Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Άρα είμαστε πολύ κοντά στην έκδοση των αποτελεσμάτων;
Λοιπόν, συγγνώμη για την όποια αναστάτωση έχουμε και λέμε. Μέσα η προκήρυξη λέει απολυτήριο η αποδεικτικό απόλυσης δευτεροβάθμιας. Εγώ προσωπικά είμαι απόφοιτος του 2007 όταν τα τωρινά ΕΠΑΛ ήταν ΤΕΕ β' κύκλου, τότε έδιναν μόνο ένα χαρτί (πτυχίο) το οποίο λογίζεται κανονικά και ως απολυτήριο στο email που έλαβα μου έλεγαν με απλά λόγια ότι εφόσον έχω δύο αποδεικτικά (απολυτήριο και πτυχίο θεωροντας ότι και τότε έδιναν δύο χαρτιά) μετράει το απολυτήριο και όχι το πτυχίο και ότι πρέπει να τους το στείλω ειδάλλως αποκλειομαι από το διαγωνισμό. Αυτό που μου έκανε εντύπωση και είναι προς τιμή τους είναι ότι οι ίδιοι κάλεσαν πριν από εμένα στο σχολείο μου και διευθέτησαν το θέμα.
Garlik έγραψε:Άρα είμαστε πολύ κοντά στην έκδοση των αποτελεσμάτων;
Στο μήνυμα που μου έστειλαν έλεγε ότι πρέπει να στείλω τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά μέσα σε 10 ημέρες. αν υποθέσουμε ότι εγώ τα έστελνα την τελευταία ημέρα 30/1 δηλαδή μέχρι να τα παραλάβουν θα τρώγαμε την πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη και μέχρι να τα ελέγξουν ως προς την ορθότητα τους άλλη μια εβδομάδα; Με βάση αυτά προσωπική μου άποψη πάμε για μετά τον Βαλεντίνο...
;dikaiologitika.gr20/01/2020 - 12:05
; Προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα Με νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας, η Οργανική Δύναμη του Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Θα ανεβάσει και πάλι την «οροφή» του προσωπικού στις 9.500 θέσεις από 8.000. Σημειώνεται ότι παλαιότερα η οργανική δύναμη έφτανε τους 10.250.
Οι αυξημένες προσφυγικές ροές στο Αιγαίο φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την ανάγκη για επιπλέον προσωπικό στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, με στόχο να ενισχυθούν κυρίως οι υπηρεσίες του ΛΣ στο ανατολικό Αιγαίο.
Στελέχη του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μελετούν την κατάθεση πρότασης για την προκήρυξη διαγωνισμού σχετικά με τη πρόσληψη προσωπικού, με τον αριθμό να αγγίζει ακόμα και τα 1.500 άτομα.
Σημειώνεται ότι στα νησιά του Αιγαίου, μετά τις αποσπάσεις προσωπικού, αυτή τη στιγμή βρίσκονται περίπου 1.300 λιμενικοί (σε πλωτά και σε χερσαίες υπηρεσίες) και περίπου 50 σκάφη του Λ. Σ. ενώ συνδράμουν προσωπικό και σκάφη του Frontex.
; Προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα Με νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας, η Οργανική Δύναμη του Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Θα ανεβάσει και πάλι την «οροφή» του προσωπικού στις 9.500 θέσεις από 8.000. Σημειώνεται ότι παλαιότερα η οργανική δύναμη έφτανε τους 10.250.
Οι αυξημένες προσφυγικές ροές στο Αιγαίο φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την ανάγκη για επιπλέον προσωπικό στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, με στόχο να ενισχυθούν κυρίως οι υπηρεσίες του ΛΣ στο ανατολικό Αιγαίο.
Στελέχη του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μελετούν την κατάθεση πρότασης για την προκήρυξη διαγωνισμού σχετικά με τη πρόσληψη προσωπικού, με τον αριθμό να αγγίζει ακόμα και τα 1.500 άτομα.
Σημειώνεται ότι στα νησιά του Αιγαίου, μετά τις αποσπάσεις προσωπικού, αυτή τη στιγμή βρίσκονται περίπου 1.300 λιμενικοί (σε πλωτά και σε χερσαίες υπηρεσίες) και περίπου 50 σκάφη του Λ. Σ. ενώ συνδράμουν προσωπικό και σκάφη του Frontex.
- hellenic_ranger
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 24
Καλημέρα μάγκες. Μου ήρθε και εμενα το email για το πτυχίο... Βρηκα το ΦΕΚ που λέει ότι τα πτυχία του ΤΕΕ β κύκλου είναι ισότιμα με απολυτήριο και πτυχίο επαλ πήγα σήμερα τους έδωσα το ΦΕΚ απο κοντά ρώτησα ποτέ θα βγουνε και μου είπαν όταν τελειώσουν οι διαδικασίες για τους σημαιοφόρους δηλαδή στης αρχές του φλεβαρη
Αγαπητέ μην τα στείλεις τελευταία μέρα γιατι ώσπου να τα παραλάβουν μπορεί να σου που ότι δεν τα έχουν παραλάβει έγκυρα και σε κόψουν από βλακεία. 😉310LELE έγραψε:Garlik έγραψε:Άρα είμαστε πολύ κοντά στην έκδοση των αποτελεσμάτων;
Στο μήνυμα που μου έστειλαν έλεγε ότι πρέπει να στείλω τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά μέσα σε 10 ημέρες. αν υποθέσουμε ότι εγώ τα έστελνα την τελευταία ημέρα 30/1 δηλαδή μέχρι να τα παραλάβουν θα τρώγαμε την πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη και μέχρι να τα ελέγξουν ως προς την ορθότητα τους άλλη μια εβδομάδα; Με βάση αυτά προσωπική μου άποψη πάμε για μετά τον Βαλεντίνο...
Καλησπέρα παιδιά το email σήμερα σας το έστειλαν ;
Παιδιά η κατάθεση συμπληρωματικών δικαιολογητικων που λέτε ισχύει για όλους ή μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως αυτές με τα απολυτήρια από ΤΕΕ που αναφέρετε πιο πάνω;
Οποίοι λάβαμε email.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
310LELE έγραψε:Garlik έγραψε:Άρα είμαστε πολύ κοντά στην έκδοση των αποτελεσμάτων;
Στο μήνυμα που μου έστειλαν έλεγε ότι πρέπει να στείλω τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά μέσα σε 10 ημέρες. Αν υποθέσουμε ότι εγώ τα έστελνα την τελευταία ημέρα 30/1 δηλαδή μέχρι να τα παραλάβουν θα τρώγαμε την πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη και μέχρι να τα ελέγξουν ως προς την ορθότητα τους άλλη μια εβδομάδα; Με βάση αυτά προσωπική μου άποψη πάμε για μετά τον Βαλεντίνο...
φιλε του 1989 εισαι γεννηθεις;
alex
Καλημέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν θα δώσουν καρτέλα για όσους περάσουν στις ιατρικές εξετάσεις ή θα κάνουν τις εξετάσεις ζητώντας γνωμάτευση με φωτογραφία επάνω;
Οχι καρτελα φιλε τις εξετασεις απλα θα κανεις. Περιμενε ομως πρωτα κατα τη γνωμη μου να βγει ο πινακας πρωτα με τους επθτυχοντες και επιλαχοντεςPtg έγραψε:Καλημέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν θα δώσουν καρτέλα για όσους περάσουν στις ιατρικές εξετάσεις ή θα κάνουν τις εξετάσεις ζητώντας γνωμάτευση με φωτογραφία επάνω;
Εννοείται πως θα περιμένω απλώς ήθελα να ξέρω την όλη διαδικασία σε περίπτωση που είμαι μεσα.
Κανεις οσες εξετασεις λεει η προκθρηξη και τους τις πας. Αυτο δεν εχει καμια δυσκολια.. καρτελα εχουν αυτοι εκει για τον καθενα μας...Ptg έγραψε:Εννοείται πως θα περιμένω απλώς ήθελα να ξέρω την όλη διαδικασία σε περίπτωση που είμαι μεσα.
800 μορια επιλαχων...Bodyguard έγραψε:Καλησπέρα δεν πιστεύετε ότι θα ξεκινήσουν από 800 και πάνω η βάση σε γενική κατηγορία. Εδώ από ότι είδα στους σημαιοφόρους ξεκίνησαν από 800
Γενικη κατηγορια ο 40 θα εχει απο 1250 και πανω μορια
λαβε υπ. Οψιν σου οτι εγιναν 6000 αιτησεις στους λιμενικους
στους σημαιοφορυς εγιναν 1000
με 800 μορια στους σημαιοφορους ηταν επιλαχοντες.
στους λιμενικους θα υπαρξει μεγαλος ανταγωνισμος στη γενικη καταρχην κατηγορια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες