Κοίτα μέσα στην κηλωτα σου. Σου έχω αφήσει χαρτάκιPatriotis92 έγραψε:Giorgos 94. έγραψε:Βλήματα έχουμε πολλά αν είχαμε και όπλα θα ήμασταν υπερδύναμηPatriotis92 έγραψε:gpeppas941994 έγραψε:Πατριώτη πήγαινε εσύ στην Κω και ας μην περάσουμε οι υπόλοιποι. Τουλάχιστον με εσένα στα σύνορα θα κοιμόμαστε ήσυχοι.
Δεν θέλω ΚΩ, Σάμο θέλω ... Παρ'όλα αυτά σου υπόσχομαι ότι θα σε διαφυλάξω ... Όσο αυτό περνάει από το χέρι μου... :)
Όμορφη ατάκα, θα την λέω στους ευτυχώς αποτυχόντες που δεν θα τα καταφέρουν. Πόσα μόρια είπαμε ότι έχεις ;
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
2000 και ότι γίνει έγινε. Δεν θα πεθάνουμε κιολας
-
Patriotis92
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 149
Giorgos 94. έγραψε:Κοίτα μέσα στην κηλωτα σου. Σου έχω αφήσει χαρτάκιPatriotis92 έγραψε:Giorgos 94. έγραψε:Βλήματα έχουμε πολλά αν είχαμε και όπλα θα ήμασταν υπερδύναμηPatriotis92 έγραψε:gpeppas941994 έγραψε:Πατριώτη πήγαινε εσύ στην Κω και ας μην περάσουμε οι υπόλοιποι. Τουλάχιστον με εσένα στα σύνορα θα κοιμόμαστε ήσυχοι.
Δεν θέλω ΚΩ, Σάμο θέλω ... Παρ'όλα αυτά σου υπόσχομαι ότι θα σε διαφυλάξω ... Όσο αυτό περνάει από το χέρι μου... :)
Όμορφη ατάκα, θα την λέω στους ευτυχώς αποτυχόντες που δεν θα τα καταφέρουν. Πόσα μόρια είπαμε ότι έχεις ;
Γιωργάκη μου μικρέ ... Μην στεναχωριέσαι. Έχεις άλλα 2 χρόνια να μπεις στην ελ. Ας. Τώρα πάρε ταμείο ανεργίας.420 ευρώ σου φτάνουν για μπαμπαλού
-
Patriotis92

Giota35 έγραψε:2000 και ότι γίνει έγινε. Δεν θα πεθάνουμε κιολας
Κάτσε σπίτι σου. Έχει μπόλικη ηθική εκεί.
Σπίτι μου σίγουρα έχει μπόλικη. Στο δικό σου μάλλον δεν υπήρξε ποτέ

-
Patriotis92

Giota35 έγραψε:Σπίτι μου σίγουρα έχει μπόλικη. Στο δικό σου μάλλον δεν υπήρξε ποτέ![]()
Καθόλου, σε εμένα είχε μπόλικα μόρια... Τώρα ελάς και κάποιοι σπίτια τους με κουβά. Καλό βράδυ
-
gpeppas941994
- Λοχίας - Έφεδρος

- Posts in topic: 35
Πατριώτη δεν σημαίνει πως επειδή έχεις περισσότερα μόρια από κάποιους είσαι και καλύτερος τους. Δες τους ειδικούς φρουρούς που είχαν πολλά μόρια όσοι μπήκανε και κάνουν την μια γκάφα μετά την άλλη.
-
Patriotis92

gpeppas941994 έγραψε:Πατριώτη δεν σημαίνει πως επειδή έχεις περισσότερα μόρια από κάποιους είσαι και καλύτερος τους. Δες τους ειδικούς φρουρούς που είχαν πολλά μόρια όσοι μπήκανε και κάνουν την μια γκάφα μετά την άλλη.
Μικρέ Πέππα, έχεις δίκιο, είναι θέμα ηθικής. Όπως της γιώτας Την βλακεία μερικών την πληρώνουν αρκετοί. Θέλει ηθικά άτομα σαν την γιώτα το σώμα. Έλα που θέλει να χεις και μόρια όμως... Τι να κάνουμε. Άτυχοι άνθρωποι ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patriotis92 την Τετ Σεπ 09, 2020 2:13 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιώτα με λένε. Ούτε αυτό δεν ξέρεις να γράφεις
- TB

- Posts in topic: 90
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΠΠΑ ΛΕΕΙPatriotis92 έγραψε:gpeppas941994 έγραψε:Πατριώτη δεν σημαίνει πως επειδή έχεις περισσότερα μόρια από κάποιους είσαι και καλύτερος τους. Δες τους ειδικούς φρουρούς που είχαν πολλά μόρια όσοι μπήκανε και κάνουν την μια γκάφα μετά την άλλη.
Μικρέ Πέππα, έχεις δίκιο, είναι θέμα ηθικής. Όπως της γιώτας Την βλακεία μερικών την πληρώνουν αρκετοί. Θέλει ηθικά άτομα σαν την γιώτα το σώμα. Έλα που θέλει να χεις και μόρια όμως... Τι να κάνουμε. Άτυχοι άνθρωποι ...
Τόση ώρα προσπαθώ να σου εξηγήσω το ίδιο πράγμα με τον Πέππα.
Και ναι θέλει ηθικά άτομα γιατί παρέχεις έργο και είναι λειτούργημα αλλά σιγά μην σου έφτανε ως εκεί.
Και ναι θέλει ηθικά άτομα γιατί παρέχεις έργο και είναι λειτούργημα αλλά σιγά μην σου έφτανε ως εκεί.
-
Patriotis92

Tι γιώτα τι γωγω. Σίγουρα τίποτα από τα δύο δεν είσαι. Ότι και αν εισαι, με 2000 μόρια σου το λεω να το ξέρεις, δε σε βλέπω μέσα. Μπορείς να κάνεις μαθήματα ηθικής.Giota35 έγραψε:Γιώτα με λένε. Ούτε αυτό δεν ξέρεις να γράφεις
-
gpeppas941994
- Λοχίας - Έφεδρος

Για αυτό γέμισε η αστυνομία με γιωταδεςPatriotis92 έγραψε:gpeppas941994 έγραψε:Πατριώτη δεν σημαίνει πως επειδή έχεις περισσότερα μόρια από κάποιους είσαι και καλύτερος τους. Δες τους ειδικούς φρουρούς που είχαν πολλά μόρια όσοι μπήκανε και κάνουν την μια γκάφα μετά την άλλη.
-
Patriotis92

Giota35 έγραψε:Τόση ώρα προσπαθώ να σου εξηγήσω το ίδιο πράγμα με τον Πέππα.
Βρε δεκτό αυτό που λες, αλλά δεν αρκούν αυτά. Θέλει και μόρια κ δεν τα χεις ... Πω πω ουτε αυτο δε καταλαβαίνετε...
-
gpeppas941994
- Λοχίας - Έφεδρος

Αστείο. ΓελάσαμεTB έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΠΠΑ ΛΕΕΙPatriotis92 έγραψε:gpeppas941994 έγραψε:Πατριώτη δεν σημαίνει πως επειδή έχεις περισσότερα μόρια από κάποιους είσαι και καλύτερος τους. Δες τους ειδικούς φρουρούς που είχαν πολλά μόρια όσοι μπήκανε και κάνουν την μια γκάφα μετά την άλλη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης