Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Bodyguard »

HCG έγραψε:Λοιπόν έχουν βγει τα αποτελέσματα για γενική σειρά 1257 ο τελευταίος επιλαχόν! ειδικη κατηγορία τώρα επεξεργάζεται η λίστα λόγω πολλών αιτήσεων. Καλη επιτυχία παιδιά απλώς μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για νέα προκυρηξη
Άρα με 868 μόρια δεν έχω πιθανότητες; Άρα δεν θα με καλέσουν;😟😩

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από lef »

Bodyguard έγραψε:
lef έγραψε:
Bodyguard έγραψε:Καλησπέρα δεν πιστεύετε ότι θα ξεκινήσουν από 800 και πάνω η βάση σε γενική κατηγορία. Εδώ από ότι είδα στους σημαιοφόρους ξεκίνησαν από 800
800 μορια επιλαχων...

Γενικη κατηγορια ο 40 θα εχει απο 1250 και πανω μορια

λαβε υπ. Οψιν σου οτι εγιναν 6000 αιτησεις στους λιμενικους

στους σημαιοφορυς εγιναν 1000

με 800 μορια στους σημαιοφορους ηταν επιλαχοντες.

στους λιμενικους θα υπαρξει μεγαλος ανταγωνισμος στη γενικη καταρχην κατηγορια

Άρα δηλαδή με 868 μόρια δεν έχω πιθανότητες. Άρα δεν θα με καλέσουν καν; Η σε καλέσουν και από εκεί και πέρα ότι γίνει;

Θα σε καλεσουν λογικα φιλε για τα λοιπα υψομετρηση κλπα ως επιλαχοντα αν τυχον κοπουνε πανω να περασεις. Εσυ κανε το καλυτερο και το βλεπεις. Δυστυχως ειναι λιγες οι θεσεις 40 ο ανταγωνισμος μεγαλος οποτε δεν χανεις κατι... καλουν τον 3πλασιο κ 4 ασιο αριθμο για επιλαχοντες απο τη σειρα των επιτυχοντων

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

Κανε υπομονη λεγεται θα ακολουθησει μεγαλη προκηρυξη για 1500 ατομα μετα... εσυ προσπαθησε το τωρα και εχει ο θεος. Δυστχως ειναι τρελος ο ανταγωνισμος εδω στην γενικη σειρα...
Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Bodyguard »

lef έγραψε:Κανε υπομονη λεγεται θα ακολουθησει μεγαλη προκηρυξη για 1500 ατομα μετα... εσυ προσπαθησε το τωρα και εχει ο θεος. Δυστχως ειναι τρελος ο ανταγωνισμος εδω στην γενικη σειρα...
Σε ευχαριστώ πολύ για την δύναμη που μου δινεις. Έχεις δίκιο έχει ο Θεός. Άρα με το που βγει ο πίνακας θα είναι όλοι όσους καλέσουν ή θα έχει όσους είναι επιτυχών και επιλαχών ή αυτά ορίζονται μετά; Εφόσον περάσουν οι διαδικασίες και βγουν τα τελικά αποτελέσματα; Γιατί νέα προκήρυξη για τις 1.500 θέσεις να σου πω την αλήθεια δεν την πολύ πιστεύω εδώ κάνανε αμάν να βγάλουν αυτή. Θυμάσαι μέχρι να βγει που λέγανε από 200 μέχρι 250 Άτομα και έβγαλε μόνο 155 μόνο λ/φ

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

Bodyguard έγραψε:
lef έγραψε:Κανε υπομονη λεγεται θα ακολουθησει μεγαλη προκηρυξη για 1500 ατομα μετα... Εσυ προσπαθησε το τωρα και εχει ο θεος. Δυστχως ειναι τρελος ο ανταγωνισμος εδω στην γενικη σειρα...
Σε ευχαριστώ πολύ για την δύναμη που μου δινεις. Έχεις δίκιο έχει ο Θεός. Άρα με το που βγει ο πίνακας θα είναι όλοι όσους καλέσουν ή θα έχει όσους είναι επιτυχών και επιλαχών ή αυτά ορίζονται μετά; Εφόσον περάσουν οι διαδικασίες και βγουν τα τελικά αποτελέσματα; Γιατί νέα προκήρυξη για τις 1.500 θέσεις να σου πω την αλήθεια δεν την πολύ πιστεύω εδώ κάνανε αμάν να βγάλουν αυτή. Θυμάσαι μέχρι να βγει που λέγανε από 200 μέχρι 250 Άτομα και έβγαλε μόνο 155 μόνο λ/φ

Ακουσε φιλε μ πως εχει θα καλεσουν 155 επι 4 μας κανει περιπου 600 ατομα επιλαχοντες. Υπαρχει μια πιθανοτητα να ανοιξει η προκηρυξη οπως το 2016 καο να παρουν επιλαχοντες...

Οσοι ομως κληθουν δινουν υψος εξετασεις αθληματα και λοιπα και παιρνουν του 155 πρωτους

40 γενικη κατηγορια

63 ειδικες δυναμεις κ λπα

Ειναι πιθανον να παρουν επιλαχοντες αυτο ομως δεν το ξερω. Υπομονη και θα δουμε. Ετσι θα παει παντως

Με σειρα καταταξης καλουνται τα πρωτα 600 πχ ατομα του πινακα.

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Κάποιοι τρολαρουν εδώ μέσα... εσκεμενα.. κ αυτοί που το κανουν ειμαι σίγουρος είναι κομμένοι... κ προσπαθούν να ρίξουν την ψυχολογία τον υπολοίπων !
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Ptg »

Γιωργος έγραψε:Κάποιοι τρολαρουν εδώ μέσα... εσκεμενα.. κ αυτοί που το κανουν ειμαι σίγουρος είναι κομμένοι... κ προσπαθούν να ρίξουν την ψυχολογία τον υπολοίπων !
Απ' τη μια λέω μακάρι να τρολαρει και η βάση να είναι λίγο χαμηλότερα αλλά απ' την άλλη σκέφτομαι πως είναι δυνατόν κάποιος να παίζει με την αγωνία ανθρώπων που θέλουν να μπουν στο λιμενικό. Πρέπει να είναι πολύ μ@@@@@ς για να κάνει κάτι τέτοιο( αν τρολαρει)

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

Ι
Ptg έγραψε:
Γιωργος έγραψε:Κάποιοι τρολαρουν εδώ μέσα... εσκεμενα.. κ αυτοί που το κανουν ειμαι σίγουρος είναι κομμένοι... κ προσπαθούν να ρίξουν την ψυχολογία τον υπολοίπων !
Απ' τη μια λέω μακάρι να τρολαρει και η βάση να είναι λίγο χαμηλότερα αλλά απ' την άλλη σκέφτομαι πως είναι δυνατόν κάποιος να παίζει με την αγωνία ανθρώπων που θέλουν να μπουν στο λιμενικό. Πρέπει να είναι πολύ μ@@@@@ς για να κάνει κάτι τέτοιο( αν τρολαρει)

Μπα δεν νομιζω φιλε οτι τρολαρει τωρα δεν τον ξερω κιολας. Η βαση δεν ειναι παραλογη που εβαλε.. αν κοροιδευει εχεις δικιο αλλα δεν νομιζω. Υπομονη ακομα λιγες μερες και φανει τι λεει ο καθενας μας

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

lef έγραψε:Ι
Ptg έγραψε:

Μπα δεν νομιζω φιλε οτι τρολαρει τωρα δεν τον ξερω κιολας. Η βαση δεν ειναι παραλογη που εβαλε.. αν κοροιδευει εχεις δικιο αλλα δεν νομιζω. Υπομονη ακομα λιγες μερες και φανει τι λεει ο καθενας μας

Εγω παντως την αποψη μου σου ειπα επειδη ρωτησες.. αν θες αγνοησε την. Ο αλλος μπορει να εχει ενημερωση δεν το ξερω

Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Ptg »

lef έγραψε:Εγω παντως την αποψη μου σου ειπα επειδη ρωτησες. Αν θες αγνοησε την. Ο αλλος μπορει να εχει ενημερωση δεν το ξερω
Δεν εννοούμε ότι τρολαρεις εσύ φίλε μου. Αλλά δε νομίζω ότι είναι το καλύτερο να πετάει κάποιος κάτι και μετά να εξαφανίζεται. Ρωτάμε να μας πεις σύμφωνα με τις πληροφορίες του ποιος έχει τόσα μόρια ο ν 40 ή ο τελευταίος επιλαχών και έχει εξαφανιστεί ο τύπος.

Δ.ΜΚ

Δημοσίευση από Δ.ΜΚ »

Μπορείτε να μου πείτε για την κατηγορία ειδικών δυνάμεων, πόσα μόρια έχει το πτυχίο αγγλικών B2 το πτυχίο υπολογιστών τύπου (ACDL) αν πιάνουν μόρια οι ειδικές δυνάμεις σαν θητεία και το δίπλωμα του ταχύπλοου; Σας ευχαριστώ πολύ...
Αλε

Δημοσίευση από Αλε »

100 μορια φιλε.
Άβαταρ μέλους
Laskaris
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Laskaris »

Φίλε αν και αναγράφονται στην προκήρυξη θα σου απαντήσω εν συντομία. Το δίπλωμα αγγλικών Β2 δεν δίνει μόρια είναι προαπαιτούμενο, Διπλωμα ταχυπλοου 30 μόρια και ECDL 30 μόρια επίσης. Η θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις δεν δίνει μόρια αλλά σε εντάσσει σε ειδική κατηγορία.
Αλε

Δημοσίευση από Αλε »

Τα αγγλικά παίρνουν 40 μόρια... το λοουερ
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Μήπως ξέρεις κάνεις τη διαδικασία έκδοσης των αποτελεσμάτων; Μόλις βγουν οι αρχικοί πίνακες, θα υπάρξει περιθώριο για ενστάσεις; Και μετά από πόσο καιρό θα καλέσουν για υψομετρηση, υγειονομικες και αθλητικές δοκιμασίες; Να είστε καλά και καλά αποτελέσματα σε όλους.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 5 επισκέπτες