Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Λοκ, από μέρα σε μέρα μπορούν να εκδοθούν. Ο 100ος (ειδικές δυνάμεις) αυτή τη στιγμή έχει 987 μόρια.Λόγω των πλαστών που βρέθηκαν, μειώθηκαν και τα μόρια.
Προσωπικά έχω 1075 μόρια και από θέση 72 ανέβηκα στην 58!
Η γενική κατηγορία κρατάει το 1320 (40ος).
Ναι κάτι αλλο έχεις να μας πεις; για πες στα αθλήματα γιατί τους πετσοκοβουν έτσι; έχεις καμία ιδέα; Γιατί αν το συνεχισουν και κόβουν έτσι ειδικά στα αθλήματα των ειδικών δυνάμεων θα φτάσει να μπει ο τελευταίος με 500 μόρια
Τι εννοεις γιατι τους πετσοκοβουν ετσι
Οποιος κανει το χιλιομετρο 4.21 κοβεται.
Το 4.20 ειναι επιδοση κατω του μετριου.
Στις ειδικες επισης.
Οποιος δε μπορει κοβεται.
Οποιος κανει το χιλιομετρο 4.21 κοβεται.
Το 4.20 ειναι επιδοση κατω του μετριου.
Στις ειδικες επισης.
Οποιος δε μπορει κοβεται.
μακάρι να ναι έτσι όπως τ λες.. Αν πιάνουμε βάσεις και έχουμε πολυτεκνια.. υπάρχει περίπτωση λόγο πολυτεκνιας κάποιοι π έχουν τ μόρια στις ΕΔ να μείνουν εκτός; (γιατί είναι λίγο θολό το θέμα με πολύτεκνους κτλ..) Συγκρούονται μόνο μεταξύ τους; ή εφόσον πάρουν τα αντίστοιχα άτομα (πολυτέκνων) οι υπόλοιποι πολυτεκνοι μπαίνουν στο πίνακα με όλους τους υπόλοιπους;Dimitris mak έγραψε:Λοκ, από μέρα σε μέρα μπορούν να εκδοθούν. Ο 100ος (ειδικές δυνάμεις) αυτή τη στιγμή έχει 987 μόρια.Λόγω των πλαστών που βρέθηκαν, μειώθηκαν και τα μόρια.
Θεωρώ πάντως ότι απ' τους πρώτους 40 αρκετοί μπήκαν στους σημαιοφόρους οπότε ίσως πέσει η βασηDimitris mak έγραψε:Λοκ, από μέρα σε μέρα μπορούν να εκδοθούν. Ο 100ος (ειδικές δυνάμεις) αυτή τη στιγμή έχει 987 μόρια.Λόγω των πλαστών που βρέθηκαν, μειώθηκαν και τα μόρια.
Παιδιά τώρα με τον κορονοιο δύσκολα να κληθούμε τώρα στα κοντά, σκεφτείτε πόσες εκατοντάδες άτομα θα πρέπει να μαζευτούν από όλη την Ελλάδα στον Πειραιά για τις διαδικασίες.
Οι πρώτοι 40 ΛΦ, δεν είναι στους Σημαιοφόρους.
εδω εχεις δικιο φιλε.310LELE έγραψε:Κύριοι καλησπέρα σας, μιας και πλησιάζει ο καιρός έκδοσης των αποτελεσμάτων και όπως όλοι γνωρίζουμε θα πρέπει να γίνουν αρκετές επισκέψεις στην πρωτεύουσα και πολλοί από εμάς θα πηγαινοέρχονται ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν άτομα εδώ που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουμε 4-5 άτομα μαζί για να μοιραστούν τα έξοδα.
επειδη θα χειροτερευσει το θεμα με τον κορονοιο θα εφαρμοσουν πνπ
ισως καθυστερησει και ακομα πιο πολυ με αυτα τα δεδομενα.
ακομα ομως οι σημαιοφοροι περιμενουμε να δουμε τι θα κανουν
σημερα δωσαν και οι 2 καλουμενοι ψυχοτεχνικα.
λογικα αλλους δεν καλεσουν...
Τι εννοείς βγαίνει ; Εντός της ημέρας; Πότε; Το ότι βγαίνει ο πίνακας γενικά το ξέρουμε όλοι..Mike Ana... έγραψε:Βγαίνει ο πίνακας!
σε ψάχνω στη λίστα αλήθεια μου έχεις προκαλέσει το ενδιαφέρον όπως και στους υπόλοιπους (μάτια υπάρχουν παντού)!!! παιδια μην βιάζεστε λίγο υπομονή... όλα γίνονται για κάποιο λόγο! Καλη συνέχεια
Dimitris mak
Ο ένας έχει τη λίστα ο άλλος έχει τη λίστα. Εγώ πιστεύω ότι όταν βγουν τα αποτελέσματα όλοι εσείς θα εξαφσνιστειται.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 9
Mike Anamenwn ,geokr πόσα άτομα ειναι από ειδικές δυνάμεις που έχουν δώσει και πόσοι της γενικής;
Δημήτρης έγραψε:Στις εξετάσεις χρειάζεται φωτογραφία με σφραγίδα παντού ή μόνο στην ακτινογραφία; Όποιος ξέρει σίγουρα ας απαντήσει παρακαλώ.
Και εγώ την ίδια απορία με εσένα εγώ Φίλε.
Παιδιά λυστε μας την απορία.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες