Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Xanthos »

Κ Γιώργο σου μιλάω εγώ που κ εγώ είμαι 29 κ πλέων με το πτυχίο στους ειδικούς φρουρούς στη Β έχω 2980 μόρια.. οπότε δεν σκέφτομαι ούτε μόνο την δική μ πλευρά αλλά ούτε κ φταίνε κ οι υπόλοιποι.. μ φταίει το ξερό μ το κεφάλι για κάποια πράγματα
Ο. Π. Κ. Ε
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από alex7 »

Xanthos έγραψε:Με όλο το σεβασμό Γιώργο κ στους υπόλοιπους μια χαρά σφαιρικά σκέφτομαι. Όχι δυστηχος δεν τα έκανα για προσωπικούς λόγους τα χαρτιά μ για το λιμενικό. Δεν μίλησα για τον εαυτό μου αλλά γενικά. Δεν μίλησα ποτέ για τον εαυτό μ Κ ποτέ δεν σκέφτηκα την πάρτυ μου. Ειμαξ είδη 29. Το αν είναι βλακεία γ αν χάσαμε τα χρόνια το τι χάσαμε κ το τι όχι το ξέρει ο κάθε ένας μας. Κ εγ έχασα στους ειδικούς φρουρούς π δεν τα έκανα στην Β π θα ήμουν από τους πρώτους μέσα γιατί πολύ απλά δεν το πίστεψα ποτέ. Άσχετο αλλά σχετικό μ αυτά ο λέμε. Ένα άλλο το ότι δεν μιλάω για την πάρτυ μ Κ μιλάω είναι να χαιρόμαστε ο υπάρχουν προσλήψεις. Δηλαδη ένας π σπούδαζε κ είναι 27 τώρα κ απολύεται αύριο από το στρατό πχ. Γιατί να μη έχει την ευκαιρία αν το γουστάρει να μπει τώρα με μια νέα προκήρυξη; Για να καταλάβετε δεν μιλάω για εμένα. Καθαρά πράγματα... Μιλάω για το σύνολο. Πολλά παραδείγματα υπάρχουν κ γι'αυτούς π δεν μπήκαν τώρα κ γι'αυτούς κ. Δεν έκαναν τα χαρτιά τους. Τεσπα. Παντα φιλικά κ όποιος κατάλαβε κατάλαβε τι θέλω να πω

αν καποιος παει στρατο στα 27, ηθελε 8 χρονια για να τελειωσει ενα τει ή ενα πανεπιστημιο. Δεν του φταιει κανεις γι'αυτο. Αλλωστε εδω και δυο χρονια λενε οτι θα παρουν λφ. Αν ηθελε, ας τελειωνε νωριτερα τον στρατο. Οπως και να εχει, το λιμενικο δεν ειναι για ολους. Ειδικα για τους αθηναιους, οταν εχει υποχρεωτικη μεταθεση σε νησι για αρκετα χρονια. Σε συγκριση με τον εφ δηλ χανει πολλα, οικογενεια, φιλους, παιρνουν ιδια λεφτα, ενω ο λφ εχει περισσοτερα εξοδα. Οποιος καταλαβε, καταλαβε φιλε "Xanthos"

alex
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Police7 »

Xanthos έγραψε:Κ Γιώργο σου μιλάω εγώ που κ εγώ είμαι 29 κ πλέων με το πτυχίο στους ειδικούς φρουρούς στη Β έχω 2980 μόρια.. οπότε δεν σκέφτομαι ούτε μόνο την δική μ πλευρά αλλά ούτε κ φταίνε κ οι υπόλοιποι.. μ φταίει το ξερό μ το κεφάλι για κάποια πράγματα
δεν μου κολλάει κάτι όμως!! Έχεις.1700 μηνύματα... Αυτό σημαίνει ότι γράφεις σε φόρουμ από το 9-10-11; Στατιστικά αν το πάρει κάποιος κάτι δεν πάει καλά με τα τόσα μηνύματα
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Εντάξει ξανθός όλα. καλα συγνώμη αν μίλησα κάπως !
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Ξανθος τι κατηγορια εισαι?
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Όχι φίλε police7 δεν πάει έτσι. ισως κάποιος με τόσα μηνύματα τρολαρει.. Ίσως κάποιος άλλος απαντάει.. Κ ίσως κάποιος άλλος βοηθάει με ότι ξέρει κ μπορεί!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Γιώργο όλα καλά παλικαρε..
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Alex7 σε παρακολουθώ καιρό.. έχεις κ τα δίκια σου.. Αλλά ας είμαστε δίκαιοι φίλε. με όλα κ με όλους. δεν μπορείς εσύ να ορίσεις την ζωή κ τις καταστάσεις κανενος το ποτέ θα πάει φαντάρος η ότι άλλο.. τεσπα.. έχουμε διαφορετική άποψη πάνω σ αυτό κ δεκτών..
Ο. Π. Κ. Ε
Lefterios

Δημοσίευση από Lefterios »

Xanthe μακάρι φίλε να κάτσει τίποτα και να μπούμε η συνοριοφύλακες ή λιμενικοί! Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά με άτομα που θέλουν πολύ να γίνουν μέλη σωμάτων ασφαλείας και από το λίγο σχετικά διάστημα που γράφω και παρακολουθώ τα τεκταινόμενα (από το καλοκαίρι το περσινό) κατάλαβα πως ένα απτά άτομα αυτά είσαι και εσύ!
fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

πανος έγραψε:
Lefterios έγραψε:Xanthe μακάρι φίλε να κάτσει τίποτα και να μπούμε η συνοριοφύλακες ή λιμενικοί! Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά με άτομα που θέλουν πολύ να γίνουν μέλη σωμάτων ασφαλείας και από το λίγο σχετικά διάστημα που γράφω και παρακολουθώ τα τεκταινόμενα (από το καλοκαίρι το περσινό) κατάλαβα πως ένα απτά άτομα αυτά είσαι και εσύ!

'' μέλη σωμάτων ασφαλείας'' αυτο φανερωνει οτι θελετε να πατε για την στολη και την μονιμοτητα και οχι γιατι το θελετε πραγματικα να υπηρετητε!

Υπηρετείτε είναι όχι με η, στις εποχές που ζούμε μεγάλε κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν, αν αυτός που πάει για την μονιμότητα έχει τα προσόντα και εσύ που θεωρητικά μιλώντας λες πως είναι όνειρο ζωής και μπλα μπλα δεν ίδρωσες τον πισινό σου για να το κυνηγήσεις ο εαυτός σου φταίει και κανένας άλλος.

Πήξαμε με μερικούς από σας χωρίς προσόντα και μόρια να μας το παίζετε ηθικολόγοι.

Lefterios

Δημοσίευση από Lefterios »

Πίστεψε με αγαπητέ δύσκολα να έμπαινα στην διαδικασία να βγάλω διπλώματα και πτυχία στα 254-25 μου ενώ έχω πτυχίο ΑΕΙ και μπορούσα ν δουλέψω αλλού αμα δεν το ήθελα πολύ.. ούτε τα 8 κατοσταρικα θα με σώσουν ούτε η στολή... αυτοί που τον θέλουν το παλεύουν για να μπούνε απλά τα πράγματα.. τώρα εσύ που στην τελική δεν ξέρω καν ποιος είσαι κρίνεις κάποιον από το τι γράφει εδω μέσα για να εμψυχώσει τον άλλον η να πει την άποψη του φανερώνει τι είδους άνθρωπος είσαι και τι επίπεδο έχεις.. δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό.. εμείς που το θέλουμε και παλεύουμε είμαστε εδώ να ανταλλάσσουμε υγιείς απόψεις και όχι πικροχολα σχόλια όπως τα δικά σου που ίσως φανερώνουν κάποιο σύνδρομο κατωτερότητας
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Πέρασα εποχές ποιες εποχές; από το 11 είχε να βγάλει ειδικός φρουρός.. Θα μ πεις κ π βγήκε τι έκανες; τίποτα έκανα μια χαζομάρα απλή.. Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του κ τον εαυτό του κ δεν έκλαψα ούτε θα κλάψω γιατί δεν μπήκα ούτε γιατί δεν μπορούσα από το 11 κ μετά να κάνω τα χαρτιά.. αυτά έχει η ζωή.. Η ζωη δεν σταματάει.. όσο για το φίλο παρακάτω για τα σώματα ασφαλείας δεν ενδιαφέρομαι ούτε για στολή ούτε για κάτι τέτοιο.. ενδιαφερομουν μόνο για ειδικός φρουρός κ λιμενικό αν μπορούσα μόνο για οεα η μυα.. αν θεωρείς εσύ ότι η μυα είναι στολή πάω πάσο.. Κ τονίζω ενδιαφερομουν η ενδιαφέρομαι όχι ότι μπορώ κ θα περάσω κιόλας.. Μπορεί να μη το ακουμπήσω καν !!
Ο. Π. Κ. Ε
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από lef »

Xanthos έγραψε:Πέρασα εποχές ποιες εποχές; από το 11 είχε να βγάλει ειδικός φρουρός.. Θα μ πεις κ π βγήκε τι έκανες; τίποτα έκανα μια χαζομάρα απλή.. Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του κ τον εαυτό του κ δεν έκλαψα ούτε θα κλάψω γιατί δεν μπήκα ούτε γιατί δεν μπορούσα από το 11 κ μετά να κάνω τα χαρτιά.. αυτά έχει η ζωή.. Η ζωη δεν σταματάει.. όσο για το φίλο παρακάτω για τα σώματα ασφαλείας δεν ενδιαφέρομαι ούτε για στολή ούτε για κάτι τέτοιο.. ενδιαφερομουν μόνο για ειδικός φρουρός κ λιμενικό αν μπορούσα μόνο για οεα η μυα.. αν θεωρείς εσύ ότι η μυα είναι στολή πάω πάσο.. Κ τονίζω ενδιαφερομουν η ενδιαφέρομαι όχι ότι μπορώ κ θα περάσω κιόλας.. Μπορεί να μη το ακουμπήσω καν !!
Θα βγαλει για συνοριοφυλακες φιλε και μονιμους αν θες κανε και εκει και δεν ξερεις ποτε

Άβαταρ μέλους
Laskaris
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Laskaris »

Xanthos έγραψε: Πέρασα εποχές ποιες εποχές; από το 11 είχε να βγάλει ειδικός φρουρός.. Θα μ πεις κ π βγήκε τι έκανες; τίποτα έκανα μια χαζομάρα απλή.. Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του κ τον εαυτό του κ δεν έκλαψα ούτε θα κλάψω γιατί δεν μπήκα ούτε γιατί δεν μπορούσα από το 11 κ μετά να κάνω τα χαρτιά.. αυτά έχει η ζωή.. Η ζωη δεν σταματάει.. όσο για το φίλο παρακάτω για τα σώματα ασφαλείας δεν ενδιαφέρομαι ούτε για στολή ούτε για κάτι τέτοιο.. ενδιαφερομουν μόνο για ειδικός φρουρός κ λιμενικό αν μπορούσα μόνο για οεα η μυα.. αν θεωρείς εσύ ότι η μυα είναι στολή πάω πάσο.. Κ τονίζω ενδιαφερομουν η ενδιαφέρομαι όχι ότι μπορώ κ θα περάσω κιόλας.. Μπορεί να μη το ακουμπήσω καν !!
Xanthos Δεν σε ξέρω, μόνο μέσα από τα μηνύματα σου σε αυτό εδώ το φόρουμ σε γνώρισα. Μακάρι φίλε να καταφέρεις να σταδιοδρομησεις στα σώματα ασφαλείας γιατί φαίνεται ότι σε ενδιαφέρει η προσφορά προς την Πατρίδα και τα σώματα ασφαλείας είναι ακριβώς αυτό προσφορά υψηλών υπηρεσιών προς την Πατρίδα/Έθνος/Λαο/Κοινωνικό σύνολο/Πολιτεία οπως θες πες το Μακάρι φίλε στο εύχομαι πραγματικά.
Kerasis

Δημοσίευση από Kerasis »

Παιδιά που βρίσκουμε την υγειονομική καρτέλα; Αυτή που πρέπει να βάλουμε φωτό μας και να βάλουν υπογραφές και οι γιατροί από τις εξετάσεις που θα κάνουμε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες