγώ. Αυτοκτονία είναι.lef έγραψε:θα βγαλουν αγαπητη.Liontarina έγραψε:Καλησπέρα σε όλους!Μου φαίνεται απίστευτο το ότι τα πάντα αναστέλλονται, ακόμη και χειρουργεία που δεν είναι επείγοντα φυσικά, τα πάντα έχουν κλείσει και το λιμενικό ακόμα να βγάλει ανακοίνωση για αναστολή όλων των διαδικασιών μέχρι να δούμε τι θα γίνει.
αυτο ειναι αυτοκτονια
Το θέμα είναι αν είναι να βγάλουν πρέπει να βγάλουν σύντομα, γιατί δεν είμαστε όλοι από Αθήνα.
στους σημαιοφορους ακομα οι πινακες...
καποιοι εχουν δωσει και στους 2 διαγωνισμους και κοβουν θεσεις απο αλλους αφου δεν ξερουν τελικα αν περασαν ή οχι.
βγαλε τους πινακες και μην κανεις ακομα καταταξη. ΒΓΑΛΕ τους ομως γιατι μπλοκαρεις τον κοσμο...
τι να πεις...
Παιδιά πιστεύετε θα καλεσουν και δεύτερη σειρά Για ειδικές δυνάμεις; η θα καλυφθούν οι θέσεις με όσους κάλεσαν τώρα;
- hellenic_ranger
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 24
Φίλε μου κάτσε πρώτα με όσα γίνονται να πάμε για υψομέτρηση γιατί θα παγώσει η διαδικασία μέχρι νεοτέρας... Προσωπικά δεν νομίζω να καλεσει άλλους
Βγήκε ανακοίνωση παιδιά ανεστάλη η διαδικασία.
Να δουμε ποτε θα παει. Πιστευω μετα το πασχα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες