Εγώ γνωρίζω ότι θα βγουν μόλις τελειώσουν οριστικά με τους σημαιοφόρους310LELE έγραψε:Παιδιά πήρε κάνεις τηλέφωνο σήμερα; Εμένα δεν μου το σηκώνουν...
Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Ptg έγραψε:Εγώ γνωρίζω ότι θα βγουν μόλις τελειώσουν οριστικά με τους σημαιοφόρους310LELE έγραψε:Παιδιά πήρε κάνεις τηλέφωνο σήμερα; Εμένα δεν μου το σηκώνουν...
Η διαδικασία τελειώνει σήμερα. Τώρα εάν περιμένουν να ολοκληρωθεί η διαδικασία να μπούν και στη σχολή τότε δεν ξέρω...
Τα περί σήμερα και αύριο ξεχάστε τα. Λοιπόν το καλύτερο σενάριο είναι μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο και το χειρότερο αν θα ψηφιστεί αύξηση οργανικών ώστε να ξέρουν πόσους θα φωνάξουν ΠΚΕ. Αυτά. Δεν θέλω να μακρυγορώ διότι το... Λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν. Καλό κουράγιο σε όλους και καλή επιτυχία
Απλά να πω ότι όσοι εδώ μέσα κάνετε τους έξυπνους και κάθεστε και παίζετε με την αγωνία των άλλων εσκεμμένα με το ότι θα έβγαιναν σήμερα τα αποτελέσματα κλπ, είστε απλά γελοίοι. Όχι τίποτα άλλο, για να μην περνιέστε και για έξυπνοι κιόλας.
Μας αναπληρώσαν με τ φράγμα 500.000 ευρώ στ Λέσβο είναι καλυμμένο τ λιμενικό μ την εξαίσια κίνηση αυτή 

Έχετε απόλυτο δίκιο παίζουν με τα νεύρα μας με την αγωνία μας. Τέλος πάντων μήπως ξέρετε πότε θα βγουν;Σοφία έγραψε:Απλά να πω ότι όσοι εδώ μέσα κάνετε τους έξυπνους και κάθεστε και παίζετε με την αγωνία των άλλων εσκεμμένα με το ότι θα έβγαιναν σήμερα τα αποτελέσματα κλπ, είστε απλά γελοίοι. Όχι τίποτα άλλο, για να μην περνιέστε και για έξυπνοι κιόλας.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Μας αναπληρώσαν με τ φράγμα 500.000 ευρώ στ Λέσβο είναι καλυμμένο τ λιμενικό μ την εξαίσια κίνηση αυτή
[/QUOTE
Τι θέλει να πει ο ποιητής; Για κάντο ποιο λιανα να καταλάβω και εγώ.

Τι θέλει να πει ο ποιητής; Για κάντο ποιο λιανα να καταλάβω και εγώ.
https://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/politiki/brethike-lysi-gia-prosfygiko-plota-fragmata-500000-eyro-analytika
Αυτό εννοεί ο ποιητής
Αυτό εννοεί ο ποιητής
Όχι, δεν γνωρίζω καθόλου και για αυτό δεν μιλάω περί ανέμων και υδάτων. Καλα αποτελέσματα εύχομαι.
Τα αποτελέσματα για τους σημαιοφόρους βγήκαν, άρα ίσως προχωρήσει η διαδικασία για τους λφ.
Μακάρι 🙏🙏Chris X. έγραψε:Τα αποτελέσματα για τους σημαιοφόρους βγήκαν, άρα ίσως προχωρήσει η διαδικασία για τους λφ.
Ελπιζω μεχρι τελος του μηνα να βγει ο πινακας γιατι θα παρει και πολυ χρονο για τα πκε λογω των πολλων καλουμένων...
Δεν σηκώνει άλλη καθυστέρηση, τα περί αύξησης οργανικών θέσεων τα ακούω βερεσέ. Αν είναι να πάρουν επιλαχόντες θα πάρουν πιστεύω και ελπίζω μέχρι την Παρασκευή να έχουν βγει.
Εγώ λέω αύριο. Η σήμερα αργά το βράδυ θα βγει... Και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες τέλη Φεβρουαρίου και να τελειώσουν το πρώτο 10ημερο του Μαρτίου!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης