Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

Πληροφορίες για τα ελληνοτουρκικά θέματα (ΑΟΖ, ΕΕΧ, υφαλοκρηπίδα, χωρικά ύδατα), την εξωτερική πολιτική και τις διεθνείς σχέσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

Δημοσίευση από Anonymous »

EΊναι ντροπή για την Ελλάδα η εκλογή του ανθέλληνα πράκτορα τρεμόπουλου. Δυστυχώς το σύστημα αποφάσισε στις ευροεκλογές να σπρώξει (με τις ευλογίες ποιών άραγε; ) αυτόν τον μειοδότη και να γειώσει τον συριζα. Μάλιστα μας τους παρουσιαζαν όλοι τρίτο κόμμα και δήλωναν περηφάνεια κάτι τριανταφυλλόπουλοι και λαζόπουλοι. Αυτοί λοιπόν με πρόσχημα την οικολογία σπρώχτηκαν όσο κανένας. Οι πραγματικοί οικολόγοι είναι οι κυνηγοί και κάποια άλλα οικολογικά κόμματα. Ντροπή
Anonymous

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

Δημοσίευση από Anonymous »

Και τον πληρωνουμε και κανα 15αρι χιλιαρικα τον μηνα.

argeadas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1
Δημοσιεύσεις: 287
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 04, 2009 10:54 pm
Τοποθεσία: Greece
Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

Δημοσίευση από argeadas »

Απλά είναι ανθέλληνας ο τύπος και άκρος επικίνδυνος για την θέσει που του έδωσαν άλλοι ανθέλληνες.

Όσο για το πόσο οικολόγος είναι... Ας το.

Οικολόγος και δερμάτινο γιλέκο δεν γίνεται.

MIRAGE2000-5MK2
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 3
Δημοσιεύσεις: 73
Εγγραφή: Δευ Μάιος 04, 2009 8:42 pm

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

Δημοσίευση από MIRAGE2000-5MK2 »

O Τρεμόπουλος το 2006 ήρθε στο σχολείο μου ενώ ήμουν Γ' λυκείου. Μίλησε στην περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου. Είχα κενό εκείνη την ώρα (μια καθηγήτρια ήταν άρρωστη και δεν είχε έρθει). Πήγα και τον άκουσα. Ότι κατέχει τα οικολογικά θέματα τα κατέχει στο έπακρο. Το θέμα είναι ότι στα εθνικά θέματα είχε ανέκαθεν τέτοιες απόψεις και αυτό το είχα διαπιστώσει από πρώτο χέρι εκείνη τη μέρα μετά την ομιλία του σε Κατ' ιδίαν συζήτηση από τις γενικότερες τοποθετήσεις του. Είχε ενθουσιαστεί μαζί μου διότι ένας καθηγητής του έπλεξε το εγκώμιο μου σχετικά με την σχολική εφημερίδα αλλά και επειδή του έκανα μετά ένα κάρο ερωτήσεις σε οικολογικά θέματα. Επειδή με αρέσει να είμαι "διπλωμάτης" ώστε ο άλλος να τα λέει όλα, λάλησε και κάναμε κουβέντα εφ όλης της ύλης. Άκρως επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια. Πράκτορα που τον λένε δεν είναι ο άνθρωπος, απλώς έχει μια δικιά του αντίληψη αρκετά "ρομαντική" περί σχέσεων λαών (θα μπορούσαμε άνετα να αποδεχθούμε τις θέσεις του αν είχαμε γείτονα την Ελβετία) και λανθασμένη. Ζει εκτός πραγματικότητας όσον αφορά τα εθνικά θέματα. Δεν είναι πληρωμένος πράκτορας αλλά τα πιστεύει όσα λέει. Είναι επικίνδυνος διότι ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτά που λέει θα τα αξιοποιήσουν στο έπακρο οι απέναντι "πλευρές" (ανατολικά και βόρεια). Βλέπει την ιστορία όπως την βλέπουν κράτη τα οποία είναι Μακρια Από σημαντική γεωστρατηγική Θέση Και δεν δέχονται απειλές είτε προπαγάνδας είτε στρατιωτικές. Ανέπτυξα επιχειρήματα περί εξωτερικής πολιτικής. Ανοίχτηκε ένα πηγαδάκι μεταξύ εμού, Τρεμόπουλου, διευθύντριας και ενός καθηγητή Στο οποίο ο Τρεμόπουλος βγήκε νοκ άουτ πίνοντας πορτοκαλάδα fanda. Η συζήτηση κόπηκε σε ευχάριστο κλίμα και σε άκρως Διπλωματική γλώσσα μεν, Με χαμόγελα εκατέρωθεν αλλά είχε στριμωχτεί αρκετά και αυτό το διαπίστωσε η διευθύντρια που άλλαξε τη συζήτηση. Αν του πας κόντρα σε ήρεμο επίπεδο με επιχειρήματα όχι χρυσαυγήτικα αλλά ουσιώδη ο τύπος χάνει τη μπάλα. Του βγήκε ξινός Ο αρχικός ενθουσιασμός του και είμαι σίγουρος ότι από μέσα του με έβριζε.
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3
Δημοσιεύσεις: 649
Εγγραφή: Παρ Ιαν 30, 2009 5:29 pm
Τοποθεσία: Guinea-Bissau

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

Δημοσίευση από GenerX »

Ευτυχώς μπήκε και κάποιος άλλος στην Ευρωβουλή. Επικίνδυνος ξε-επικίνδυνος, αυτο θα φανεί απο τις πράξεις. Και εκλέχτηκε απο μέρος του λαού, αρα ολα καλά.

Εξάλλου τα yes sir, άλλοι τα λένε τόσα χρόνια, το να μας πειράζουν οι οικολόγοι είναι οτι πιο γραφικό.

Μπράβο του που μπήκε πάντως στην Ευρωβουλή :D

MIRAGE2000-5MK2
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 3
Δημοσιεύσεις: 73
Εγγραφή: Δευ Μάιος 04, 2009 8:42 pm

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

Δημοσίευση από MIRAGE2000-5MK2 »

GenerX έγραψε:Ευτυχώς μπήκε και κάποιος άλλος στην Ευρωβουλή. Επικίνδυνος ξε-επικίνδυνος, αυτο θα φανεί απο τις πράξεις. Και εκλέχτηκε απο μέρος του λαού, αρα ολα καλά.

Εξάλλου τα yes sir, άλλοι τα λένε τόσα χρόνια, το να μας πειράζουν οι οικολόγοι είναι οτι πιο γραφικό.

Μπράβο του που μπήκε πάντως στην Ευρωβουλή :D

Θα φανεί από τις πράξεις του. Πάντως επειδή τον γνώρισα προσωπικά έχω ήδη σχηματίσει άποψη. Μακάρι να με διαψεύσει με τις πράξεις του. Το ότι εκλέχτηκε δημοκρατικά δεν το αμφισβητεί κανένας.

Anonymous

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

Δημοσίευση από Anonymous »

Τι μπράβο ρε *****. Ποιός ηλίθιος Χαίρεται που μπήκε αυτό το προπαγανδιστικό πουλητάρι στην ευρωβουλή; Αυτός είναι εθνικός μειοδότης, αρντέμης μάτσας και χειρότερος από την Μητσοτάκη. Είναι βλέπετε το νέο πουλέν της νέας τάξης που άφησε τον Αλέξη στα κρύα του λουτρού.
Jrhellas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 12, 2008 2:49 am
Τοποθεσία: Greece

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

Δημοσίευση από Jrhellas »

sniper έγραψε:Τι μπράβο ρε *****. .
Sniper;ΕικόναΕικόναΕικόνα

Aα πα παα!ΕικόναΕικόνα

Πως το λες ετσι το παιδι; Θα σε μαλωσω Εικόνα

"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Anonymous

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

Δημοσίευση από Anonymous »

Ε μα, κουκουλοφόρος του Forum είναι αυτός.
MIRAGE2000-5MK2
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 3
Δημοσιεύσεις: 73
Εγγραφή: Δευ Μάιος 04, 2009 8:42 pm

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

Δημοσίευση από MIRAGE2000-5MK2 »

sniper έγραψε:Ε μα, κουκουλοφόρος του Forum είναι αυτός.
Ίσως όχι μόνο στο Φόρουμ...

Anonymous

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

Δημοσίευση από Anonymous »

Θεωρειτε, οτι ο Τρεμόπουλος, μοιάζει έστω και λίγο με τους ευρωπαίους οικολογους; Μη ξεχναμε οτι στην Γερμανία μετείχαν στην κυβέρνηση και ήταν σοβαροί και εκτός απο τα οικολογικα είχαν και κάποια σχέση με τα Όποια εθνικά τους θέματα, αυτός είναι κλασσικό σούργελο
Anonymous

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

Δημοσίευση από Anonymous »

Αυτός ο γλειώδης τύπος λέτε να παραστεί στην σύνοδο του ΟΑΣΕ στην Κέρκυρα με το αεροσκάφος των "Μακεδονικών Αερογραμμών"; Ε ρε κλωτσιές που θέλουν κάποιοι απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου

TOPOL-M
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1
Δημοσιεύσεις: 1353
Εγγραφή: Παρ Ιουν 26, 2009 7:42 pm

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

Δημοσίευση από TOPOL-M »

«Φλερτ» από το ΠΑΣΟΚ και τον Συνασπισμό για τους Οικολόγους Πράσινους στο 6ο Τακτικό Συνέδριό τους που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με εκπροσώπηση από όλα τα κόμματα, εκτός του ΛΑΟΣ που δεν είχε προσκληθεί.

Με προσωπικό μήνυμά του, που διάβασε ο βουλευτής Τ. Κουράκης, ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Α. Τσίπρας, διαμήνυσε στους συνέδρους πως «οι δυνάμεις της Αριστεράς και της Οικολογίας οφείλουν να αναζητήσουν και να βρουν κοινό βηματισμό, όχι μόνο στο επίπεδο των κοινωνικών αντιστάσεων, αλλά και στο επίπεδο μιας νέας προγραμματικής διεξόδου». Επίσης έκανε λόγο για «φυσικές πολιτικές συμμαχίες του οικολογικού χώρου», οι οποίες όπως τόνισε «βρίσκονται στην Αριστερά και όχι στα κόμματα του δικομματισμού».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Θεσσαλονίκης Γ. Μαγκριώτης, αφού μετέφερε τον χαιρετισμό του Γ. Παπανδρέου, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «κοινός στόχος των Πράσινων και του ΠΑΣΟΚ είναι η πράσινη ανάπτυξη και η αλλαγή του διοικητικού μοντέλου της χώρας, και με βάση αυτούς τους δύο στόχους μπορούμε να οικοδομήσουμε το πλατύ κοινωνικό μέτωπο της μεγάλης ανατροπής, είτε το ΠΑΣΟΚ έχει αυτοδυναμία είτε όχι».

Ο Μ. Τρεμόπουλος
Στην ομιλία του, πάντως, ο ευρωβουλευτής του κόμματος Μ. Τρεμόπουλος έκανε λόγο «για δυνάμεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ που μεγάλωσαν την απόσταση μαζί μας».

Εκπροσωπώντας τη ΝΔ, ο ευρωβουλευτής Θ. Σκυλακάκης τόνισε την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των κομμάτων για το περιβάλλον και πρόσθεσε πως το κόμμα του είναι έτοιμο να συζητήσει με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, ενώ από το ΚΚΕ παραβρέθηκε ο βουλευτής Ν. Ζιώγας.

Ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, Μ. Τρεμόπουλος, εμφανίστηκε βέβαιος για την είσοδο του κόμματος και στο ελληνικό Κοινοβούλιο, ενώ για το ζήτημα των συνεργασιών επισήμανε πως κατά την προεκλογική περίοδο οι Οικολόγοι απηύθυναν λόγο συνεργασίας σε όλα τα δημοκρατικά κόμματα, με βάση προγραμματικές συγκλίσεις, και πως αυτό θα συνεχιστεί και μετεκλογικά.

Το συνέδριο εξέλεξε το νέο 34μελές πανελλαδικό συμβούλιο του κόμματος, το οποίο συνήρθε στη συνέχεια και εξέλεξε την 8μελή γραμματεία του. Στο νέο όργανο δεν έθεσε υποψηφιότητα ο Μ. Τρεμόπουλος, ώστε, όπως είπε, να ανταποκριθεί καλύτερα στα νέα του καθήκοντα ως ευρωβουλευτής.

Β. ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8334&pubid=4330823

Εχω μια απορία. Αυτοί όλοι κάτι μαγειρεύουν αφήνοντας στην απ έξω τον Καρατζαφέρη. Ρε Λαζόπουλε εσύ που μας έλεγες ότι ο Καρα είναι μέρος του συστήματος που τον σπρώχνει τελικά που είναι; Γιατί στην απ έξω; Αυτός είναι το σύστημα ή όλοι οι υπόλοιποι; Ποιόν νομίζεις ότι κοροϊδεύει επιτέλους;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 1
Δημοσιεύσεις: 10104
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 12, 2005 1:20 am
Επικοινωνία:

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

Δημοσίευση από Nassos »

ΝΙΚΟΣ ΛΟΧΑΓΟΣ έγραψε:Θεωρειτε, οτι ο Τρεμόπουλος, μοιάζει έστω και λίγο με τους ευρωπαίους οικολογους; Μη ξεχναμε οτι στην Γερμανία μετείχαν στην κυβέρνηση και ήταν σοβαροί και εκτός απο τα οικολογικα είχαν και κάποια σχέση με τα Όποια εθνικά τους θέματα, αυτός είναι κλασσικό σούργελο


Ναι, οι Οικολόγοι που χαιρόντουσαν για τον βομβαρδισμό της Σερβίας, που έγιναν πιο φιλελεύθεροι από τους νεοφιλελεύθερους κλπ. Κλπ.

Οι Οικολόγοι είναι λομπίστες της λεγόμενης "πράσινης οικονομίας", κοινώς μιας άλλης φούσκας.
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3
Δημοσιεύσεις: 839
Εγγραφή: Κυρ Μαρ 22, 2009 1:55 am
Τοποθεσία: Greece

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

Δημοσίευση από thrakiotis »

Δεν περιμέναμε βέβαια κάτι καλύτερο από τον... Γηραιό των λουλουδιών, γνωστότερο με το όνομα Τρεμόπουλος! Ο λεγάμενος που έχει ταχθεί στο πλευρό απάντων των εχθρών της Ελλάδας, συμπλέοντας μαζί τους, κατέφθασε και στην Κύπρο ΜΑΣ για να... Εκθέσει τις απόψεις του!

Είχε επίσημη συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια. Πριν τη συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο της Λευκωσίας, ο Τρεμόπουλος επισκέφθηκε τον υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Κυπριανού με τον οποίο είχε μια... Εποικοδομητική συζήτηση και ενημέρωση. Η συνάντηση με τον Κύπριο Πρόεδρο, που διάρκεσε πάνω από μία ώρα, έγινε σε θερμό και φιλικό κλίμα και οι δύο πλευρές δήλωσαν την... Ικανοποίησή τους για τη δημιουργική ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που ενδιαφέρουν την Κύπρο και την Ευρώπη! Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Τρεμόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι που οι προτάσεις μας για μια πράσινη, ειρηνική και αποστρατιωτικοποιημένη Κύπρο βρίσκουν εύφορο έδαφος στη Μεγαλόνησο. Η Αμμόχωστος, με τη συμβολή Ελληνοκυπρίων, Τουρκοκυπρίων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο σχεδιασμό και την υλοποίηση, μπορεί να αποτελέσει ένα πρότυπο πράσινης και πολυπολιτισμικής πόλης, ως έμπρακτη απόδειξη ότι το Κυπριακό ζήτημα είναι δυνατόν να επιλυθεί και ταυτόχρονα να γίνει ένα ελκυστικό υπόδειγμα για ολόκληρο τον κόσμο»! Είδατε πόσο ωραία τα παρουσιάζουν οι οικολόγοι του Τρεμόπουλου τα πράγματα; Τσιμουδιά για τους ομαδικούς τάφους, τις εκτελέσεις, τους αγνοούμενους... Τσιμουδιά βέβαια και για τον τούρκικο στρατό κατοχής! Εντάσσεται και αυτός στο "ελκυστικό υπόδειγμα" πολυπολυτισμού, κατά Τρεμόπουλο!

www.stoxos.gr

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης