Σε ποια κατηγορια εχεις κανει;sakis14 έγραψε:Ξάνθη, Δράμα και Αθήνα θα έχουν υψηλές βάσεις διότι θαρρώ πως θα έχουν γίνει και πολλές αιτήσεις... Στις πρώτες 2 λόγω της ανεργίας των προαναφερθέντων περιοχών ενώ στην Αθήνα λόγω του πολυπληθούς λεκανοπεδίου... Στα νησιά θαρρώ πως η βάση θα είναι μικρότερη, βέβαια κάνω απλά εκτίμηση καθώς δεν έχω ουδεμία πληροφορία εκ των έσω
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
Pezonaytis
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 73
όλα όλα και όλα και εγώ ντελίβερι δουλεύω μην προσπαθείς να μειώσεις κάποιον από το επάγγελμα που πίστεψε με δεν επέλεξα να κάνω αλλά πρέπει κάπως όλοι να επιβιώσουμε.Eleni1995 έγραψε:Tb για να βγάζεις τόση χολή πρέπει να έχεις 1500 μόρια να εχεις κοπεί από την ζωή γενικά να δουλειές ντελιβερι και να νομίζεις ότι είσαι καλύτερος όλων κρίμα
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 174
αυτη κοπηκε. απο σημερα μετα. απο αυτο μην. ανησυχειςgiorgos99 έγραψε:όλα όλα και όλα και εγώ ντελίβερι δουλεύω μην προσπαθείς να μειώσεις κάποιον από το επάγγελμα που πίστεψε με δεν επέλεξα να κάνω αλλά πρέπει κάπως όλοι να επιβιώσουμε.Eleni1995 έγραψε:Tb για να βγάζεις τόση χολή πρέπει να έχεις 1500 μόρια να εχεις κοπεί από την ζωή γενικά να δουλειές ντελιβερι και να νομίζεις ότι είσαι καλύτερος όλων κρίμα
-
Κελευστης25
- Λοχίας - Έφεδρος

- Posts in topic: 74
Αα δλδ εδώ κόβουμε ανθρώπους και οχι οι επιτροπές η γίναμε εμείς επιτροπές
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

με τετοιες αποψεις,δεν θα περασεις απο την επιτροπη ετσι και αλλιωςΚελευστης25 έγραψε:Αα δλδ εδώ κόβουμε ανθρώπους και οχι οι επιτροπές η γίναμε εμείς επιτροπές
Παιδιά εγώ στη σειρά προτίμησης έβαλα "Νήσος Χίος " ενώ έπρεπε να γράψω " π.ε Χίου", ... Λέτε να υπάρξει πρόβλημα από αυτό;
-
Κελευστης25
- Λοχίας - Έφεδρος

- Posts in topic: 74
Αφού με έκοψες εσύ οκκ στρατηγέ
-
Antonio's
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 106
Μαρία και εγω πε το έβαλα στην αρχηγία νησια αλλα η αξιωματικός μου πε να το βάλω νήσος Πχ νησος χιος και για Αττική έβαλα ΠΕ ανατολικής Αττικής κτλ
γεια Αθήνα πόσα έχεις φίλε?Antonio's έγραψε:Μαρία και εγω πε το έβαλα στην αρχηγία νησια αλλα η αξιωματικός μου πε να το βάλω νήσος Πχ νησος χιος και για Αττική έβαλα ΠΕ ανατολικής Αττικής κτλ
Εγώ έβαλα σκέτο Σάμο, Κω, Χίο κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 07, 2020 8:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Pezonaytis
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 73
Κι γω σκετο οπως εσυ λες να καναμε λαθος;Nik1995 έγραψε:Εγώ έβαλα σκέτο Σάμο, Κω, Χίο κλπ
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

κ γω ετσι,λεπτομερειες ειναι αυταPezonaytis έγραψε:Κι γω σκετο οπως εσυ λες να καναμε λαθος;Nik1995 έγραψε:Εγώ έβαλα σκέτο Σάμο, Κω, Χίο κλπ
Σωστά είναι πάλι αυτά όντως λεπτομέρειες είναι
Εγώ Επιδει το έκανα μόλις τώρα και ρώτησα μου είπαν ότι δν είναι κάτι αυτό είναι τελείως τυπικω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες