Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Xanthos »

Οκ απ την βιασύνη της δουλειάς...
Ο. Π. Κ. Ε
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από lef »

Loxias 91 έγραψε:Καλημέρα και καλη επιτυχία σ όλους! Ξεκίνησε κανείς τις ιατρικές εξετάσεις η πρέπει πρώτα να βγει η σχετική ανακοίνωση για τα υγειονομικά;
μαλλον τελος του μηνα θα αρχισουνε να καλουνε. Εγω δεν εκανα καμια παντως ακομα... Θα παρει πολυ καιρο καμια σχεση με τους σημαιοφορους λογω οτι θα ειναι αρκετοι οι καλουμενοι. Θα περασουμε τις γιορτες του πασχα σιγουρα.

Γεωργία

Δημοσίευση από Γεωργία »

Δεν ξέρω με τι να πρωτοαπελπιστώ! Με την θέση μου στη Γενική Κατηγορία που μάλλον δε θα με καλέσουν καν; Με τις επιδόσεις μου στο άλμα εις μήκος που δεν μπορώ με τίποτα να πατήσω μέσα στην γραμμή και να κάνω και 3,60; Με το ότι ψάχνω κάποιον γυμναστή να με προπονήσει και οι μισοί είναι πανάκριβοι και οι άλλοι μισοί στην πέφτουν στην προπόνηση; Με τις ανοησίες που γράφουν εδώ μέσα μερικοί για τις γυναίκες ότι δεν αξίζουν να μπουν επειδή θα πάρουν άδεια μητρότητας; Ας μάθουν ότι η μητρότητα προστατεύεται από το ίδιο το κράτος και το Σύνταγμα (άρθρο 21) ως θεμέλιο συντήρησης και προαγωγής του Έθνους. Ας αναλογιστούν ότι οι ίδιοι μεγάλωσαν δίπλα στη μαμά τους και ας αναλογιστούν τις δυσκολίες που σημαίνει να φέρνεις ένα μωρό στον κόσμο και μετά να πρέπει να πας να δουλέψεις (αν δεν σε έχουν απολύσει) και να πληρώνεις άλλους για να το μεγαλώσουν. Λυπάμαι που ακόμα υπάρχουν τέτοια μυαλά, αλλά πάλι καλά δεν θα μπει στο σώμα κανένας από δαύτους! Τέλος, να απελπιστώ με τα έξοδα που έχουν προκύψει; Μεταφράσεις πτυχίων; Εξετάσεις σε ιδιώτες γιατί τα νοσοκομεία στην επαρχία υπολειτουργούν; Έξοδα να πληρώνεις προπονητές; Έξοδα μετακίνησης στην Αθήνα; Και όλα μάλλον για το τίποτα...
ΜΕΚS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από ΜΕΚS »

lef έγραψε:
Loxias 91 έγραψε:Καλημέρα και καλη επιτυχία σ όλους! Ξεκίνησε κανείς τις ιατρικές εξετάσεις η πρέπει πρώτα να βγει η σχετική ανακοίνωση για τα υγειονομικά;
μαλλον τελος του μηνα θα αρχισουνε να καλουνε. Εγω δεν εκανα καμια παντως ακομα... Θα παρει πολυ καιρο καμια σχεση με τους σημαιοφορους λογω οτι θα ειναι αρκετοι οι καλουμενοι. Θα περασουμε τις γιορτες του πασχα σιγουρα.

Έμαθες κάτι παραπανω ή δική σου υπόθεση; Επισης, Ένα ερώτημα... Δεν έχει βγει ακόμα ο πινακας των σημαιοφορων ο οριστικός. Μήπως περιμενουν να βγει αυτός πρώτα; Αφου περασεθ και το δικό τους 10ημερο ενστάσεων; (Δεν γνωρίζω αν το χρονικό όριο έχει παρελθει )

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

ΜΕΚS έγραψε:Έμαθες κάτι παραπανω ή δική σου υπόθεση; Επισης, Ένα ερώτημα... Δεν έχει βγει ακόμα ο πινακας των σημαιοφορων ο οριστικός. Μήπως περιμενουν να βγει αυτός πρώτα; Αφου περασεθ και το δικό τους 10ημερο ενστάσεων;(Δεν γνωρίζω αν το χρονικό όριο έχει παρελθει)
ναι αυτο μου το ειπε στο τηλεφωνο που πηρα. Θα βγει πρωτα ο πινακας για τους σημαιοφορους... Αλλιως υπαρχει οπως καταλαβαινεις ο κινδυνος να συμπλεξουν οι δυο προξηρυξεις και να μην ξερουν που να πανε οι υποψηφιοι σημαιοφοροι. Το κατλαβαινεις πιστευω

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

Γεωργία έγραψε:Δεν ξέρω με τι να πρωτοαπελπιστώ! Με την θέση μου στη Γενική Κατηγορία που μάλλον δε θα με καλέσουν καν; Με τις επιδόσεις μου στο άλμα εις μήκος που δεν μπορώ με τίποτα να πατήσω μέσα στην γραμμή και να κάνω και 3,60; Με το ότι ψάχνω κάποιον γυμναστή να με προπονήσει και οι μισοί είναι πανάκριβοι και οι άλλοι μισοί στην πέφτουν στην προπόνηση; Με τις ανοησίες που γράφουν εδώ μέσα μερικοί για τις γυναίκες ότι δεν αξίζουν να μπουν επειδή θα πάρουν άδεια μητρότητας; Ας μάθουν ότι η μητρότητα προστατεύεται από το ίδιο το κράτος και το Σύνταγμα (άρθρο 21) ως θεμέλιο συντήρησης και προαγωγής του Έθνους. Ας αναλογιστούν ότι οι ίδιοι μεγάλωσαν δίπλα στη μαμά τους και ας αναλογιστούν τις δυσκολίες που σημαίνει να φέρνεις ένα μωρό στον κόσμο και μετά να πρέπει να πας να δουλέψεις (αν δεν σε έχουν απολύσει) και να πληρώνεις άλλους για να το μεγαλώσουν. Λυπάμαι που ακόμα υπάρχουν τέτοια μυαλά, αλλά πάλι καλά δεν θα μπει στο σώμα κανένας από δαύτους! Τέλος, να απελπιστώ με τα έξοδα που έχουν προκύψει; Μεταφράσεις πτυχίων; Εξετάσεις σε ιδιώτες γιατί τα νοσοκομεία στην επαρχία υπολειτουργούν; Έξοδα να πληρώνεις προπονητές; Έξοδα μετακίνησης στην Αθήνα; Και όλα μάλλον για το τίποτα...
αν σε ενδιαφερει εχω πολυ καλο προπονητη για αθηνα αμεσα διαθεσιμο

στειλε μ pm

simaioforos

Δημοσίευση από simaioforos »

lef έγραψε:ναι αυτο μου το ειπε στο τηλεφωνο που πηρα. Θα βγει πρωτα ο πινακας για τους σημαιοφορους... Αλλιως υπαρχει οπως καταλαβαινεις ο κινδυνος να συμπλεξουν οι δυο προξηρυξεις και να μην ξερουν που να πανε οι υποψηφιοι σημαιοφοροι. Το κατλαβαινεις πιστευω

Αρα αναμενουμε πρωτα τα αποτελεσματα των σημαιοφορων επισημα και μετα θα ξεκινησει η διαδικασια των Λ/Φ; Αυτη ειναι η ενημερωση που δινουν;

ΜΕΚS
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ΜΕΚS »

ναι αυτο μου το ειπε στο τηλεφωνο που πηρα. Θα βγει πρωτα ο πινακας για τους σημαιοφορους... Αλλιως υπαρχει οπως καταλαβαινεις ο κινδυνος να συμπλεξουν οι δυο προξηρυξεις και να μην ξερουν που να πανε οι υποψηφιοι σημαιοφοροι. Το κατλαβαινεις πιστευω

[/Quote]πολυ λογικό ακουγεται. Μήπως έμαθες κάτι παραπανω σχετικά με το ποσους περιπου θα καλέσουν;

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

ΜΕΚS έγραψε:πολυ λογικό ακουγεται. Μήπως έμαθες κάτι παραπανω σχετικά με το ποσους περιπου θα καλέσουν;
Οχι δυστυχως δεν λεει. Προσωπικη εκτιμηση και με βαση την προκηρυξη επι 4 και πανω τον αριθμο των επιτυχοντων. Απο 600 ατομα και πανω θα κληθουν ΓΙΑ ΑΡΧΗ... Και αν δεν περασουν θα καλεσει 2 σειρα κλπα. Οπως εγινε τους σημαιοφορους.

ΜΕΚS
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ΜΕΚS »

lef έγραψε:Οχι δυστυχως δεν λεει. Προσωπικη εκτιμηση και με βαση την προκηρυξη επι 4 και πανω τον αριθμο των επιτυχοντων. Απο 600 ατομα και πανω θα κληθουν ΓΙΑ ΑΡΧΗ... Και αν δεν περασουν θα καλεσει 2 σειρα κλπα. Οπως εγινε τους σημαιοφορους.
Σε ευχαριστώ πολυ φίλε μου

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

ΜΕΚS έγραψε:Σε ευχαριστώ πολυ φίλε μου
Να σαι καλα καλη επιτυχια

Βαγγέλης.
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Βαγγέλης. »

Οτι να ναι γραφει ο καθενας εδω μεσα.. σοβαρευτειτε οι κομαντος.. καποιοι θα περασουν σχολειο ΜΥΑ..8 κ 9 μηνες ειδικες δυναμεις θα ναι ενα τεταρτο στο σχολειο αυτο.. θα χτυπανε καμπανακια για αποχωρηση καθε δεκα λεπτα.. Σους 100 μενουν οι 8 αυτα ειναι τα στατιστικα της σχολης. ΚΕΑ επισης ειναι ζορικο σχολειο.. πολλοι κοπηκαν επισης απο την εξτρα υπευθηνη δηλωση που δεν βαλανε μεσα οτι υποχρεωτικα 10 ετη θα υπηρετησουν σε ειδικη μοναδα.. επισης για τα δυο η τρια πρωτα χρονια απο οταν ορκιζεσαι δεν εισαι μονιμος.. πιστευετε οτι αν βγαλει σχολεια κ δν τα περασει κοσμος θα τους κρατησουν στο σωμα; να παραμεινουν "λευκοι" εκ του πονηρου ενω υπεγραψαν να υπηρετησουν τουλαχιστον δεκα χρονια ως "πρασινοι"; Για να δουμε... Καλα το τι ειπωθηκε για γυναικες δεν το σχολιαζω.. υπαρχουν γυναικες στο λιμενικο που εχουν μεγαλυτερο φακελο σε ναρκωτικα και τσιγαρα απο ολοκληρη υποδιευθηνση ασφαλειας νομού.

...........

Δημοσίευση από ........... »

eΙσαι αθηνα; να βοηθησω με προπονηση ειμαι κοπελα. εχω προπονητρια
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

Βαγγέλης. έγραψε:Οτι να ναι γραφει ο καθενας εδω μεσα.. σοβαρευτειτε οι κομαντος.. καποιοι θα περασουν σχολειο ΜΥΑ..8 κ 9 μηνες ειδικες δυναμεις θα ναι ενα τεταρτο στο σχολειο αυτο.. θα χτυπανε καμπανακια για αποχωρηση καθε δεκα λεπτα.. Σους 100 μενουν οι 8 αυτα ειναι τα στατιστικα της σχολης. ΚΕΑ επισης ειναι ζορικο σχολειο.. πολλοι κοπηκαν επισης απο την εξτρα υπευθηνη δηλωση που δεν βαλανε μεσα οτι υποχρεωτικα 10 ετη θα υπηρετησουν σε ειδικη μοναδα.. επισης για τα δυο η τρια πρωτα χρονια απο οταν ορκιζεσαι δεν εισαι μονιμος.. πιστευετε οτι αν βγαλει σχολεια κ δν τα περασει κοσμος θα τους κρατησουν στο σωμα; να παραμεινουν "λευκοι" εκ του πονηρου ενω υπεγραψαν να υπηρετησουν τουλαχιστον δεκα χρονια ως "πρασινοι"; Για να δουμε... Καλα το τι ειπωθηκε για γυναικες δεν το σχολιαζω.. υπαρχουν γυναικες στο λιμενικο που εχουν μεγαλυτερο φακελο σε ναρκωτικα και τσιγαρα απο ολοκληρη υποδιευθηνση ασφαλειας νομού.

Φιλε δεν σε διωχνουν απο το σωμα αν κοπεις ή δεν περασεις απο το σχολειο σεαλς. Παραμενεις στο σωμα.. αλιμονο.

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

Βαγγέλης. έγραψε:Οτι να ναι γραφει ο καθενας εδω μεσα.. σοβαρευτειτε οι κομαντος.. καποιοι θα περασουν σχολειο ΜΥΑ..8 κ 9 μηνες ειδικες δυναμεις θα ναι ενα τεταρτο στο σχολειο αυτο.. θα χτυπανε καμπανακια για αποχωρηση καθε δεκα λεπτα.. Σους 100 μενουν οι 8 αυτα ειναι τα στατιστικα της σχολης. ΚΕΑ επισης ειναι ζορικο σχολειο.. πολλοι κοπηκαν επισης απο την εξτρα υπευθηνη δηλωση που δεν βαλανε μεσα οτι υποχρεωτικα 10 ετη θα υπηρετησουν σε ειδικη μοναδα.. επισης για τα δυο η τρια πρωτα χρονια απο οταν ορκιζεσαι δεν εισαι μονιμος.. πιστευετε οτι αν βγαλει σχολεια κ δν τα περασει κοσμος θα τους κρατησουν στο σωμα; να παραμεινουν "λευκοι" εκ του πονηρου ενω υπεγραψαν να υπηρετησουν τουλαχιστον δεκα χρονια ως "πρασινοι"; Για να δουμε... Καλα το τι ειπωθηκε για γυναικες δεν το σχολιαζω.. υπαρχουν γυναικες στο λιμενικο που εχουν μεγαλυτερο φακελο σε ναρκωτικα και τσιγαρα απο ολοκληρη υποδιευθηνση ασφαλειας νομού. ο

Στο σχολειο που βγαλανε καποιοι δεν δηλωσαν και καποιοι κοπηκαν με τη θεληση τους.. ειδες να τους διωξουνε; γιατι λοιπον να διωξουνε οσους περασουν με την τωρινη προκηρυξη;

Το σωμα χρειαζεται ατομα..

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες