Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από BorderPolice »

Patriotis92 έγραψε:
BorderPolice έγραψε:
Patriotis92 έγραψε:Να μου λείπει η Αττικούλα... Ας πάνε αυτοί που πέρασαν Ε. Φ. Αορίστου χρόνου. Εγώ θέλω νησί,5 χρόνια και μετά σπίτι ...
χαχαχαχαχαχα τι πλακα εχεις

Σ'αρέσει ; Αναρωτιέμαι γιατί ασχολείσαι ακόμη εδώ μέσα ; Κάνεις προσευχές στον θεό για να δικαιωθεί ο patriotis92, μήπως και μπεις ;
αμα δικαιωθεις μπαινω δλδ ,μια χαρα κουτι μ εκατσε,τα λεμε σχολη,θα κερασω εγω παστα
gpeppas941994
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από gpeppas941994 »

TB έγραψε:
gpeppas941994 έγραψε:ΤΒ για λιμενικό έχεις δίκιο. Στην πυροσβεστική όμως μετά την πενταετία γίνονται μόνιμοι
Δεν θα κατσουν να περιμενουν να συμπληρωσουν 5ετια.

Οι περισσότεροι θα προτιμήσουν το σίγουρο. Έχω φιλαράκι που πέρασε στην πυροσβεστική και έκανε τα χαρτιά και για συνοριοφύλακας με καλά μόρια και δεν ξέρει αν πάει λόγο μονιμότητας

Άβαταρ μέλους
TB
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από TB »

Giota35 έγραψε:Η άλλη βρίζει μόνη της λες και είναι νταλικερισα. Μια Ελένη λέω. Ο πατριώτης 92 την έχει δει βαράω και δέρνω, για να μην το πω αλλιώς. Το σώμα δεν έχει ανάγκη από κομπλεξικους. Κι όσον αφορά τα σχόλια τύπου " είμαι μέσα και θα σε χαιρετώ αστυνομικά" ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βγάλαμε.

Επειδή έκατσα και διάβασα όλο το νήμα ευγενικοί εδώ μέσα είναι ο κελευστής ο πεζοναύτης ο πειπερκατ, η Μαρία και ο μπορντερ. Και κάτι άλλους τυπακους που δεν τους θυμάμαι.

Τώρα οι υπόλοιποι την έχετε δει κάποιοι χωρίς προσόντα.

Να σαι καλα αγια γιωτα!
ΥΓ Ο μπορντερ εχει 5 προφιλ εδω στο φορουμ, μπορει να μαλωνει και μονος του αλλα μην το πεις πουθενα σσσσς!

Patriotis92
Posts in topic: 149

Δημοσίευση από Patriotis92 »

Σωτηρης έγραψε:Εγώ πάντως πατριώτη χωρίς να γνωρίζω κάτι θεωρώ ότι θα είσαι κοντά στα νούμερα που ανέφερες. Για πανελλήνιο διαγωνισμό και στο σύνολο 266 θέσεις για τα νησιά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν η βάση είναι αυτή που ανέφερες.

Σωτήρη, απλή λογική είναι. Ας λέει ο border τα δικά του. Έτσι έπεσαν και τα σαίνια μέσα για τους ε. Φ. Πέρσι ...
Giota35
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Giota35 »

Το gntm είναι για μοντέλα. Άλλα τόσα ξέρεις τόσα λες.

Όπως κρίνεις κι εσύ κρίνω κι εγώ ! Κι έχω κάθε δικαίωμα πίστεψέ με.

Είδες εσύ καμία εδώ μέσα να μιλάει σαν γυναίκα και να είναι όντως?; Γιατί εγώ μόνο την Μαρία είδα. Οι υπόλοιπες σαν λιμενεργάτες.

Και το ίδιο κάνετε και με τους άντρες. Την έχεις δει κάποιος ενώ θα είσαι φιλιππινέζα στους μετανάστες. Δηλαδή καλμαρε τα βυζιά σου. Τέτοιο ύφος δεν έχουν ούτε οι αξιωματικοι

Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Xrounk »

Ενώ εσύ είσαι σπίρτο φίλε μου δεν ξέρετε από πού ξημερώνει..
Patriotis92

Giota35 έγραψε:Το gntm είναι για μοντέλα. Άλλα τόσα ξέρεις τόσα λες.

Όπως κρίνεις κι εσύ κρίνω κι εγώ ! Κι έχω κάθε δικαίωμα πίστεψέ με.

Είδες εσύ καμία εδώ μέσα να μιλάει σαν γυναίκα και να είναι όντως; Γιατί εγώ μόνο την Μαρία είδα. Οι υπόλοιπες σαν λιμενεργάτες.

Και το ίδιο κάνετε και με τους άντρες. Την έχεις δει κάποιος ενώ θα είσαι φιλιππινέζα στους μετανάστες. Δηλαδή καλμαρε τα βυζιά σου. Τέτοιο ύφος δεν έχουν ούτε οι αξιωματικοι

Γιωτάκι ; Το 35 τι δηλώνει στο όνομα ; Περιφέρεια μυαλού ; Γιατί από τσαμπουκά έχεις αρκετό ...
Patriotis92

Xrounk έγραψε:Ενώ εσύ είσαι σπίρτο φίλε μου δεν ξέρετε από πού ξημερώνει.

Μην σπάζεσαι... Ίσως μπεις...
Antonio's
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Antonio's »

Το θέμα είναι όμως πόσοι θα κάτσουν γιατι για καστελοριζο πχ δεν βλέπω πολλούς να ψήνονται... !!!Σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι που θα κοπούν πκε... !!!

Και 3-4 παιδια που γνώρισα στο τμήμα πανω από 2.300 μαζι με εντοπιότητα δεν έβγαζαν σε μόρια και ήθελαν μόνο Αθήνα... !!! Οπότε να φανταστώ θα παίξει ρόλο και τα συνολικά μόρια όλων των υποψηφίων για τις βάσεις σε νησιά αθηνα Κόρινθο κοκ... !

Giota35
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Giota35 »

Τσαμπουκα εχω αρκετό. Και ήθος επίσης , κάτι στο οποίο υστερεις εσύ.
Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Xrounk »

Φίλε Μ εγώ δεν έκανα τά χαρτιά μου απλά ακούω τί λέτε και μου φεύγει ό ζελες από τά μαλλιά από τίς βλακείες Με όλο τό σεβασμό μήν Μ πετάξουν και έξω
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Patriotis92 έγραψε:
Σωτηρης έγραψε:Εγώ πάντως πατριώτη χωρίς να γνωρίζω κάτι θεωρώ ότι θα είσαι κοντά στα νούμερα που ανέφερες. Για πανελλήνιο διαγωνισμό και στο σύνολο 266 θέσεις για τα νησιά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν η βάση είναι αυτή που ανέφερες.
Σωτήρη, απλή λογική είναι. Ας λέει ο border τα δικά του. Έτσι έπεσαν και τα σαίνια μέσα για τους ε. Φ. Πέρσι ...
Εδώ ήμουν και πέρυσι και παρακολούθησα όλο τον διαγωνισμό μέχρι την ολοκλήρωση του.Πραγματι έπεσαν από τα σύννεφα πολλοί εδώ μέσα με την βάση η οποία είχε αναφερθεί περίπου μία εβδομάδα πριν και αν θυμάμαι καλά από τον omada dias power και έπεσαν να τον φάνε.Συο τέλος βέβαια δικαιώθηκε..
Patriotis92

Giota35 έγραψε:Τσαμπουκα εχω αρκετό. Και ήθος επίσης, κάτι στο οποίο υστερεις εσύ.

Λες ; Θέμα ήθους δηλαδή η ανικανότητα μερικών... Εύχομαι να μπεις να γνωριστούμε στο ΤΔΑ
Patriotis92

Σωτηρης έγραψε:
Patriotis92 έγραψε:
Εδώ ήμουν και πέρυσι και παρακολούθησα όλο τον διαγωνισμό μέχρι την ολοκλήρωση του. Πραγματι έπεσαν από τα σύννεφα πολλοί εδώ μέσα με την βάση η οποία είχε αναφερθεί περίπου μία εβδομάδα πριν και αν θυμάμαι καλά από τον omada dias power και έπεσαν να τον φάνε. Συο τέλος βέβαια δικαιώθηκε.

Να'ναι καλά εκεί που είναι το παλικάρι ...

Giota35
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Giota35 »

Θέμα ήθους που δεν σέβεσαι άτομα που ίσως γίνετε συνάδελφοι.

Και τους την λες λες κι είσαι ο βασιλιάς της Αγγλίας. Αρε ψώνια

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες