Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Police7 »

tsita έγραψε:Γνωριζω ποια ειναι η βαση στης ειδικες δυναμειςκαι προσωπικα γνωριζω τι θεση ειμαι...

και μας το κρατάς για έκπληξη δλδ!!!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από 310LELE »

tsita έγραψε:Γνωριζω ποια ειναι η βαση στης ειδικες δυναμειςκαι προσωπικα γνωριζω τι θεση ειμαι...

Καλή σου επιτυχία τότε. Εγώ προτιμώ να ακούσω το workenter το οποίο είχε πέσει μέσα και στην ημερομηνία των αποτελεσμάτων των σημαιοφόρων. Τώρα αν λες αλήθεια πρώτα ο Θεός θα φανεί αύριο.

Άβαταρ μέλους
tsita
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από tsita »

Τι σημασια εχει απλα προετοιμαστειτε Τα αθλητικα θα ειναι σκληρα απο την γενικη σειρα τις γυναικες θα τις κοψουν ενα 10% θα αφησουν.και στις ειδικες δυναμεις θα ειναι ολα τα αθλητικα αρκετα αξιοκρατικα.

Ntaras

Δημοσίευση από Ntaras »

Ποια είναι η βάση στις ειδικές δυνάμεις μπορείς να μας πεις; θα παρουν παραπάνω από 63 τελικά;
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Ptg »

Πες μας τότε ποιες είναι οι βάσεις;

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από lef »

tsita έγραψε:Και Εγω ειμαι υποψηφιος... Και εμαθα οτι θα βγουν αυριο... γιατι να τρολαρω δεν υπαρχει λογος

ειμαι γραμενος στο φορουμ πανω απο 4 μηνες και δεν μπλεκω με ανουσιες κουβεντες.

περιμενα να μαθω στανταρ και το λεω\

Για ποιο λογο το workenter να πεσει εξω; οι σημαιοφοροι ακομα δεν εχουν τελειωσει... πες μας λιγο τη βαση στις ειδ δυναμεις..

ΜΕΚS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από ΜΕΚS »

Μπορεί να έχεις δίκιο και να βγουν αυριο. Μακάρι για να τελειώσει επιτέλους η αγωνία τόσων μηνών. Αλλα με το να λες οτι γνωρίζεις τις βάσεις και μάλιστα τη θέση σου αλλά να μην μιλάς δεν το καταλαβαίνω. Δεν θες να εκτεθεις οκ το καταλαβαίνω αλλά είναι σαν να λες εγώ ξέρω εσείς όχι και μάλιστα θέτεται σε αμφιβολία η αξιοκρατία στη διαδικασία. Επισης, παρα τις διαφορές προθέσεις να κοπουν κοπελες αν είναι ικανές θα πετυχουν τα όρια στα αθλήματα... Το 10% είναι υποθετικό σενάριο και ξανά μη αξιοκρατικη αντιμετώπιση δυστυχώς.
Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Second »

Τρολαρει ο τύπος..
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

ΜΕΚS έγραψε:Μπορεί να έχεις δίκιο και να βγουν αυριο. Μακάρι για να τελειώσει επιτέλους η αγωνία τόσων μηνών. Αλλα με το να λες οτι γνωρίζεις τις βάσεις και μάλιστα τη θέση σου αλλά να μην μιλάς δεν το καταλαβαίνω. Δεν θες να εκτεθεις οκ το καταλαβαίνω αλλά είναι σαν να λες εγώ ξέρω εσείς όχι και μάλιστα θέτεται σε αμφιβολία η αξιοκρατία στη διαδικασία. Επισης, παρα τις διαφορές προθέσεις να κοπουν κοπελες αν είναι ικανές θα πετυχουν τα όρια στα αθλήματα... Το 10% είναι υποθετικό σενάριο και ξανά μη αξιοκρατικη αντιμετώπιση δυστυχώς.
Φιλε εδω και κανενα διμηνο εχουν πει πανω απο δεκα και ατομα οτι θα βγουνε αυριο και αυριο.. σε καποιους θυμαμαι και τα ονοματα μαλιστα με τελευταιο το βατραχο που τρολαρε.. πως να τον πιστεψουμε μετα... δες πισω καμια 30 σε σελιδες να δεις ποσοι εχουν πει αυριο και τι βαση θα εχει γενικη κατηγορια. Μπαρμπουτσαλα.

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

Second έγραψε:Τρολαρει ο τύπος..
Προφανως

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

lef έγραψε:
tsita έγραψε:Και Εγω ειμαι υποψηφιος... Και εμαθα οτι θα βγουν αυριο... γιατι να τρολαρω δεν υπαρχει λογος

ειμαι γραμενος στο φορουμ πανω απο 4 μηνες και δεν μπλεκω με ανουσιες κουβεντες.

περιμενα να μαθω στανταρ και το λεω\

Για ποιο λογο το workenter να πεσει εξω; οι σημαιοφοροι ακομα δεν εχουν τελειωσει... πες μας λιγο τη βαση στις ειδ δυναμεις..

Αν θες μιλα με στοιχεια αλλιως μην λες τιποτα.. ειναι ανθρωποι που εχουν αγωνια και ειναι κριμα... ειδικα αν εισαι και εσυ υποψηφιος... η πες ή μην λες τιποτα αστα να βγουνε...

Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Second »

Αφού είσαι τόσο δικτυωμενος πες να κάνουν κατι και για εμάς ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΜΕΚS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από ΜΕΚS »

Παρακολουθώ μήνες τώρα το φορουμ. Και θυμάμαι και εγώ έναν προς έναν τα όσα λένε. Αυτός επιμένει. Ίσως να μην θέλει να μας κοροϊδεψει ίσως να είναι και ενας απο τους πολλους. Προσπαθώ να πιστεψω ότι ακόμα υπαρχουν και "αγαθές προθεσεις" Γιατί με τα όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα αρχίζω και χάνω πάσαν ιδεα.
Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Second »

ΜΕΚS έγραψε:Παρακολουθώ μήνες τώρα το φορουμ. Και θυμάμαι και εγώ έναν προς έναν τα όσα λένε. Αυτός επιμένει. Ίσως να μην θέλει να μας κοροϊδεψει ίσως να είναι και ενας απο τους πολλους. Προσπαθώ να πιστεψω ότι ακόμα υπαρχουν και "αγαθές προθεσεις" Γιατί με τα όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα αρχίζω και χάνω πάσαν ιδεα.

Άργησες...

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

ΜΕΚS έγραψε:Παρακολουθώ μήνες τώρα το φορουμ. Και θυμάμαι και εγώ έναν προς έναν τα όσα λένε. Αυτός επιμένει. Ίσως να μην θέλει να μας κοροϊδεψει ίσως να είναι και ενας απο τους πολλους. Προσπαθώ να πιστεψω ότι ακόμα υπαρχουν και "αγαθές προθεσεις" Γιατί με τα όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα αρχίζω και χάνω πάσαν ιδεα.
Ακριβως γ αυτο προκαλεσε τον να δωσει στοιχεια αλλιως να μην μιλαει..

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες