Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Patriotis92
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 149

Δημοσίευση από Patriotis92 »

Με μόνη διαφορά πλέον punisher εεεε border, ότι τώρα ειναι 266 θέσεις πανελληνίως. Καλό βράδυ.
gpeppas941994
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από gpeppas941994 »

Antonio's έγραψε:Εγω ρε παιδια από ότι ακούω έγιναν αιτήσεις καλύφθηκαν οι θέσεις αλλα οχι τόσες πολλές όσοι λένε μερικοί... !!!
Στην ανατολική αττικη με το ζόρι 200

BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από BorderPolice »

Patriotis92 έγραψε:Με μόνη διαφορά πλέον punisher εεεε border, ότι τώρα ειναι 266 θέσεις πανελληνίως. Καλό βράδυ.
και τοτε ηταν 800 θεσεις για ολα τα νησια,τι εχει να λεει...δεν πανε ολοι απο Θεσσαλονικη στην Συμη πχ
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Border όντως τα έχω τσεκαρει και εγώ τα αποτελέσματα και ισχύουν αυτά που λες.Σου διαφεύγει όμως το εξής:ότι σε αυτόν τον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής απ' όλη την ελληνική επικράτεια ενώ στον προηγούμενο όπως αναφέρεις που μπήκε ο φίλος με τα 950 μόρια είχαν δικαίωμα συμμετοχής αποκλειστικά και μόνο οι νησιώτες.Δηλαδη αναμένεις όμοια αποτελέσματα με αυτά της προκήρυξης του Φεβρουαρίου; Μακάρι να είναι στα τάρταρα η βάση και να μπείτε όλα τα παιδιά που το αγαπάτε αλλά όπως βλέπετε υπάρχει συμμετοχή μεγάλη λόγω ανεργίας κλπ κλπ ...
Ef.Anthipoloxagos ED
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Ef.Anthipoloxagos ED »

Πόσο χρονών είστε όλοι εδώ μέσα και κανετε σαν παιδιά; Έχετε καταλάβει οτι όποιος περάσει θα δουλεύει για την αστυνομία και θα υπηρετεί την πατρίδα;
Antonio's
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Antonio's »

Εδώ πήγα στο τμήμα 5 μέρες να κάνω τα χαρτιά μου πριμ λήξει η προθεσμία και ήμουν ο πρώτος η αξιωματικός δεν ήξερε καν ότι υπάρχει αυτή η προκηρηξη 😂😂😂
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από BorderPolice »

Σωτηρης έγραψε:Border όντως τα έχω τσεκαρει και εγώ τα αποτελέσματα και ισχύουν αυτά που λες.Σου διαφεύγει όμως το εξής:ότι σε αυτόν τον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής απ' όλη την ελληνική επικράτεια ενώ στον προηγούμενο όπως αναφέρεις που μπήκε ο φίλος με τα 950 μόρια είχαν δικαίωμα συμμετοχής αποκλειστικά και μόνο οι νησιώτες.Δηλαδη αναμένεις όμοια αποτελέσματα με αυτά της προκήρυξης του Φεβρουαρίου; Μακάρι να είναι στα τάρταρα η βάση και να μπείτε όλα τα παιδιά που το αγαπάτε αλλά όπως βλέπετε υπάρχει συμμετοχή μεγάλη λόγω ανεργίας κλπ κλπ ...
προφανως και οχι, αλλα το οτι ανοιξε για ολη την Ελλαδα δεν εχει να λεει,δεν φευγει ο αλλος ευκολα να παει σε νησι 13 ωρες μακρια απο τον τοπο του,και αμα ισχυουν οι 900+ αιτησεις τοτε ουτε πολυ ψηλες θα ειναι
Patriotis92

Εγώ ακόμη πάντως περιμένω ανθρώπους που τάζουν σφαλιάρες και καρπαζιές να δώσουν τα φουμπου τους στα προσωπικά μηνύματα...
Antonio's
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ο ανθυπολοχαγος έχει δίκιο... υπομονή μέχρι την Παρασκευή παιδιά... !!! Καλή συνέχεια σε όλους και εύχομαι να βγούμε όλοι νικητές

Patriotis92

Νικητής θα βγεις αν έχεις πάνω από 2450 μόρια... Μετά βγαίνεις Νικητής σε άλλα πράγματα. Καλή επιτυχία.
Antonio's
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Κόλλησες με τα 2.450 😂😂😂
Giota35
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Giota35 »

Μας έχεις καληνυχτησει ίσα με πέντε φορές. Και συνέχιζεις να ψαχνεσαι. Τα θέλει ο απαυτος σου
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Σωτηρης »

BorderPolice έγραψε:
Σωτηρης έγραψε:Border όντως τα έχω τσεκαρει και εγώ τα αποτελέσματα και ισχύουν αυτά που λες.Σου διαφεύγει όμως το εξής:ότι σε αυτόν τον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής απ' όλη την ελληνική επικράτεια ενώ στον προηγούμενο όπως αναφέρεις που μπήκε ο φίλος με τα 950 μόρια είχαν δικαίωμα συμμετοχής αποκλειστικά και μόνο οι νησιώτες.Δηλαδη αναμένεις όμοια αποτελέσματα με αυτά της προκήρυξης του Φεβρουαρίου; Μακάρι να είναι στα τάρταρα η βάση και να μπείτε όλα τα παιδιά που το αγαπάτε αλλά όπως βλέπετε υπάρχει συμμετοχή μεγάλη λόγω ανεργίας κλπ κλπ ...
προφανως και οχι, αλλα το οτι ανοιξε για ολη την Ελλαδα δεν εχει να λεει,δεν φευγει ο αλλος ευκολα να παει σε νησι 13 ωρες μακρια απο τον τοπο του,και αμα ισχυουν οι 900+ αιτησεις τοτε ουτε πολυ ψηλες θα ειναι
Θεωρώ και εγώ ότι ευσταθεί αυτός ο λόγος. Αμφιβαλω αν κάποιοι επιτυχόντες αποδεχτούν εν τέλει την θέση τους σε κάποιο απομακρυσμένο νησί.Εκει ίσως πέσει αρκετά η βάση αλλά για τα μεγάλα νησιά αμφιβάλω!Επίσης ένας φίλος που ανέφερε για τα μόρια ότι δεν αντικατοπτρίζουν το επίπεδο του άλλου είναι μεγάλη αλήθεια αλλά αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι που θέλει πολύ συζήτηση.
Patriotis92

Αντονιο, αφού κάπου εκεί θα είναι η βάση...

Μ'αρέσει να λέω καληνύχτα και να μη φεύγω. Είναι δέλεαρ η παρέα σας Γιώτα, γιωτάκη ... Τάκη !
Patriotis92

Σωτηραρα καλα τα λες !
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες