Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Helloo

Δημοσίευση από Helloo »

Ρε παιδιά από ειδικές δυνάμεις αν βγουν 100 με κάτω από 1.70... θα πάρουν τους επόμενους 100;
Lina91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Lina91 »

Λοιπόν καλημέρα 1)όσοι είναι κάτω από 1.70 μην μπουν στο κόπο να έρθουν τη επόμενη εβδομάδα (θα γίνει ότι έγινε με τους σημαιοφόρους) 2)η υψομέτρηση και το 1000αρι είναι αυτά που κόβουν πάνω από το 50% του συνόλου (αρχίζουν και κοβουν πάνω από 4:10)! ΕΔ κατηγοριεσ ο θεός βοηθος θα κλάψουν μανούλες 3)να ξέρετε όσοι μπείτε μέσα Ιουλίου θα σας πάνε για πρακτική νησιά 4)θα πάρει περισσότερους και θα γίνει πάλι προσδιορισμός θέσεων λόγω αύξησης οργανικών θέσεων και δνε θα βγει άλλη Καλη επιτυχία!
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Ptg »

Lina91 έγραψε:Λοιπόν καλημέρα 1)όσοι είναι κάτω από 1.70 μην μπουν στο κόπο να έρθουν τη επόμενη εβδομάδα (θα γίνει ότι έγινε με τους σημαιοφόρους) 2)η υψομέτρηση και το 1000αρι είναι αυτά που κόβουν πάνω από το 50% του συνόλου (αρχίζουν και κοβουν πάνω από 4:10)! ΕΔ κατηγοριεσ ο θεός βοηθος θα κλάψουν μανούλες 3)να ξέρετε όσοι μπείτε μέσα Ιουλίου θα σας πάνε για πρακτική νησιά 4)θα πάρει περισσότερους και θα γίνει πάλι προσδιορισμός θέσεων λόγω αύξησης οργανικών θέσεων και δνε θα βγει άλλη Καλη επιτυχία!
Καλημέρα. Πως τα γνωρίζει ς όλα αυτά;

...........

Δημοσίευση από ........... »

4.20 ειναι το οριο για το 1000αρι οποτε και 4.20 να το κανεις περνας αν κοψουν 4.10 και πανω θα εχουν επιπτωσεις οποτε ακυρο αυτο που λες. ας κοψουν 4.10 και θα δεις τι θα γινει απο τους υποψηφιους.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από 310LELE »

Λέτε ειδικές δυνάμεις να τα κάνουμε όλα σε μια ημέρα; Και κολύμπι; Θα φάμε πολύ ζόρι.
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από lef »

310LELE έγραψε:Λέτε ειδικές δυνάμεις να τα κάνουμε όλα σε μια ημέρα; Και κολύμπι; Θα φάμε πολύ ζόρι.
ολα φιλε ναι σε μια μερα

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

310LELE έγραψε:Λέτε ειδικές δυνάμεις να τα κάνουμε όλα σε μια ημέρα; Και κολύμπι; Θα φάμε πολύ ζόρι.
κατσε ομως λογω κοροναιου μηπως εχουμε αλλες εξελιξεις

κατω στην υψομετρηση εχει μια παραγραφο.

...........

Δημοσίευση από ........... »

Δηλαδη δε θα περασουμε εξαμηνη εκπαιδευση; θα μας παρουν κατευθειαν ιουλιο για πρακτικη?
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από 310LELE »

lef έγραψε:κατσε ομως λογω κοροναιου μηπως εχουμε αλλες εξελιξεις.κατω στην υψομετρηση εχει μια παραγραφο.

Αυτό ήμουν έτοιμος να γράψω, αν πχ κάποιος κολλήσει και δεν μπορεί να κατέβει αποκλείεται του διαγωνισμού για παράδειγμα;

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

310LELE έγραψε:
lef έγραψε:κατσε ομως λογω κοροναιου μηπως εχουμε αλλες εξελιξεις.κατω στην υψομετρηση εχει μια παραγραφο.

Αυτό ήμουν έτοιμος να γράψω, αν πχ κάποιος κολλήσει και δεν μπορεί να κατέβει αποκλείεται του διαγωνισμού για παράδειγμα;

φιλε δεν ξερω. Λογικα ναι αποκλειεσαι. Τωρα παρε ενα τηλ να το ρωτησεις αν το ξερουν.

εδω ειμαστε στην αρχη της νοσου και στην ιταλια γινεται χαμος.

οποτε ας ειμαστε συγκρατημενοι με την εξελιξη των πκε.

μακαρι για μενα να τελειωνουμε

Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

Εγώ σήμερα πέρασα απο το ναυτικό Νοσοκομείο προκειμένου να πάρω αντίγραφα των εξετάσεων που είχα καταθέσει στην προκήρυξη των Σημαιοφόρων. Μέτρησαν τη θερμοκρασία μου και δε θα με άφηναν να περάσω αν είχα παραπάνω, πράγμα λογικό. Πλην όμως, όταν τους ρώτησα τι θα συμβεί αν κάποιος υποψήφιος είτε κατά την υψομετρηση είτε κατα τις υγειονομικές βρεθεί με πυρετό ειτε εχει νοσήσει είτε όχι, δεν ήξερε να μου απαντήσει.

Είπε απλώς οτι στο ναυτικο Νοσοκομείο έχουν εντολή να μη περνάει κανείς με πυρετό.

Ελπίζω μόνο να μην αποτελεσει ο κορονοιος λογο για αποκλεισμό υποψηφίου.

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

Υποψήφιος έγραψε:Εγώ σήμερα πέρασα απο το ναυτικό Νοσοκομείο προκειμένου να πάρω αντίγραφα των εξετάσεων που είχα καταθέσει στην προκήρυξη των Σημαιοφόρων. Μέτρησαν τη θερμοκρασία μου και δε θα με άφηναν να περάσω αν είχα παραπάνω, πράγμα λογικό.Πλην όμως, όταν τους ρώτησα τι θα συμβεί αν κάποιος υποψήφιος είτε κατά την υψομετρηση είτε κατα τις υγειονομικές βρεθεί με πυρετό ειτε εχει νοσήσει είτε όχι, δεν ήξερε να μου απαντήσει.

Είπε απλώς οτι στο ναυτικο Νοσοκομείο έχουν εντολή να μη περνάει κανείς με πυρετό.

Ελπίζω μόνο να μην αποτελεσει ο κορονοιος λογο για αποκλεισμό υποψηφίου.

Φιλε θελουν πρωτοτυπες εξετασεις... Οχι αντιγραφα

εσυ δεν περασες και πηγες και πηρες τα πρωτοτυπα;

στο λεω γιατι ρωτησα

απο την αρχη μου ειπε ξαναβγαζεις νεες εξετασες

στειλε μου τι ενημερωση εχεις σε παρακαλω μην πεταμε τζαμπα και αλλα λεφτα

Υποψήφιος

Όχι, επικυρωμένα αντίγραφα έλαβα κι εγώ.Δεν ήξερα δυστυχώς ότι θα μου έδιναν αντίγραφα. Πάντως μου είπαν να ρωτήσω μήπως και τα δεχθούν. Διαφορετικά... όλα απ την αρχή ξανά.

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

Υποψήφιος έγραψε:Όχι, επικυρωμένα αντίγραφα έλαβα κι εγώ.Δεν ήξερα δυστυχώς ότι θα μου έδιναν αντίγραφα. Πάντως μου είπαν να ρωτήσω μήπως και τα δεχθούν. Διαφορετικά... Όλα απ την αρχή ξανά.

οχι φιλε ολα απο την αρχη.

το ρωτησα εγω.

δυστυχως

πρωτοτυπες εξετασεις θελουν

Υποψήφιος

Σ'ευχαριστώ πολυ. Τι να κάνουμε... μέσα σ όλα... κι αυτό. Εύχομαι μονο να είμαστε υγιείς ως τοτε, γιατί δυστυχώς δε βλεπω ειδικη μέριμνα για τον ιο και τις προκηρύξεις.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες