Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Bodyguard »

ydneas έγραψε:Aρα αυτό σημαίνει ότι φύγαμε άτομα ή κοπηκανε;
Ούτε κοπηκανε ούτε φύγανε. Πιστεύω ότι όταν θα βγουν οι οριστικοί πινανες και επιτυχών και επιλαχών. Θα πάρουν κανονικά τους επιτυχών και σε περιπτώση που ένας άνθρωπος δεν παρουσιαστεί από το πίνακα των επιτυχόντων θα πάρει από τους επιλαχών. Δεν ξέρω και πάλι αν είναι σωστό όλο αυτό που σου λέω.

Υποψηφιος

Δημοσίευση από Υποψηφιος »

Υπάρχουν ελλείψεις σε μερικές θέσεις όποτε καλεσαν για να συμπληρώσουν αυτές τις ελλείψεις με την ειδικότητα που ζητάνε και να έχουν και πίσω έτοιμους επιλαχόντες σε περιπτωση που δεν θέλει δεν πάει ή φύγει από την σχολη.
Αντώνης521

Δημοσίευση από Αντώνης521 »

Ακριβώς όπως το λες.. και δεν είναι αυτό μόνο, εγώ προσωπικά ήδη έχω παγώσει οποιοδήποτε κίνηση για δουλειά σεζόν επειδή περιμένω τα αποτελέσματα.. και δε θέλω να τους πιστολιασω τελευταία στιγμή... απλά μη μείνουμε και με το.. στο χέρι
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Σε περίπτωση που αριθμός θέσεων κάποιας εκ των ανωτέρω υποκατηγοριών της κατηγορίας Α. Ε. Ι. Πανεπιστημιακού Τομέα δεν καλύπτεται ούτε από τους επιλαχόντες αυτής, τότε οι θέσεις αυτές συμπληρώνονται με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, από υποψηφίους των λοιπών υποκατηγοριών αυτής της κατηγορίας και σύμφωνα με τις υπηρεσιακές ανάγκες
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από 310LELE »

Αντώνης521 έγραψε:Ακριβώς όπως το λες.. και δεν είναι αυτό μόνο, εγώ προσωπικά ήδη έχω παγώσει οποιοδήποτε κίνηση για δουλειά σεζόν επειδή περιμένω τα αποτελέσματα.. και δε θέλω να τους πιστολιασω τελευταία στιγμή... απλά μη μείνουμε και με το.. στο χέρι

Και πόσο να το παγώσεις; Αν αυτοί καλέσουν και τρίτη σειρά τα αποτελέσματα μας μπορεί να βγουν Μάϊο. Τραγικοί απλά δεν έχω να πω κάτι άλλο... Θα ξεκινήσουν δουλειά οι συνοριοφύλακες και εμείς ακόμα θα περιμένουμε αποτελέσματα...

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από lef »

310LELE έγραψε:Και πόσο να το παγώσεις; Αν αυτοί καλέσουν και τρίτη σειρά τα αποτελέσματα μας μπορεί να βγουν Μάϊο. Τραγικοί απλά δεν έχω να πω κάτι άλλο... Θα ξεκινήσουν δουλειά οι συνοριοφύλακες και εμείς ακόμα θα περιμένουμε αποτελέσματα...
Φοβερη αναμονη και παει λεγοντας. Τους σημαιοφοορους τους υπολογιζω απριλιο. Αρα παει για λφ γυρω στο μαιο ισως και πιο πισω. Ανοργανωσια δυστυχως και κακη πληροφορηση

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Police7 »

lef έγραψε:
310LELE έγραψε:Και πόσο να το παγώσεις; Αν αυτοί καλέσουν και τρίτη σειρά τα αποτελέσματα μας μπορεί να βγουν Μάϊο. Τραγικοί απλά δεν έχω να πω κάτι άλλο... Θα ξεκινήσουν δουλειά οι συνοριοφύλακες και εμείς ακόμα θα περιμένουμε αποτελέσματα...
Φοβερη αναμονη και παει λεγοντας. Τους σημαιοφοορους τους υπολογιζω απριλιο. Αρα παει για λφ γυρω στο μαιο ισως και πιο πισω. Ανοργανωσια δυστυχως και κακη πληροφορηση

φαντάσου να ήταν και καμια 10000 χιλιάδες οι αιτήσεις, θα τελείωνα τα Χριστούγεννα...
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

Police7 έγραψε:
lef έγραψε:

φαντάσου να ήταν και καμια 10000 χιλιάδες οι αιτήσεις, θα τελείωνα τα Χριστούγεννα...
το ξερω το είχα πει και παλιοτερα αυτο.

οι σημαιοφοροι με 1000 αιτησεις θα επρεπε τωρα να εχουν καταταχθει στη σχολη.

εντουτοις βγαλαν 2 σειρα επιλαχοντων μεχρι να συμπληρωθει ο αριθμος 90 και καλεσαν 78 ατομα για υψομετρηση και λοιπα με τον κινδυνο να ξανακαλεσουν για 3 φορα ατομα αφου χλωμο το βλεπω με τοσους που κοβουν να βρουν ακομα 34... Τι να πεις...

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

lef έγραψε:
Police7 έγραψε:
lef έγραψε:

το ξερω το είχα πει και παλιοτερα αυτο.

οι σημαιοφοροι με 1000 αιτησεις θα επρεπε τωρα να εχουν καταταχθει στη σχολη.

εντουτοις βγαλαν 2 σειρα επιλαχοντων μεχρι να συμπληρωθει ο αριθμος 90 και καλεσαν 78 ατομα για υψομετρηση και λοιπα με τον κινδυνο να ξανακαλεσουν για 3 φορα ατομα αφου χλωμο το βλεπω με τοσους που κοβουν να βρουν ακομα 34... Τι να πεις...

Αυτοί μπορεί να τον πάνε και φθινόπωρο τους έχω ικανούς... Τώρα από αυτά τα άτομα πολλοί εφόσον είδαν ότι δεν παράτησαν ίσως προπονήσεις κτλ. Αν κάθε σειρά τραβάει από ένα μήνα φοβάμαι ότι θα βγουν τα δικά μας καλοκαίρι και αν...

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

310LELE έγραψε:Αυτοί μπορεί να τον πάνε και φθινόπωρο τους έχω ικανούς... Τώρα από αυτά τα άτομα πολλοί εφόσον είδαν ότι δεν παράτησαν ίσως προπονήσεις κτλ. Αν κάθε σειρά τραβάει από ένα μήνα φοβάμαι ότι θα βγουν τα δικά μας καλοκαίρι και αν...
ακριβως τωρα τι να ξεκινησεις προπονησεις ειναι πολυ νωρις. Σκεφτομαι να βγει ο πινακας αν και ποτε με το καλο να δω τι θεση ειμαι και μετα. Αλλωστε θα εχουμε πολυ χρονο μεχρι να φτασουμε στα αθληματα υπολογιζω ανω του μηνα με τοσα ατομα...

Μιχαλακης

Δημοσίευση από Μιχαλακης »

Παιδιά, καλημέρα. Μη το δέσετε αλλά υπάρχει ένα ενδεχόμενο μετά τις 20/03 να μας καλέσουν. Δε το λέω πολύ έγκυρα αλλά ήταν από συζήτηση που είχα με κάποιον μέσα. Αν τελικά δέσει θα σας πω. Εγώ δεν έχω ανάγκη αλλά το εύχομαι και γιατί καταντά χαζομάρα και γτ είναι κρίμα για πολλούς από εσάς.

ΥΓ... Μερικοί αντί να κράζουν το σώμα, ας μάθουν ορθογραφία πρώτα. Το ότι είναι ο. τι να ναι από γραφειοκρατία το λιμενικό το ξέρουμε και θα το φάμε στο πετσί μας.

Garlik

Δημοσίευση από Garlik »

Καλημέρα παιδιά ξέρουνε τιποτα κανένα τελευταίο νέο; εγω με ανθρωπο που μίλησα από ποελπς μου είπε τέλος του μηνός λόγικα θα βγουν. Το λογικα ελπίζω να ισχύει!
...........

Δημοσίευση από ........... »

Πως θα βγουν τελος του μηνα. αφου η διαδικασια των σημαιοφορων κρατησαν 4 εβδομαδες οποτε και τωρα το ιδιο θα γινει. αρα 13/3 λογικα, αφου ξεκινανε 13/2 με υψομετρηση.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Εάν δεν καλέσουν άλλους σημαιοφόρους λογικά μέσα Μαρτίου θα βγουν. Αν καλέσουν και τρίτη σειρά κλαίμε...
ΜΕΚS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από ΜΕΚS »

Φίλε μου 20/3 ή 20/2;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες