Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Λοιπόν έχουν βγει τα αποτελέσματα για γενική σειρά 1257 ο τελευταίος επιλαχόν! ειδικη κατηγορία τώρα επεξεργάζεται η λίστα λόγω πολλών αιτήσεων. Καλη επιτυχία παιδιά απλώς μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για νέα προκυρηξη
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
HCG έγραψε:Λοιπόν έχουν βγει τα αποτελέσματα για γενική σειρά 1257 ο τελευταίος επιλαχόν! Ειδικη κατηγορία τώρα επεξεργάζεται η λίστα λόγω πολλών αιτήσεων. Καλη επιτυχία παιδιά απλώς μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για νέα προκυρηξη
Κ
alex
Ο ν.40 έχει 1257 ;HCG έγραψε:Λοιπόν έχουν βγει τα αποτελέσματα για γενική σειρά 1257 ο τελευταίος επιλαχόν! ειδικη κατηγορία τώρα επεξεργάζεται η λίστα λόγω πολλών αιτήσεων. Καλη επιτυχία παιδιά απλώς μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για νέα προκυρηξη
ΚΟΝΤΑ ΕΠΕΣΑHCG έγραψε:Λοιπόν έχουν βγει τα αποτελέσματα για γενική σειρά 1257 ο τελευταίος επιλαχόν! ειδικη κατηγορία τώρα επεξεργάζεται η λίστα λόγω πολλών αιτήσεων. Καλη επιτυχία παιδιά απλώς μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για νέα προκυρηξη
Δηλαδή στην κατηγορία ειδικών δυνάμεων μπορεί να είναι υψιλοτερη η βαση; και επίσης 1257 έχει ο 40 χ4 που καλούν επιλαχων η ο 40;
Φίλε μου από πού ενημερωθηκες για το ότι έχουν βγει τα αποτελέσματα και ότι η βάση του τελευταίου είναι αυτή ; Γιατί δεν έχω δει κάπου κάποια επίσημη ενημέρωση ή έστω εκτίμηση
Στους τριτεκνους έμαθες τι παίζει; Για γενική μιλάω...
Φιλε μου οι περισσοτερες αιτησεις εχουν γινει στην γενικη κατηγορια οπως ειναι και αναμενομενο και λογικο... οι ειδικες κατηγοριες εχουν λιγοτερα κατα πολυ ατομα της γενικης κατηγοριας...HCG έγραψε:Λοιπόν έχουν βγει τα αποτελέσματα για γενική σειρά 1257 ο τελευταίος επιλαχόν! ειδικη κατηγορία τώρα επεξεργάζεται η λίστα λόγω πολλών αιτήσεων. Καλη επιτυχία παιδιά απλώς μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για νέα προκυρηξη
Ο 40 θα ειναι με αυτα τα μορια ή ο τελευταιος που θα καλεσουν; γιατι αν δεν κανω λαθος δεν θα καλεσουν παραπανω ατομα; Δηλαδη οσοι εχουμε λιγοτερα μορια απο 1257 ειμαστε εκτος απο τωρα;
Για κατηγορία τριτεκνων με 1224 πιστεύετε ότι ειμαι καλά;
Καλος ναι μαχιμοςPtg έγραψε:Για κατηγορία τριτεκνων με 1224 πιστεύετε ότι ειμαι καλά;
Άρα δηλαδή με 868 μόρια δεν έχω πιθανότητες. Άρα δεν θα με καλέσουν καν; Η σε καλέσουν και από εκεί και πέρα ότι γίνει;lef έγραψε:800 μορια επιλαχων...Bodyguard έγραψε:Καλησπέρα δεν πιστεύετε ότι θα ξεκινήσουν από 800 και πάνω η βάση σε γενική κατηγορία. Εδώ από ότι είδα στους σημαιοφόρους ξεκίνησαν από 800
Γενικη κατηγορια ο 40 θα εχει απο 1250 και πανω μορια
λαβε υπ. Οψιν σου οτι εγιναν 6000 αιτησεις στους λιμενικους
στους σημαιοφορυς εγιναν 1000
με 800 μορια στους σημαιοφορους ηταν επιλαχοντες.
στους λιμενικους θα υπαρξει μεγαλος ανταγωνισμος στη γενικη καταρχην κατηγορια
Δεν απαντάει. ομως ο hcg αν 1254 έχει ο ν 40 ή ο τελευταίος επιλαχώνlef έγραψε:Καλος ναι μαχιμοςPtg έγραψε:Για κατηγορία τριτεκνων με 1224 πιστεύετε ότι ειμαι καλά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες