Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Μπιανκαζούρο

Δημοσίευση από Μπιανκαζούρο »

Δηλαδή εγώ π είμαι ειδ. Κατηγ. Ειδικές δυνάμεις έχω πάνω από αυτα τα μόρια παίζει και να μην μπω επδ είμαι ειδ. Κατηγορία;
Θοδωρης

Δημοσίευση από Θοδωρης »

Αφου δεν εχουν βγει αποτελεσματα πως λετε αριθμους. Αφηστε να βγουνε πρωτα
Dimitris mak

Δημοσίευση από Dimitris mak »

Ο Τσίτα κάνει παραπληροφόρηση ως προς τα μόρια και την έκδοση των αποτελεσμάτων.Δεν θα βγουν τώρα.

Οι βάσεις αυτές είναι. Στην γενική οι πρώτοι 20 έχουν 20 αρια και οι υπόλοιποι 19 αρια (με 3 ξένες γλώσσες άριστες) και μετά κατεβαίνει στο 18,8 συν τα υπόλοιπα ταχύπλοο, Δ+Ε, ΑΕΙ-ΤΕΙ, Η/Υ, ξένες γλώσσες.

Η ειδική κατηγορία ήταν μία παγίδα όπως το βλέπω και εγώ.

Ανταγωνίζεσαι μόνο αυτά τα άτομα, και όχι τι γενικές θέσεις - Update from HCG!

Υπομονή και καλή τύχη.

35mk

Δημοσίευση από 35mk »

Εσείς που ξέρετε τις βάσεις και τα μόρια καλυμμένοι από την ανωνυμία πρώτα κάντε τους υπολογισμούς να δείτε αν βγαίνει με τη μοριοδοτηση. Ολοι στα 1000 μόρια στις ειδικές Δυνάμεις φωστήρες
ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

Κάποια άτομα γνωρίζουν από πριν τη θέση είναι. Στην προκήρυξη ειδικών φρουρών, ένα άτομο έγραψε την βάση μιάμιση βδομάδα πριν βγουν.
Αλε

Δημοσίευση από Αλε »

Μπουγάτσα καλησπέρα! συγνώμη εάν γίνομαι αδιάκριτος. το βύσμα σ είναι πολιτικό η του. λιμενικου; να ξέρουμε κ εμείς που να ψάξουμε... θέλω να μπω πολύ! ευχαριστώ εκ των προτέρων !
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από 310LELE »

Chris έγραψε:Ο αλλος ελεγε για 1160 ειδικες δυναμεις χθες... Ρε θα μας τρελάνετε?

1160 ο ΝΟ63 είπε. Αυτός λέει 1033 ο ΝΟ100, αλλά υπάρχει περίπτωση να βγουν σήμερα δεν πέρασε η ώρα;

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Ranger94 »

Στους ειδικους φρουρους βγηκαν 10 παρα το βραδυ οι πινακες, οποτε οχι δεν ειναι αργα!
fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

Ranger94 έγραψε:αν εχεις βυσμα και ενα 1.68 να σαι περνας!Και στους ειδικους φρουρους ειχε εκπροσωπο ασεπ αλλα μπηκε κοσμος με 1.65-1.68 κλπ υψος!

Οπως και στα αθληματα περασαν ατομα που εκανν 5 λεπτα το 1000αρι!

Ούτε καν μπήκε κόσμος με 1,68 άσε τις ιστορίες.

Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Second »

310LELE έγραψε:
Chris έγραψε:Ο αλλος ελεγε για 1160 ειδικες δυναμεις χθες... Ρε θα μας τρελάνετε?

1160 ο ΝΟ63 είπε. Αυτός λέει 1033 ο ΝΟ100, αλλά υπάρχει περίπτωση να βγουν σήμερα δεν πέρασε η ώρα;

Δεν παίζει να βγουν ρε παιδιά. Όπως τρολαρε χθες ο τσίτα τρολαρει κ αυτός εδώ

35mk

Δημοσίευση από 35mk »

Πως βγαζετε αυτα τα μορια απορω. ολοι στα 1000 μορια ξαφνικα αποτυχιμενοι ειδικοι φρουροι με χαμηλα μορια εφτασαν στα χιλια. ελεος. πειτε αληθεια η μην σχολιαζετε καθολου
Chris

Δημοσίευση από Chris »

Second έγραψε:
310LELE έγραψε:
Chris έγραψε:Ο αλλος ελεγε για 1160 ειδικες δυναμεις χθες... Ρε θα μας τρελάνετε;

Δεν παίζει να βγουν ρε παιδιά. Όπως τρολαρε χθες ο τσίτα τρολαρει κ αυτός εδώ

Μα είναι δυνατόν να ξέρει τον 63ο; Αμα ήταν ξεκάθαροι θα λέγανε ο πρώτος Χ μόρια ο τελευτάιος Υ μόρια.

Εαν θύμαμαι καλα ο HCG είχε δώσει μια εκτίμηση 1257 για την ανεβάσει σε 1 μέρα. Υμαρτον με τον

κάθε wanna be βυσματικό

Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Second »

35mk έγραψε:Πως βγαζετε αυτα τα μορια απορω. ολοι στα 1000 μορια ξαφνικα αποτυχιμενοι ειδικοι φρουροι με χαμηλα μορια εφτασαν στα χιλια. ελεος. πειτε αληθεια η μην σχολιαζετε καθολου
Φίλος πραγματικά δεν ξέρω που τα γνωρίζουν. Αλλά αν ισχύουν εγώ Γενική κατηγορία με 19.7 σχολή αγγλικά υπολογιστές ταχύπλοα τα οποία είναι ικανοποιητικά ως προς τα μόρια είμαι σε χαμηλή θέση... αν ισχύουν ξανά λέω... κρίμα

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από 310LELE »

Ας βγει ένας moderatorνα μας πει εάν αυτά τα ονόματα είναι από την ίδια ip. ΔΥΚ που είσαι; Χρειαζόμαστε τις πληροφορίες σου.
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Ranger94 »

Φιλε fsafa ειμαι 1.72 και προχθες στη δουλεια μου ετυχε να ερθει μια ομαδα διας να με ρωτησουν αν ειδα κατι που έγινε εκει στη περιοχη. Ο φρουρος που μιλουσα εγω ηταν απο αυτους που μπηκαν φετος, εγω ειμαι 1.72 και ηταν πιο κοντος απο μενα μαζι μς το κρανος που φορουσε. Οποτε για κανε τον υπολογισμο, ηταν σιγουρα κατω απο 1.70 εφοσον μαζι με το κρανος που φοραγε εγω τον περνουσα που ειμαι 1.72! Βαλε και τις μποτες που φοραγε, εγω φορουσα φλατ παπουτσι. Δεν εχω καποιο λογο να πω ψεμματα αυτα γινονται ευκολα δεν ειναι κατι! Μονο η μοριοδοτηση ειναι αδιαβλητη!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες