Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Η τραγικότητα της κατάστασης που επικρατεί φάνηκε απο το γεγονός ότι στους σημαιοφόρους κάθε μία από τις προκαταρκτικές εξετάσεις την έβαζαν κ άλλη βδομάδα. Μια βδομάδα για την υψομετρηση, άλλη βδομάδα για τα υγειονομικα, άλλη για τα αθλήματα, άλλη για τα ψυχοτεχνικα. Κ όλο αυτό για να πάρει 45 ατομα... Η ΕΛ. ΑΣ πήρε 1500 ειδικούς φρουρούς κ το κάθε γκρουπ υποψηφίων περνούσε τις προκαταρκτικές εξετάσεις μέσα σε ένα 3ημερο... Με τέτοια έλλειψη οργάνωσης, δε θα με σοκαρει ακόμη κ αν τα βγάλουν τον Σεπτέμβριο... Ειλικρινά...
Ο έλεγχος των αιτήσεων έχει ολοκληρωθεί αλλιώς δεν θα έστελναν μηνύματα για συμπληρωματικά δικαιολογητικά. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι περιμένουν την αύξηση των οργανικών για να πάρουν επιλαχόντες.
και γω έτσι πιστεύω, αλλά δεν θα πάρει μόνο λιμενοφυλακες θα πάρει και σημαιοφορους, τον. Σημαιοφορων η διαδικασία κυλάει κανονικά όμως310LELE έγραψε:Ο έλεγχος των αιτήσεων έχει ολοκληρωθεί αλλιώς δεν θα έστελναν μηνύματα για συμπληρωματικά δικαιολογητικά. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι περιμένουν την αύξηση των οργανικών για να πάρουν επιλαχόντες.
Αυτό είναι καλό από την μια γιατί αν ισχύουν οι βάσεις που προαναφέρθηκαν στο τοπικ κάποιος με 17 18 απολυτήριο θα ήταν επιλαχών.
Ακριβως ευγε...Eva7 έγραψε:Η τραγικότητα της κατάστασης που επικρατεί φάνηκε απο το γεγονός ότι στους σημαιοφόρους κάθε μία από τις προκαταρκτικές εξετάσεις την έβαζαν κ άλλη βδομάδα. Μια βδομάδα για την υψομετρηση, άλλη βδομάδα για τα υγειονομικα, άλλη για τα αθλήματα, άλλη για τα ψυχοτεχνικα. Κ όλο αυτό για να πάρει 45 ατομα... Η ΕΛ. ΑΣ πήρε 1500 ειδικούς φρουρούς κ το κάθε γκρουπ υποψηφίων περνούσε τις προκαταρκτικές εξετάσεις μέσα σε ένα 3ημερο... Με τέτοια έλλειψη οργάνωσης, δε θα με σοκαρει ακόμη κ αν τα βγάλουν τον Σεπτέμβριο... Ειλικρινά...
Με λιγοτερα απο 200 ατομα καλουμενους και κανανε για πκε παραπανω απο 1 μηνα.. ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ 600 700 ΑΤΟΜΑ ποσο θα κανουν.. καλο καλοκαιρι και αν.. χωρις αμφιβολια...
εισαι σιγουρος;Κώστας έγραψε:Σήμερα θα βγουν τα αποτελέσματα. Μετά τις 17:00 μ. Μ θα είναι αναρτημένα.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Shooter έγραψε:Καλησπερα μπορει καποιος να μου απαντησει με σιγουρια αν η πιστοποιηση GlobalCert για τις 3 ενοτητες Η/Υ αναγνωριζεται στις προκηρυξεις του λιμενικου. Επισης ειναι εφ ορου ζωης η πιστοποιηση;Ευχαριστω πολυ!
διαβασε την προκηρυξη. Αναφερει μεσα.
alex
Τοσο δυσκολο ειναι να μου πεις ενα ναι ή οχι, ελεος κομπλεξικοι ειστε οι περισσοτεροι εδω μεσα!
Ατυχια. Αναμονη διχως τελος310LELE έγραψε:Θα κλάψω...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 31
Σοβαρά τώρα την παλεύεις?Shooter έγραψε:Τοσο δυσκολο ειναι να μου πεις ενα ναι ή οχι, ελεος κομπλεξικοι ειστε οι περισσοτεροι εδω μεσα!
Θα κάτσει ο Άλεξ και ο κάθε Άλεξ να διαβάσει όλα τα δεκτά πτυχία υπολογιστών για να σου πει αν το δικό σου μετράει η όχι;
Δεν είμαστε με τα καλά μας.
Καλά που βγηκαν. ελεος με το κάθε άσχετο που πετάει ότι του έρθει και αγχωνει και τους υπόλοιπους.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Παιδιά τι παίχτηκε ; Τα λινκς που αναρτήσατε δεν δουλεύουν.
Κάντε μια ενημέρωση.
Ευχαριστώ.
Κάντε μια ενημέρωση.
Ευχαριστώ.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
Shooter έγραψε:Τοσο δυσκολο ειναι να μου πεις ενα ναι ή οχι, ελεος κομπλεξικοι ειστε οι περισσοτεροι εδω μεσα!
τοσο πολυ βαριεστε ορισμενοι εδω μεσα ; Μασημενη τροφη θελετε ; Το οτι εχετε και απαιτησεις να σας απανταμε και να ψαχνουμε να λυσουμε τις αποριες σας, με ξεπερναει.
alex
-
Liontarina έγραψε:Σοβαρά τώρα την παλεύεις;
Θα κάτσει ο Άλεξ και ο κάθε Άλεξ να διαβάσει όλα τα δεκτά πτυχία υπολογιστών για να σου πει αν το δικό σου μετράει η όχι;
το οτι θα με υπερασπιζοσουν, δεν το περιμενα...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 31
Χαχα.alex7 έγραψε:Liontarina έγραψε:Σοβαρά τώρα την παλεύεις;
το οτι θα με υπερασπιζοσουν, δεν το περιμενα...
Αντικειμενική είμαι Άλεξ. Δεν είναι θέμα υπερασπισης. Λέω αυτό που θεωρώ σωστό. Και στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορώ να λέει καποιος κομπλεξικο κάποιον άλλο επειδή δεν απάντησε στο ερώτημα. Ίσα ίσα είπες που πρέπει να ψάξει για να βρει την απάντηση. Στο κάτω κάτω δεν ήταν ερώτηση τύπου : μετράει το απολυτήριο τεχνικού ή παίρνει μόνο από γενικό που μπορεί κάποιος να την απαντήσει με τη μία.
Τεσπα, στα δικά μας.
Το να με θεωρεις "ακατάλληλη" ας πούμε για το λιμενικό, δεν με πτοεί. Ξέρω ακριβώς ποια ειμαι, δεν περιμένω να μου το πεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε.
Ίσα ίσα με ξέρεις μόνο μέσα από το φορουμ.
Αν με ηξερες από κοντά είμαι σίγουρη οτι θα αλλαζες γνώμη.
Αυτά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης