θα με εκανε υπουργο ο Κουλης,ενταξει ευχαριστημενος?Κελευστης25 έγραψε:Οι βουλευτές μπορούν να τους βάλουν όλους σιγουρα
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 174
Tb για να βγάζεις τόση χολή πρέπει να έχεις 1500 μόρια να εχεις κοπεί από την ζωή γενικά να δουλειές ντελιβερι και να νομίζεις ότι είσαι καλύτερος όλων κρίμα
-
Pezonaytis
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 73
Ακριβως με την ιδια σειρα δηλωσα και εγω.Kostasdea7 έγραψε:Παιδια εγω δηλωσα πρωτα λερο και μετα σαμο χιο κω... Αν δεν μπω λερο τι γινεται;
Εσυ ποσα μορια εχεις και ποια κατηγορια;
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 55
Pezonaytis έγραψε:A η Β φιλε;KatadromeasAR! έγραψε:dim95 έγραψε:2920 εχω ελπιδες για νησια?
Εγώ με 3030 έχω ελπίδες για νησιά;
Τον πειράζω δεν είναι πραγματικά τα μορια μου, έπρεπε να έβαζα 5000 για να το καταλάβει, διότι δεν είναι κανεις σε θέση να του πει αν έχει ελπίδες ή όχι, σίγουρα με τόσα μπαίνει
POLICE
-
Kostasdea7
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 39
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

τωρα αυτο π ειπες για τπυς ντελιβερι τι ηταν; 😐 πρεπει να κοπεις αληθεια...δυστυχως...λυπαμαι για εσενα...Eleni1995 έγραψε:Tb για να βγάζεις τόση χολή πρέπει να έχεις 1500 μόρια να εχεις κοπεί από την ζωή γενικά να δουλειές ντελιβερι και να νομίζεις ότι είσαι καλύτερος όλων κρίμα
Εγώ πιστεύω ότι υψηλή βάση θα έχει μόνο η Αθήνα Κόρινθος κτλπ λόγο εντοπιότητα και μόνο.. Νησιά κάνα δυο νησιωτες που δεν προλάβανε την πρώτη θα είναι δυνατοί.. Και θα εκπλαγούμε απτις χαμηλές βάσεις των νησιών... Δεν έχω ψευδεαισθησεις σίγουρα η βάσεις θα είναι κάπου 2100πανω κάτω απλά πιστεύω θα παίξουν πολλοί επιλαχοντες... Ακόμα και εγώ δεν σας κρύβω ότι είμαι αμφίβολος έστω ότι με περνάνε αν πγγαινα
Έστω ότι κάποιος έχει μια καλή δουλειά δύσκολα ξενιτευεται
Έστω ότι κάποιος έχει μια καλή δουλειά δύσκολα ξενιτευεται
-
Pezonaytis
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 73
Εγω Β 2420Kostasdea7 έγραψε:2500 α
Ηρεμία ρε παιδιά μέχρι τα αποτελέσματα. Τι πάθατε τώρα ; Πάντως η στολή μπλε είναι . Στην σχολή ήταν πράσινη .
-
Κελευστης25
- Λοχίας - Έφεδρος

- Posts in topic: 74
BorderPolice μου είπε και εμένα να πάρω το υπουργείο προ. Πο αλλά δεν ήθελα είπα να γίνω σ.φ
- TB
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 90
Ελένη κορίτσι μου ποιος σου μίλησε εσένα, κάνε δουλειά σου. Έλα μετά τα αποτελέσματα να δούμε ποιος θα μπει και ποιος όχι. Την μαμά την ρώτησες αν σε αφήνει να μπεις αστυνομία;
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

Ο αντιδημαρχος στο καστελορισο λεει τωρα στον ευαγγελατο οτι δεν εχπυν κανει φαρμακειο χαχχχαχαχαχα εκλαψα
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

καν* ρε τι τραβαμεBorderPolice έγραψε:Ο αντιδημαρχος στο καστελορισο λεει τωρα στον ευαγγελατο οτι δεν εχπυν κανει φαρμακειο χαχχχαχαχαχα εκλαψα
-
Κελευστης25
- Λοχίας - Έφεδρος

- Posts in topic: 74
Μπορεί να ρώτησε την μαμά της και να της έδωσε την ευχή της και μπορεί να έχει και περισσότερο τσαγανο από πολλους
Ξάνθη, Δράμα και Αθήνα θα έχουν υψηλές βάσεις διότι θαρρώ πως θα έχουν γίνει και πολλές αιτήσεις... Στις πρώτες 2 λόγω της ανεργίας των προαναφερθέντων περιοχών ενώ στην Αθήνα λόγω του πολυπληθούς λεκανοπεδίου... Στα νησιά θαρρώ πως η βάση θα είναι μικρότερη, βέβαια κάνω απλά εκτίμηση καθώς δεν έχω ουδεμία πληροφορία εκ των έσω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες