Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Παιδιά στις ειδικές εμείς που είμαστε έως 150 σειρά έχουμε ελπίδες;
lef έγραψε:Αναλογως ποτε θα βγαλουν τελικο πινακα καταξης για τους σημαιοφορους... φυσικα αρκετοι εχουν κανει τα χαρτια τους και για τις 2 προκηρυξεις.
αν εχουν κοπει απο τους αξιωματικους θα προχωρησουν στους λιμενικους
Αυτο δεν έχω καταλάβει αν έχουν κοπεί Π. Χ λόγο ύψους στους σημαιοφόρους θα ξανακαλεστουν στους λιμενοφύλακες ;
Με θέση 152 γενικής νομίζω ότι δεν πάω πουθενά δυστυχώς.
- JimA
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 21
Ptg μην απελπιζεσαι να χαιρεσαι γιατι προχωρησες ενα βημα και δωσε αθληματα και τα παντα γιατι δεν ξες ποτε τι γινεται μπορει απο ολους να παρουν υπεραριθμους.
Εννοείται οποίοι κληθούν να πάνε σίγουρα για τα άτομα που είναι μακριά θα επιβαρυνθούν από το κόστος μεταφοράς διαμονής κτλ. Παιδιά λέτε να αργήσουν να καλέσουν;
- JimA
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 21
Δυσκολα να αργησουν με τα τα τεκταινομενα των Τουρκων στο Αιγαιο. Μαλλον γρηγορα θα παει
Με τα μόρια στα Αγγλικά τι έχει γίνει; Σε πολλούς (και εμένα) δεν έχουν δοθεί μόρια. Έχω πτυχιο που ήταν στη λίστα όσων αναγνωρίζονται αλλά όπως βλέπω στην αλφαβιτική λίστα (που αναγράφονται και μόρια ξεχωριστά), δεν μου έχουν αποδοθεί μόρια στην κατηγορία Αγγλικά. Το ίδιο βλέπω να έχει γίνει και στους περισσότερους.
Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Όλα κρίνονται. Όλα μπορουν να αλλάξουν!Ptg έγραψε:Με θέση 152 γενικής νομίζω ότι δεν πάω πουθενά δυστυχώς.
Ptg έγραψε:Με θέση 152 γενικής νομίζω ότι δεν πάω πουθενά δυστυχώς.
Μην απογοητεύεται αδερφέ .. εγώ με 900 και κάτι μόρια αν και τώρα άρχισα να τα μαζεύω με αυτά που ειδα στους σημαιοφόρους με τα μαζικά κοψίματα σε υψομετρηση κλπ και έχω μέσα μου μια μηδαμινή ελπιδα.. υγεία και πίστη πάνω απ' όλα και όλα θα πάνε καλά !
JimA έγραψε:Δυσκολα να αργησουν με τα τα τεκταινομενα των Τουρκων στο Αιγαιο. Μαλλον γρηγορα θα παει
Όσο γρήγορα και να πάνε αυτοί που θα μπούν στο σώμα θα περάσουν και την εκπαίδευση οπότε δεν νομίζω να υπολογίζονται άμεσα για τα νησιά
Αφού δεν είμαι ούτε στους επιχαλοντες.120 θα καλέσουν.JimA έγραψε:Ptg μην απελπιζεσαι να χαιρεσαι γιατι προχωρησες ενα βημα και δωσε αθληματα και τα παντα γιατι δεν ξες ποτε τι γινεται μπορει απο ολους να παρουν υπεραριθμους.
Ptg έγραψε:Αφού δεν είμαι ούτε στους επιχαλοντες.120 θα καλέσουν.JimA έγραψε:Ptg μην απελπιζεσαι να χαιρεσαι γιατι προχωρησες ενα βημα και δωσε αθληματα και τα παντα γιατι δεν ξες ποτε τι γινεται μπορει απο ολους να παρουν υπεραριθμους.
Φίλε δεν ξέρει κανείς πόσους θα καλέσουν, αν είσαι μέσα σε αυτούς που κληθούν μην το αφήσεις εννοείται.
Θυμήσου ότι στους σημαιοφορους καλεσαν 198 άτομα ενώ θα έπρεπε 135 !Ptg έγραψε:Αφού δεν είμαι ούτε στους επιχαλοντες.120 θα καλέσουν.JimA έγραψε:Ptg μην απελπιζεσαι να χαιρεσαι γιατι προχωρησες ενα βημα και δωσε αθληματα και τα παντα γιατι δεν ξες ποτε τι γινεται μπορει απο ολους να παρουν υπεραριθμους.
Παιδια ποσα μορια εχει ο τελευταιος επιτυχων των Ειδικων Δυναμεων και ποσα ο τελευταιος επιλαχων απο αυτους που θα καλεσουν;
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά... καλή επιτυχία κ στα υπόλοιπα κ καλή δύναμη μάγκες.. ψιλά το κεφάλι
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: AnastasiAkiriAziDOu, purosvestis και 4 επισκέπτες