Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Ξέρει κανείς πόσο ήταν η βάση για τους λ/φ το 2016;
Πόσοι θα είναι οι επιλαχόντες; +63;
1320 γενική κατηγορία, σε λίγο θα μάθετε και τις υπόλοιπες κατηγοριες
Βγαίνουν σήμερα;
Δεύτερη φορά που πετάς κάτι και δε λες ούτε ποιος στο είπε ούτε αν είναι αυτός που λες ο ν 40 ή ο 120HCG έγραψε:1320 γενική κατηγορία, σε λίγο θα μάθετε και τις υπόλοιπες κατηγοριες
Ptg, ο HCG έδωσε έγκυρη πληροφορία. Δεν χρειάζεται να το αναλύσει σε λίγες μέρες θα βγουν. Θα εκθέσει την επιτροπή.
Η υψηλότερη βαθμολογία είναι στα 1320 και σύμφωνα με τον αριθμό επιλαχόντων που θα πάρει , ο τελευταίος είναι στα μόρια που είχα αναφέρει. Ελπιζω να δω και τς υπόλοιπες λίστες καλά αποτελέσματα παιδιά
Ας μας πει και που τα βρίσκει όμως.Dimitris mak έγραψε:Ptg, ο HCG έδωσε έγκυρη πληροφορία. Δεν χρειάζεται να το αναλύσει σε λίγες μέρες θα βγουν. Θα εκθέσει την επιτροπή.
Γιατι να σου πει που τα βρισκει ρε αδερφε; Θες δηλαδη να εκθεσει τη πηγη του; Μηπως θες να σου πει και ονοματα; !
Όχι αλλά τον ρωτησαμε πόσα άτομα την προηγούμενη φορά που ανέβασε κάτι παρόμοιο για το αν εννοεί το ν 40 ή το 120 και απάντηση δεν πήραμε.Ranger94 έγραψε:Γιατι να σου πει που τα βρισκει ρε αδερφε; Θες δηλαδη να εκθεσει τη πηγη του; Μηπως θες να σου πει και ονοματα; !
Για να λεει 1320 θα εννοει τον 40ο. Ο τελευταιος επιλαζοντας θα εχει λιγοτερο. Οπως και να χει τα μορια αυτα ειναι τεραστια!
Κι εγώ για αυτό απόρησα επειδή τα βρίσκω υπερβολικά πολλά.Ranger94 έγραψε:Για να λεει 1320 θα εννοει τον 40ο. Ο τελευταιος επιλαζοντας θα εχει λιγοτερο. Οπως και να χει τα μορια αυτα ειναι τεραστια!
Υπαρχει περιπτωση η βαση να παει πανω απο 1300; μου κανει εντυπωση ειχαπροβλεψει 1250 και επεσα εξω φαινεται. Επιασε ταβανι ο τελεθταιος επιλαχωνPtg έγραψε:Δεύτερη φορά που πετάς κάτι και δε λες ούτε ποιος στο είπε ούτε αν είναι αυτός που λες ο ν 40 ή ο 120HCG έγραψε:1320 γενική κατηγορία, σε λίγο θα μάθετε και τις υπόλοιπες κατηγοριες
Γιατι δεν πηγα ιατρικη καλυτερα. δλδ 1300 μορια σημαινει αρριστουχοι κι εγω που τα εχω σχεδον ολα δεν ειμαι 1300
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες