Ισχύει αυτό π λες γιατί κ εγώ ξέρω κοπέλα που πέρασε ειδικός φρουρός κάτω από 170 κ όχι τόσο εξοικειωμένη με αθλητικές δοκιμασιεςRanger94 έγραψε:Φιλε fsafa ειμαι 1.72 και προχθες στη δουλεια μου ετυχε να ερθει μια ομαδα διας να με ρωτησουν αν ειδα κατι που έγινε εκει στη περιοχη. Ο φρουρος που μιλουσα εγω ηταν απο αυτους που μπηκαν φετος, εγω ειμαι 1.72 και ηταν πιο κοντος απο μενα μαζι μς το κρανος που φορουσε. Οποτε για κανε τον υπολογισμο, ηταν σιγουρα κατω απο 1.70 εφοσον μαζι με το κρανος που φοραγε εγω τον περνουσα που ειμαι 1.72! Βαλε και τις μποτες που φοραγε, εγω φορουσα φλατ παπουτσι. Δεν εχω καποιο λογο να πω ψεμματα αυτα γινονται ευκολα δεν ειναι κατι! Μονο η μοριοδοτηση ειναι αδιαβλητη!
Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Κι εγώ φίλε με 1224 μόρια και τριτεκνος πίστευα πως είχα πιθανότητες αλλά αν ισχύουν αυτά...Second έγραψε:Φίλος πραγματικά δεν ξέρω που τα γνωρίζουν. Αλλά αν ισχύουν εγώ Γενική κατηγορία με 19.7 σχολή αγγλικά υπολογιστές ταχύπλοα τα οποία είναι ικανοποιητικά ως προς τα μόρια είμαι σε χαμηλή θέση... αν ισχύουν ξανά λέω... κρίμα35mk έγραψε:Πως βγαζετε αυτα τα μορια απορω. ολοι στα 1000 μορια ξαφνικα αποτυχιμενοι ειδικοι φρουροι με χαμηλα μορια εφτασαν στα χιλια. ελεος. πειτε αληθεια η μην σχολιαζετε καθολου
Δημητρη ΜΑΚ τι είσαι το φερέφωνο το HCG; Ο ίδιος HCG που έχει ποστάρει διαφορετικά αποτελέσματα; Με την ίδια λογικη μπορώ να πω οτι εσείς κάνετε παραπληροφόρηση και ο tsita έχει δίκιο
Ε ναι ρε φιλεσυ απορω γιατο φαινεται απιστευτο σε μερικους.. τωρα το καταλαβατε οτι γινονται αυτα; Επισης για πες μας fsafa γι αυτους που μπηκαν με τατουαζ σε εμφανες σημειο με μανικια ταττοο στα χερια και στο λαιμο; Αυτοι δε μπηκαν με βυσμα; Μονο η μοριοδοτηση ειναι ειναι αδιαβλητη σε αυτες τις προκηρυξεις σεε ολα τα αλλα γινεται πανηγυρι!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 31
Ειδικοι φρουροι μπήκαν άτομα που τους άφησαν να δώσουν αθλήματα και 2η φορά, παχύσαρκοι που οταν μπήκαν δεν μπορούσαν να βρουν στολη XXXL και κοντοί 1,65. Δεν υπήρχε ΑΣΕΠ πουθενά, διαβάστε την προκήρυξη ουτε αθλήματα ούτε υψομετρηση.
Στο λιμενικο υπάρχει σε όλες τις επιτροπές, και είναι ο πρόεδρος μάλιστα.
Οι σημαιοφόροι δίνανε αθλήματα ανά 6αδες και κάθε άτομο είχε τον δικό λιμενικο με χρονόμετρο που το έδειχνε στην επιτροπή.
Στους φρουρους πηδουσαν όλοι σε μια γούρνα στο μηκος και τους πέρναγαν.
Τι συγκρίνετε είστε σοβαροί;
Οι σημαιοφόροι δίνανε αθλήματα ανά 6αδες και κάθε άτομο είχε τον δικό λιμενικο με χρονόμετρο που το έδειχνε στην επιτροπή.
ΑξιοκρατικοταταΔιασωστης31 έγραψε:Ειδικοι φρουροι μπήκαν άτομα που τους άφησαν να δώσουν αθλήματα και 2η φορά, παχύσαρκοι που οταν μπήκαν δεν μπορούσαν να βρουν στολη XXXL και κοντοί 1,65. Δεν υπήρχε ΑΣΕΠ πουθενά, διαβάστε την προκήρυξη ουτε αθλήματα ούτε υψομετρηση.
ασεπ που είχαν έναν στην αρχή μετά τον έβγαλαν και έβαλαν άλλον, άνθρωπο τον οποίο. Ορίζει η κυβέρνηση η ο αρχηγός του λιμενικού! Και επειδή είναι εκπρόσωπος του ΑΣΕΠ γουαου δεν μπορεί να γίνει τίποτα! Άστα στην Ελλάδα είμαστεΔιασωστης31 έγραψε:Ειδικοι φρουροι μπήκαν άτομα που τους άφησαν να δώσουν αθλήματα και 2η φορά, παχύσαρκοι που οταν μπήκαν δεν μπορούσαν να βρουν στολη XXXL και κοντοί 1,65. Δεν υπήρχε ΑΣΕΠ πουθενά, διαβάστε την προκήρυξη ουτε αθλήματα ούτε υψομετρηση.
Οι βάσεις θα είναι αυξημένες γιατί το 60% διαθέτει πτυχίο πανεπιστημίου.
Τι εγινε τελικα ουτε και σημερα τιποτα... μου αρεσε η χτεσινη βεβαιοτητα του τυπα... απορω ρε μεγαλε παιζεις με τον πονο καποιων αλλα ξερεις υπαρχει και ενα καρμα καμια φορα οποτε να εχεις λιγο το νου σου
Πάντως το hcg.gr σήμερα θα έφαγε πολλά κλικ.
Παιδιά καλησπέρα, εγώ έχω μια ερώτηση άσχετη με τη φρενίτιδα των τελευταίων ημερών και τα ποστ που αφορούν τα μόρια, το ποτέ θα βγουν τα αποτελέσματα κτλ.. Διάβασα σε παλαιότερα ποστ σε αυτό εδώ το θέμα κάποιες αναφορές στον ΔΜΣ.. στην προκηρυξη παρόλα αυτά δε βρήκα καμία αναφορά σχετικά με αυτό. Είναι σίγουρο ότι το ελέγχουν; Και αν ναι ποιο υποτίθεται πως είναι το όριο;
Lef Άστον φίλε. Αυτός μας έλεγε ότι είναι και περασμένος στάνταρ και πως ξέρει τη θέση τουlef έγραψε:Τι εγινε τελικα ουτε και σημερα τιποτα... μου αρεσε η χτεσινη βεβαιοτητα του τυπα... απορω ρε μεγαλε παιζεις με τον πονο καποιων αλλα ξερεις υπαρχει και ενα καρμα καμια φορα οποτε να εχεις λιγο το νου σου
Φιλε θα σου πω κατι επειδη στεκεις καλα στα μυαλα για κουβεντα.. υπαρχουν ατομα εδω μεσα λυρα 100 οπως ο διασωστης ο δυκ και αλλοι που ενημερωνουν σωστα και εγκυραSecond έγραψε:Lef Άστον φίλε. Αυτός μας έλεγε ότι είναι και περασμένος στάνταρ και πως ξέρει τη θέση τουlef έγραψε:Τι εγινε τελικα ουτε και σημερα τιποτα... μου αρεσε η χτεσινη βεβαιοτητα του τυπα... απορω ρε μεγαλε παιζεις με τον πονο καποιων αλλα ξερεις υπαρχει και ενα καρμα καμια φορα οποτε να εχεις λιγο το νου σου
Επισης εγω χωρις κανενα συμφερον σου ειπα χτες πεντε πραγματα ΑΛΗΘΙΝΑ για το διαγωνισμο των σημαιοφορων... υπαρχουν ομως και πολλοι που ΕΣΚΕΜΕΝΑ παιζουν με τον πονο και την αγωνια του αλλου. Καλο ειναι τουλαχιστον για να μην πω κατι αλλο να απομονωθουν... φιλικα
Εγω σημερα μπηκα μολις 2 φορες. Τους πηρα τηλ να ρωτησω αλλα δεν απαντανε... δεν μπορεσα μα τους βρω310LELE έγραψε:Πάντως το hcg.gr σήμερα θα έφαγε πολλά κλικ.
Σε καταννοω φίλε μου, δυστυχώς Έτσι είναι... Πολλοί θέλουν να ρίξουν την ψυχολογία του άλλου με δήθεν αποτελέσματα και ψεύτικες βάσεις... Λίγοι Είμαστε εδώ με καλή πρόθεση.lef έγραψε: Φιλε θα σου πω κατι επειδη στεκεις καλα στα μυαλα για κουβεντα. Υπαρχουν ατομα εδω μεσα λυρα 100 οπως ο διασωστης ο δυκ και αλλοι που ενημερωνουν σωστα και εγκυρα Επισης εγω χωρις κανενα συμφερον σου ειπα χτες πεντε πραγματα ΑΛΗΘΙΝΑ για το διαγωνισμο των σημαιοφορων... Υπαρχουν ομως και πολλοι που ΕΣΚΕΜΕΝΑ παιζουν με τον πονο και την αγωνια του αλλου. Καλο ειναι τουλαχιστον για να μην πω κατι αλλο να απομονωθουν... Φιλικα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες