greenberet92 έγραψε:Ναι αυτο που ζητουσε η υπευθυνη δηλωση για Ειδικες Δυναμεις εγω το συμπληρωσα με στυλο στην πρωτη υπευθυνη δηλωση. Δεν ειχε νοημα να ξανασυμπληρωσω καινουριο εντυπο υπευθυνης δηλωσης, αφου ειναι του ιδιου αρθρου και νομου.
Εσύ θεώρησες πως δεν είχε νόημα και συμπλήρωσες κάτι και σε ακύρωσαν, απλό δεν είναι; Που να δεις σε διαγωνισμούς Κ του ΑΣΕΠ τι λάθη γίνονται επειδή ο καθένας κάνει ο, τι θεωρεί αυτός φυσιολογικό.
Μαλ**** Μου παιδια, τωρα που διαβαζω στην προκυρηξη λεει ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ και το τονιζει κιολλας. Εγω επειδη ειδα οτι η υπευθυνη δηλωση ειναι ακριβως του ιδιου αρθρου και του ιδιου νομου με την αρχικη, συμπληρωσα το κειμενο στην αρχικη.
Θα κανω ενσταση να εξηγησω τι παιχτηκε κι ο Θεος βοηθος... Αλλιως καλοφαγωτο το εικοσαρακι
TAKIS19 έγραψε:Καλημέρα σας, τα μόρια του στρατού Για έφεδρους, επιλοχίες ή Λοχίες προσμετρωνται μόνο για τις ειδικές δυνάμεις ; Για γενική κατηγορία οχι;
Η προκηρυξη γράφει : όσοι υποψήφιοι των κατηγοριών ειδικων Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων και Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικου υπηρέτησαν στις Ένοπλες Δυνάμεις ως Εφεδροι αξιωματικοί ή ή ή... Παίρνουν τόσα μόρια
Για τις υγειονομικές εξετάσεις χρειάζεται κάποια καρτέλα με φωτογραφία μας που συμπληρώνουν οι γιατροί τη διάγνωση; ευχαριστώ.
Όχι φίλε δεν χρειάζεται καρτέλα. Απλώς πας και κάνεις όλες τις εξετάσεις που ζητάνε και ζητάς και διάγνωση. Και σε κάθε εξέταση-γνωματευση κολλάς μια φωτογραφία πάνω.🙂