Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
ΤελειααααLaskaris έγραψε:Ptg, μια χαρά στο εξήγησαν και μια χαρά το έχεις καταλάβει φίλε και εμένα το ίδιο μου είπαν. Οι Τρίτεκνοι-Πολυτεκνοι δεν είναι ανεξάρτητη κατηγορία αλλά αποτελούν ευεργετική διάταξη. Έχουμε εξηγήσει και στο προηγούμενο νήμα (2019) πως λειτουργεί αυτή η διαδικασία.
Δεν πάει έτσι. Όσοι δηλώσατε ειδική κατηγορία, ανταγωνιζεστε μόνο αυτούς.
Σαν τριτεκνος δεν δήλωσα διότι γνώριζα από στενό μου πρόσωπο ότι είναι όλο και ολο 6 θέσεις. Και θα χάσω τις υπόλοιπες 63 ή 93 ειδικές δυνάμεις;
Ένας πίνακας θα βγει, αλλά στις 6 θέσεις τριτεκνων θα μπουν άτομα με μόρια στον ουρανό. Και στην προκήρυξη του 2016 έτσι την πάτησαν, αλλά τους πήρε επιλαχοντες.
Σαν τριτεκνος δεν δήλωσα διότι γνώριζα από στενό μου πρόσωπο ότι είναι όλο και ολο 6 θέσεις. Και θα χάσω τις υπόλοιπες 63 ή 93 ειδικές δυνάμεις;
Ένας πίνακας θα βγει, αλλά στις 6 θέσεις τριτεκνων θα μπουν άτομα με μόρια στον ουρανό. Και στην προκήρυξη του 2016 έτσι την πάτησαν, αλλά τους πήρε επιλαχοντες.
Βάτραχος έγραψε:Θες κάποια βοήθεια;Μαρία έγραψε: έχεις κονε στην επιτροπή;
αν εχεις καλοδεχουμενη
310 lele, ξέχασες τους ιδιώτες που διέσωσαν στην θάλασσα.
Bodyguard, διάβασε και πιο κάτω. Βέβαια στο τελευταίο μνμ αναφέρομαι στην γενική κατηγορία. Ο πρώτος μην το ψάχνεις.
Ptg,Laskaris, Αν δηλώσατε την ιδιότητα των τριτέκνων και πολυτέκνων, θα κοντραριστείτε με αυτούς μόνο. Οι υπόλοιπες θέσεις είναι για τους μη έχοντας ιδιότητα. Πάντα έτσι ήταν.
Ranger4, λάθος πληροφορίες έχεις. Δεν έχουν συμπληρωθεί όλες οι θέσεις. Οι μουσικοί δεν είναι και αθλητικοί τύποι.
Bodyguard, διάβασε και πιο κάτω. Βέβαια στο τελευταίο μνμ αναφέρομαι στην γενική κατηγορία. Ο πρώτος μην το ψάχνεις.
Ptg,Laskaris, Αν δηλώσατε την ιδιότητα των τριτέκνων και πολυτέκνων, θα κοντραριστείτε με αυτούς μόνο. Οι υπόλοιπες θέσεις είναι για τους μη έχοντας ιδιότητα. Πάντα έτσι ήταν.
Ranger4, λάθος πληροφορίες έχεις. Δεν έχουν συμπληρωθεί όλες οι θέσεις. Οι μουσικοί δεν είναι και αθλητικοί τύποι.
μόνο;Ειρήνη έγραψε: Υπάρχει ενας ΟΥΚ που εχει κάνει τα χαρτιά του.
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
Λοιπόν όποιος έχει απορία ας κοιτάξει την σελίδα 4 της προκήρυξης και συγκεκριμένα το κεφάλαιο περί Ευεργετικών διατάξεων. Εκεί αναφέρει ότι οι θέσεις καταλαμβάνονται από τους υποψήφιους σύμφωνα με την σειρά επιτυχιας τους στον διαγωνισμό και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ειδικής κατηγορίας στην οποία συμμετέχουν άρα οι Τρίτεκνοι-Πολυτεκνοι εντάσσονται ξεκάθαρα στις αντίστοιχες κατηγορίες, δηλαδή Γενική, ειδικών δυνάμεων κτλ. απλά ενας μικρός αριθμός έχει παρακρατηθεί μόνο για τους τρίτεκνους Πολυτεκνους και αυτό συνιστά τον ευεργετικό χαρακτήρα της διάταξης, αλλιώς δεν θα είχε νόημα. Τώρα αν παρερμηνεύουν εκούσιως το περιεχόμενο της ανωτέρω παραγράφου για να βλάψουν τους τρίτεκνους-Πολυτεκνους, τι να πω απλά ανήκουστο. Τώρα όποιος διαφωνεί ας κρατήσει την γνώμη του, δεν αλλάζει κάτι άλλως τε. Εγώ τα έγρααψα αυτά για να μημ αγχωθεί κάνεις, ότι και καλά παγιδεύτηκε.Γιάννης έγραψε: Δεν πάει έτσι. Όσοι δηλώσατε ειδική κατηγορία, ανταγωνιζεστε μόνο αυτούς.
Είχε αναφερθεί πιο πάνω πως στην γενική σειρά ο τελευταίος επιλαχών θα βρίσκεται κάπου στα 1250 μόρια. Θεωρείτε πως άτομα με 1200 μόρια δεν θα κληθούν καν ούτε σε δεύτερη φάση;(δεύτερη φάση εννοώντας μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών των καλούμενων επιλαχόντων). Επίσης ευχαριστούμε όσους εδώ μέσα προσφέρουν αξιόπιστες πληροφορίες.
Κι εγώ αυτό γνωρίζω αλλά βλέπω ότι κάποιοι έχουν άλλη ενημέρωση.Laskaris έγραψε:Λοιπόν όποιος έχει απορία ας κοιτάξει την σελίδα 4 της προκήρυξης και συγκεκριμένα το κεφάλαιο περί Ευεργετικών διατάξεων. Εκεί αναφέρει ότι οι θέσεις καταλαμβάνονται από τους υποψήφιους σύμφωνα με την σειρά επιτυχιας τους στον διαγωνισμό και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ειδικής κατηγορίας στην οποία συμμετέχουν άρα οι Τρίτεκνοι-Πολυτεκνοι εντάσσονται ξεκάθαρα στις αντίστοιχες κατηγορίες, δηλαδή Γενική, ειδικών δυνάμεων κτλ. Απλά ενας μικρός αριθμός έχει παρακρατηθεί μόνο για τους τρίτεκνους Πολυτεκνους και αυτό συνιστά τον ευεργετικό χαρακτήρα της διάταξης, αλλιώς δεν θα είχε νόημα.
Τώρα αν παρερμηνεύουν εκούσιως το περιεχόμενο της ανωτέρω παραγράφου για να βλάψουν τους τρίτεκνους-Πολυτεκνους, τι να πω απλά ανήκουστο. Τώρα όποιος διαφωνεί ας κρατήσει την γνώμη του, δεν αλλάζει κάτι άλλως τε. Εγώ τα έγρααψα αυτά για να μημ αγχωθεί κάνεις, ότι και καλά παγιδεύτηκε.
Περιμένετε να δείτε τους πίνακες.Ξαναλέω, δεν γίνεται εφόσον δηλώσατε ευεργετικη ιδιότητα να πιάσετε και θέσεις γενικές. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν οι ευεργετικές!
Είναι αδικία για τους άλλους.
μονο ενας?Παντως πιστευω ουκ θα μονο οι στρατιωτικοι γιατι αλλιως ποιοιΕιρήνη έγραψε:Υπάρχει ενας ΟΥΚ που εχει κάνει τα χαρτιά του.
Δηλαδή μας λεες ότι να μην έχουμε ελπίδες εμείς που έχουμε βγάλει κάτω από 1.000 δεν πρόκειται καν να μας καλέσουν;ChT έγραψε:Είχε αναφερθεί πιο πάνω πως στην γενική σειρά ο τελευταίος επιλαχών θα βρίσκεται κάπου στα 1250 μόρια. Θεωρείτε πως άτομα με 1200 μόρια δεν θα κληθούν καν ούτε σε δεύτερη φάση;(δεύτερη φάση εννοώντας μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών των καλούμενων επιλαχόντων). Επίσης ευχαριστούμε όσους εδώ μέσα προσφέρουν αξιόπιστες πληροφορίες.
Θα βγουν αύριο; Υπάρχει κάποια ενημέρωση;
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
Λοιπόν Γιάννη κάτι τελευταίο θα σου πω και βγάλε τα συμπεράσματα σου. Όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου συμπληρώσα την κατηγορία ειδικών δυνάμεων και τσ έλεγξε κανονικά ο υπεύθυνος Αξιωματικός. Την πολυτεκνια-τριτεκνια την συμπληρώνες στο τέλος και αποτελούσε απλώς μια ευεργετική διάταξη. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει το νόημα της ευεργετικής διάταξης. Όσο για την αδικία είναι τελείως αβάσιμο και αστηρικτο αυτό που λες. Προφανώς και η συγκεκριμένη προκήρυξη σε αντίθεση με τημ προκήρυξη των Ειδικών Φρουρών δεν ευνοεί τους Πολύτεκνους. Πολύ απλά επειδή στην κατηγορία των Ειδικών Δυνάμεων που ανήκω π. χ. η πολυτεκνια-τριτεκνια δεν μου δίνει περισσότερα μόρια άρα με τους άλλους συναγωνιζομαι επί ίσοις όροις. Απλώς κάποιες θέσεις από το σύνολο παρακρατουνται για τους τρίτεκνους-Πολυτεκνους εν είδη ευεργεσίας. Ίσως να είναι και πιο δίκαιο αυτό αν και προσωπικά δεν με ευνοεί. Σου τα λέω όλα αυτά φιλικά. Γράφω χρόνια στο Φόρουμ και προσπαθούσα ανέκαθεν να ενημερώνω τους άλλους με υπευθυνότητα. Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις σου απλώς πρόσεξε μήπως με τα λεγόμενα σου αναστατώνες τους υπόλοιπους υποψήφιους που δεν είναι τόσο καλά ενημερωμένοι.Γιάννης έγραψε: Περιμένετε να δείτε τους πίνακες.Ξαναλέω, δεν γίνεται εφόσον δηλώσατε ευεργετικη ιδιότητα να πιάσετε και θέσεις γενικές. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν οι ευεργετικές!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 31
Τι σκάλωμα φάγατε τώρα με την ευεργετική διάταξη; Έχω εξηγήσει σε παλαιότερο ποστ τη διαδικασία που ακολουθείται για τριτεκνους- πολύτεκνους με αναλυτικοτατο παράδειγμα.
Ισχύει αυτό που λέει ο Λάσκαρης πιο πανω και προσωπικά πιστεύω είναι πολύ δίκαιο για ολους, γιατί εξασφαλίζεται ότι θα μπει τουλάχιστον ένα ποσοστό ειδικών κατηγοριών. Στην περίπτωση ΕΦ που απλώς έδινε μόρια δεν μπορείς να ξέρεις με βεβαιότητα τι ποσοστό θα μπει γιατί εξαρτάται από το επίπεδο των υπολοίπων συνυποψηφίων. Τεσπα, δεν θέλω να επεκταθω άλλο.
Για μένα οποίος δεν έκανε χρήση της τριτεκνους- πολύτεκνιας είναι τουλάχιστον χαζός και δεν μπορεί να κάνει κατανόηση κειμένου. Δεν τίθεται καν θέμα δίλημματος στο να δηλώσεις η όχι την ειδική κατηγορία.
Ισχύει αυτό που λέει ο Λάσκαρης πιο πανω και προσωπικά πιστεύω είναι πολύ δίκαιο για ολους, γιατί εξασφαλίζεται ότι θα μπει τουλάχιστον ένα ποσοστό ειδικών κατηγοριών. Στην περίπτωση ΕΦ που απλώς έδινε μόρια δεν μπορείς να ξέρεις με βεβαιότητα τι ποσοστό θα μπει γιατί εξαρτάται από το επίπεδο των υπολοίπων συνυποψηφίων. Τεσπα, δεν θέλω να επεκταθω άλλο.
Για μένα οποίος δεν έκανε χρήση της τριτεκνους- πολύτεκνιας είναι τουλάχιστον χαζός και δεν μπορεί να κάνει κατανόηση κειμένου. Δεν τίθεται καν θέμα δίλημματος στο να δηλώσεις η όχι την ειδική κατηγορία.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες