Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 106
Patrioti πες βάση για Β στα νησιά από ότι βλέπω ξέρεις τα πάντα..κρεμομαι από τα χείλη σόυ γτ δεν έχω πολλά μόρια
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
Αλάνια το παιδί από εδώ δεν ξέρει τίποτα μην τον παίρνετε σοβαράPatriotis92 έγραψε:Αν δεν αναζητούν πληροφορίες, να μην βρίσκονται εδώ...
Πατριώτης δώσε μια πλήροφορια και σε μας.. Τι διεύθυνση σου.. Κάθεσαι και γραφεισ ασυναρτησίες με τα παιδιαπου έχουν αγωνια και ονειρο να μπουνε στ σωμα γιωτομπαλο.. Και να μπεισ που στο εύχομαι μολισ ανεβεις στ καραβι πηδα εκει στ ανοιχτα της θαλασσας απο μόνος σου..
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 55
Το νήμα το καταντήσατε αηδία, δεν έχετε καταλάβει ότι κάποιοι θα είστε συνάδελφοι σε λίγους μήνες και θα υπηρετείτε την πατρίδα.. Λίγη ανθρωπιά μερικοί εδώ μέσα θα ήταν καλή όσα μόρια κι αν έχετε δεν χρειάζεται να καυχιέστε και να κοροϊδεύετε, ο καθένας παλεύει με ότι έχει, δεν χρειάζεται να υπάρχουν τόσες σελίδες στο νήμα άκυρες τελείως. Καλή επιτυχία σας εύχομαι
POLICE
Σας κοροιδευε ολο το βραδυ ο Κυριακος και σεις τσιμπαγατε,θελετε και αστυνομια ακαταλληλοι!
Πάντως δν είναι περίεργο να ξέρει κάποιος τς βάσεις, έχουν σταλθεί στο αρχηγείο.
- TB
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 90
Φίλε μου χωρίς να θέλω να το παίξω μάγκας, με τέτοια αναμονή λογικό είναι να κάνουμε χαβε να περάσει ο καιρός πιο γρήγορα. Τώρα αν εσύ ενοχλείσαι, πολύ απλά μην ασχολείσαι μαζί μου. Δεν σε υποχρεώνει κανένας.Σωτηρης έγραψε:Όπως και κάθε προκήρυξη έτσι και φέτος υπάρχουν"χαβαλεδες"σαν τον ΤΒ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Σεπ 09, 2020 10:25 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλημέρα παίδες και καλά αποτελέσματα σε όλους ανεξαιρέτως. Έχουμε καμία ενημέρωση της τελευταίας στιγμής;
-
Antonio's
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 106
Βλέπεται τι γίνεται στη μόρια και τι έχουμε να τραβήξουμε γενικώς όσοι περασουμε...
Την καλημέρα μου ..έχω πολύ καιρό στο νήμα και γράφω σπάνια.. γελάω με της ώρες με αυτά που γράφεται αλλά και παράλληλα στεναχωριέμαι που υπάρχουν τέτοια άτομα με τέτοιες συμπεριφορές που σ λίγο καιρό θα φοράνε το εθνόσημο .. καλα ρε μεγάλα παιδιά είστε τ είναι αυτά π λέτε ; Αύριο μπορεί να είστε συνάδελφοι κάθεστε και βρίζεστε ; Μεγάλα παιδιά είμαστε και κάνετε σαν μωρά .. Ευχομαι πραγματικά αυτή π το γουστάρουν να μπουν στο σώμα αλλά και πάλι αν δεν μπουν δεν χάθηκε καο Ο κόσμος Προχωράμε .. αυτα από μένα..τα ξανά λέμε στα αποτελέσματα.. Καλά αποτελέσματα..
Μερικοί ξέρετε και τις βάσεις ενώ δεν έχουν καταχωρηθεί οι προτεραιότητες, ότι νάνε.
Παρασκευή τελικά αποτελέσματα; Έγκυρο;
Σαφώς και δεν με υποχρεώνει κανένας. Αυτο ακριβώς θα πράξω απλά θα σε αγνοήσω από τη στιγμή που δεν έχεις την αντίληψη ποτέ να κάνεις χιούμορ.Καλη σου μέρα.TB έγραψε:Φίλε μου χωρίς να θέλω να το παίξω μάγκας, με τέτοια αναμονή λογικό είναι να κάνουμε χαβε να περάσει ο καιρός πιο γρήγορα. Τώρα αν εσύ ενοχλείσαι, πολύ απλά μην ασχολείσαι μαζί μου. Δεν σε υποχρεώνει κανένας.Σωτηρης έγραψε:Όπως και κάθε προκήρυξη έτσι και φέτος υπάρχουν"χαβαλεδες"σαν τον ΤΒ.
Καλησπέρα ομάδα. Κάντε λίγη υπομονή , δύο ημέρες έμειναν εάν ισχύει αυτό που είπατε .
Παιδιά χαλαρώστε... σε λίγες μέρες θα βγουν τα αποτελέσματαΔεν χρειάζεται να λέμε αερολογίες
Ποσό θα είναι και τέτοια...
Ποσό θα είναι και τέτοια...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες