Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Τώρα σοβαρά ρε παιδιά; Αν κάποιος κολλήσει Κορονοϊο θα αποκλειστεί από τις διαδικασίες; Άδικο δεν είναι;
φιλε αδικο ξε-αδικο αν δεν παρουσιαστεις για οποιονδηποτε λογο αποκλειεσαι.Ptg έγραψε:Τώρα σοβαρά ρε παιδιά; Αν κάποιος κολλήσει Κορονοϊο θα αποκλειστεί από τις διαδικασίες; Άδικο δεν είναι;
ας αναστειλουν τη διαδικασια...
ας περιμενουμε βασικα γιατι μπορει να μην γινουν
υπαρχει και παραγραφος κατω απο την υψομετρηση...
τα ειχα ρωτησει και εγω και πρεπει τωρα να κανω ολες απο την αρχηΥποψήφιος έγραψε:Σ'ευχαριστώ πολυ. Τι να κάνουμε... Μέσα σ όλα... Κι αυτό. Εύχομαι μονο να είμαστε υγιείς ως τοτε, γιατί δυστυχώς δε βλεπω ειδικη μέριμνα για τον ιο και τις προκηρύξεις.
αστα να πανε
μπλεξαμε. Υγεια πανω απ ολα
Ναι το ξέρω αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να προσκομίσει κάποιος χαρτί ; π το νοσοκομείο και να τον δεχθούν μετά για τις διαδικασίες;lef έγραψε:φιλε αδικο ξε-αδικο αν δεν παρουσιαστεις για οποιονδηποτε λογο αποκλειεσαι.Ptg έγραψε:Τώρα σοβαρά ρε παιδιά; Αν κάποιος κολλήσει Κορονοϊο θα αποκλειστεί από τις διαδικασίες; Άδικο δεν είναι;
ας αναστειλουν τη διαδικασια...
ας περιμενουμε βασικα γιατι μπορει να μην γινουν
υπαρχει και παραγραφος κατω απο την υψομετρηση...
δεν ξερω φιλε.Ptg έγραψε:Ναι το ξέρω αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να προσκομίσει κάποιος χαρτί ; Π το νοσοκομείο και να τον δεχθούν μετά για τις διαδικασίες;
θα αναστειλει τη διαδικασια. Δεν θα προχωρησει η προκηρυξη.
Κανονικά αυτό πρέπει να γίνει. Τόσους μήνες καθυστερούν και τώρα που πλήττει τη χώρα ο ιός αποφάσισαν να κινητοποιηθούν και μάλιστα δίχως πρόβλεψη. Είναι δυνατόν να επενδύθηκαν χρήματα σε προπονήσεις να παραιτήθηκε κόσμος από τη δουλειά του και ξαφνικά να κοπεις επειδή νοσεις;
Κι αν δε θέλουν να καθυστερήσουν άλλο, τότε θα πρέπει όσους υποψηφίους νοσούν να τους δοθεί η δυνατότητα να εξετασθουν μόλις αναρρωσουν.
Θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει με αυτη την προκήρυξη εδω και ποσους μήνες, αν κινητοποιουνταν εγκαίρως!!!
Κι αν δε θέλουν να καθυστερήσουν άλλο, τότε θα πρέπει όσους υποψηφίους νοσούν να τους δοθεί η δυνατότητα να εξετασθουν μόλις αναρρωσουν.
Θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει με αυτη την προκήρυξη εδω και ποσους μήνες, αν κινητοποιουνταν εγκαίρως!!!
Εννοείς να προχωρήσει μόλις εξασθενήσει ο ιός ε;lef έγραψε:δεν ξερω φιλε.Ptg έγραψε:Ναι το ξέρω αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να προσκομίσει κάποιος χαρτί ; Π το νοσοκομείο και να τον δεχθούν μετά για τις διαδικασίες;
θα αναστειλει τη διαδικασια. Δεν θα προχωρησει η προκηρυξη.
το ξερω εχεις απολυτο δικιο.Υποψήφιος έγραψε:Κανονικά αυτό πρέπει να γίνει.Τόσους μήνες καθυστερούν και τώρα που πλήττει τη χώρα ο ιός αποφάσισαν να κινητοποιηθούν και μάλιστα δίχως πρόβλεψη. Είναι δυνατόν να επενδύθηκαν χρήματα σε προπονήσεις να παραιτήθηκε κόσμος από τη δουλειά του και ξαφνικά να κοπεις επειδή νοσεις;
Θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει με αυτη την προκήρυξη εδω και ποσους μήνες, αν κινητοποιουνταν εγκαίρως!
θα την αναστειλουν την προκηρυξη ειμαι αυτης της γνωμης βλεπωντας πως πανε τα πραγματα
δεν μπορουμε να ξεκινησουμε 800 ατομα υψομετρηση. Ενας να εχει αυτον τον ιο τελος.
οποτε περιμενουμε εξελιξεις στις ανακοινωσεις
Δεν θα γίνει υψομέτρηση... όπως λένε παραπάνω θα αναστείλουν την προκυρηξη
Την προκήρυξη ή τις διαδικασίες;Θποψηφιος έγραψε:Δεν θα γίνει υψομέτρηση... όπως λένε παραπάνω θα αναστείλουν την προκυρηξη
Εγώ προσωπικά θα απευθυνθώ σε δικηγόρο για το θέμα, άλλο να κοπω σε κάποια διαδικασία και άλλο να μην μου το επιτρέψουν επειδή νοσησα..
Δεν νομιζω πως μπορεις να καταφερεις κατι με αυτο. Σκεψου οτι στις ΑΝΥΕ μπορεις να κοπεις επειδη εχεις υψηλες τρανσαμινασες, η για οτιδηποτε βγει θετικο στα ανοσολογικα.. ε το ιδιο θα ισχυσει κ με τον κορωνοιο θεωρω.. Αν καποιος νοσησει και παει διακινδυνευει περεταιρω μεταδοση του ιου.
Άλλο οι εξετάσεις, δεν μπορείς να κάνεις ένσταση επειδή έχεις χοληστερίνη για παράδειγμα, αλλά ο κορονοιος είναι κάτι διαφορετικό θα κοπείς επειδή νοσησες; Και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα υπάρχουν άτομα στην υψομετρηση με τον ιό; Ακόμα και εγώ μπορεί να το έχω και να μη το ξέρω...
Συμφωνώ . Δεν μπορεί να σε κόψουν για κάτι παροδικό
Φιλε μου θα αναστειλει την προκηρυξη. Κλεισαν σχολεια κλεινουν δικαστηρια σταματησαν τα χειρουργεια.. δεν θα γινει τωρα πκε για λφ..Ptg έγραψε:Συμφωνώ . Δεν μπορεί να σε κόψουν για κάτι παροδικό
Τουλαχιστον η λογικη επιτασσει παγωμα προκηρυξης μερι νεωτερας...
Αναμενουμε την ανακοινωση..
Η κατασταση στη χωρα ειναι σοβαρη..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες