Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από lef »

Ranger94 έγραψε:Μα ολοι Δεα Ειδ μπηκαν αστυνομια... εγω πιστευω δε θα υπαρχουν πανω απο 10-15 Δεα, οσοι απολυθηκαν μετα την προκηρυξη Ε. Φ δηλαδη! Απλοι ειδικοδυναμιτες με lower και ταχυπλοο οσοι προλαβαν να βγαλουν.

Οχι αδερφε εχεις λαθος... ο τασος ποτσεπης ειναι μονο ενας.. εχει γυρω στα 1200μορια.. υπαρχουν και πολλοι αλλοι ακομα.. τα 1100 που εβαλα βαση ειναι αισιοδοξη προβλεψη για ειδικες δυναμεις... θα το δεις αυτο οταν με το καλο βγουνε αρχες του επομενου μηνα

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

Διασωστης31 έγραψε:Δεν μπήκαν ολοι, μερικοί δεν κάνανε καν αίτηση για ΕΦ. Ο Ποτσεπης μόνο φαντάσου έχει πάνω από 1200 μόρια. Ο Ποτσεπης... Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι δεα ειδικών, που έχουν και πτυχίο τει αει.

Πολλοι οχι λιγοι.. εδω ειδα μονο 5 6 ατομα στην συζητηση που λεγανε 1215 και πανω μορια οτι ειχαν...

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Ranger94 »

Δεα Ειδικων και να μη μπηκε φρουρος δυσκολο, εκτος και αν ηταν κανας νησιωτης και το χε σιγουρο οτι θα μπει Λιμενικο! Ο Ποτσεπης κοπηκε ψυχοτεχνικα γι αυτο δε μπηκε, βαθμολογια ειχε! Θα κοπει και στοτ λιμενικο πιστευω ψυχοτεχνικα!

Αν στα αθληματα πανε κατα γραμμα θα πεσει κλαμα, πολυ κοψιμο, μονο πι βυσματαρες θα θα περασουν και οι πραγματικοι κομμανταρεοι που το χουν!

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

Ranger94 έγραψε:Δεα Ειδικων και να μη μπηκε φρουρος δυσκολο, εκτος και αν ηταν κανας νησιωτης και το χε σιγουρο οτι θα μπει Λιμενικο! Ο Ποτσεπης κοπηκε ψυχοτεχνικα γι αυτο δε μπηκε, βαθμολογια ειχε! Θα κοπει και στοτ λιμενικο πιστευω ψυχοτεχνικα!

Αν στα αθληματα πανε κατα γραμμα θα πεσει κλαμα, πολυ κοψιμο, μονο πι βυσματαρες θα θα περασουν και οι πραγματικοι κομμανταρεοι που το χουν!

Ναι αθληματα θα κλαψει η μανα του πελε.. αυτο ειναι βεβαιο... ο ποτσεπης μονο αν κοπει ψυχοτεχνικα παλι.

Στα αλλα δεν κοβεται ειναι καλος...

Υπαρχουν βεβαια και αρκετοι αλλοι με τα μορια του που δεν περασαν ε. φ

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Ranger94 »

Μια φιλη μου εχει 19,2 απολυτηριο,proficency αγγλικα, υπολογιστη και τριτεκνη.. εχει ελπιδες γενικη κατηγορια;
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

Ranger94 έγραψε:Μια φιλη μου εχει 19,2 απολυτηριο,proficency αγγλικα, υπολογιστη και τριτεκνη.. εχει ελπιδες γενικη κατηγορια;
Ναι αρκετες πιστευω υπολογιζω 1200 μορια οτι εχει και πανω. Το απολυτηριο τη σωζει..17.5 και πανω απολυτηριο υπαρχουν καποιες ελπιδες με αισιοδοξη προβλεψη παλι...

Garlik

Δημοσίευση από Garlik »

Εγω παντως παιδιά πιστεύω 1050 το πολυ για ειδικές δυνάμεις και 1200 για γενικής σειρας
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από 310LELE »

Παιδιά θα βγουν αρχές Φεβρουαρίου;3 έλεγαν, η θα πάει πιο μετά; Το workenter έγραψε μέσα στον επόμενο μήνα...
Άβαταρ μέλους
JimA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από JimA »

Παλικαρε το πιθανοτερο ειναι να βγουν μεχρι τα μεσα του Φλεβαρη. Ρε παιδια επειδη διαβαζω αυτα που λετε και τρεφω ξανα ελπιδες δε μου λετε εγω απολυθηκα απο ειδικες δυναμεις 3 οκτωβριου εκανα τα χαρτια για κατηγορια ε. δ. και τα εστειλα ολα εκτος απο το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης που ακομα δεν ειχε σταλθει απο τη μοιρα μου στη στρατολογια και το εστειλα εκπροθεσμα νεσα στην αλλη εβδομαδα μολις ηρθε στα χερια μου. Μου ηρθε ενα ε μαιλ που ειχε μεσα την παραγραφο που πεει οτι τα εκπροθεσμα δεν λαμβανονται υποψη. Αν πιασω καλη θεση κι δεν με δεχτουν λετε να κανω εβσταση και να τη δεχτουν γιατι εγω δεν φταιω που δεν πηγαινε η κατασταση στη στρατολογια δλδ για μισο μηνα και τι ημουνα απολυμενος η μεσα στο στρατευμα; Και η γραφεικρατεια εχει τα ορια της
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

Garlik έγραψε:Εγω παντως παιδιά πιστεύω 1050 το πολυ για ειδικές δυνάμεις και 1200 για γενικής σειρας
Περιπου συμφωνουμε δινω λιγο παραπανω ειδικες δυναμεις... γιατι θα βγουν πολλοι ποτσεπηδες πιστεψε με...

pavlos

Δημοσίευση από pavlos »

Ranger94 έγραψε:Μη ξεχνατε οτι τα μεγαλα απολυτηρια και οι Δεα Ε. Δ μπηκαν ειδικοι φρουροι! Δε νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι αντρες με μεγαλα απολυτηρια και ειδικες δυναμεις!

Μιλαω για τη κατηγορια ειδικων δυναμεων, ειδικα αν παρει και εξτρα επιλαχοντες θα μπουν και με κατωτο απο 1000 μορια ατομα!

"πολλοι άντρες" όπως το λες θα νομίζουν ότι κοροϊδεύεις!

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

1050 το νούμερο 63; Αμφιβάλλω κύριοι, η βάση θα είναι πιο ψηλά...
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

310LELE έγραψε:1050 το νούμερο 63; Αμφιβάλλω κύριοι, η βάση θα είναι πιο ψηλά...
Φιλε το ειπα παραπανω η προβλεψη μου για ειδικες δυναμεις ειναο 1100 + η βαση και γενικη κατηγορια 1250++.

Πιστεψε με θα το ξαναπω θα βρεθουνε πολλοι ποτσεπηδες με ΔΕΑ και πτυχια στις ειδικες δυναμεις. Στη γενικη κατηγορια για 49 θεσεις θα γινει πολεμος

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

lef έγραψε:
310LELE έγραψε:1050 το νούμερο 63; Αμφιβάλλω κύριοι, η βάση θα είναι πιο ψηλά...
Φιλε το ειπα παραπανω η προβλεψη μου για ειδικες δυναμεις ειναο 1100 + η βαση και γενικη κατηγορια 1250++.

Πιστεψε με θα το ξαναπω θα βρεθουνε πολλοι ποτσεπηδες με ΔΕΑ και πτυχια στις ειδικες δυναμεις. Στη γενικη κατηγορια για 40 θεσεις θα γινει πολεμος

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Επίσης στις κατηγορίες γ, δ και ε δεν νομίζω να συμπληρωθούν τα άτομα οπότε στη β θα πάνε περισσότεροι
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες