αυτο, αν εσυ εχεις πολλα μορια δεν θα μεινεις ελκτος, απλα αμα σε παιρνουν και οι 265 θα πας στην τελευταια επιλογη νησιου :)Vagelis93 έγραψε:Έτσι ακριβώς
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 174
-
Stayrospet
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: Sec
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Σε περίπτωση που μπει κάποιος στην σχολή και κάνει μία αρχή σε κάποιο νησί έχει δικαίωμα παραιτήσεις εφόσον το επιθυμεί χωρίς να υποστεί συνέπειες?; Διότι φίλοι αστυνομικοί μου είπαν ότι αν δεν έχεις κλείσει την πενταετία σε περίπτωση παραίτησης επιστρέφεις όσα χρήματα σου έχουν δώσει πίσω. Ισχύει κάτι τέτοιο ξέρει κανείς;
stayros
Αυτό ξέρω ότι ισχύει για την αστυφυλακων και την αξιωματικών. Τώρα για εμάς δεν ξέρω.
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 105
Άρα δν εχει κ τόση σημασία τι θα βάλεις 1ο κ τι τελευταίο αν εισαι επιτυχών θα μπεις
Έχει από άποψη μέρους. Βάλε πρώτα αυτά τα νησιά που θέλεις να πας να μείνεις. Ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να πας στη πρώτη σου επιλογή.
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

Ναι εκεί αυτό παίζει ρόλο το που θες να μείνεις λογικά όλοι θέλουν να πάνε εκεί πιυ έχει κόσμο όχι σε κανα ξερονήσι.. Αυτό σκεφτόμουν εγώ δλδ ότι όλοι θα βάλουν ως πρώτη επιλογή ένα νησί π έχει κόσμο κ τελευταίο καστελοριζο πχ
Ε ναι όλοι έτσι σκέφτονται
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

ουτε και παλι θα εχει σημασια γτ το βυσμα θα παει συννεφο... αν βαλεις το Καστελοριζο πρωτο θα μπεις Καστελοριζο, ακριβως επειδη οι υπολοιποι θα το εχουν τελευταιο ομως... αν σε παιρνουν σε μορια οι αλλοι :) οποτε ρο πιο λογικο ειναι να βαλεις 1η επιλογη νησια που εχουν πολλες θεσεις, γτ ετσι ανεβαινουν οι πιθανοτητεςpapercut έγραψε:Ναι εκεί αυτό παίζει ρόλο το που θες να μείνεις λογικά όλοι θέλουν να πάνε εκεί πιυ έχει κόσμο όχι σε κανα ξερονήσι.. Αυτό σκεφτόμουν εγώ δλδ ότι όλοι θα βάλουν ως πρώτη επιλογή ένα νησί π έχει κόσμο κ τελευταίο καστελοριζο πχ
- Fragomaster
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 14
Με πήραν και εμένα σήμερα.Spyrospet είναι σύμβαση ορισμένου χρόνου με ανανέωση ανά ένα έτος συνεπώς έχεις την δέσμευση για ένα έτος όχι για 5. Αυτό έχω καταλάβει, διορθώστε με αν κάνω λάθος.
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

Στον έναν χρόνο μπορείς να παραιτηθείς κ γω έτσι ξέρω.. Πάντως αν δν ειναι σγρς κάποιος ότι θέλει να πάει ας το ξανασκεφτεί μην ταλαιπωρείται τσαμπα ακόμα κ αστυνομίκοι λένε ότι δε θα ναι ευκολα εκεί τα πράγματα δν ειναι ε. Φ... Είσαι σε νησί με αλλοδαπους κίνδυνο να κολλήσεις αρρώστιες και να μη βρεις σπίτι στα νησια δν αγαπάνε κ πολυ την αστυνομία..
Ναι έτσι είναι. Αν δεν θέλει να συνεχίσει μπορεί να μην ανανεώσει στο τέλος του έτους.
Μακάρι να βγει του χρόνου, αλλά χλωμό το βλέπωΓιατί αντιδράνε πολύ...
Γιατί στην Δίας δεν παίρνανε δύσκολα εκεί... μην λέτε ασυναρτησίες
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

Καταρχάς είναι περνάνε και όχι παιρνανε και κατά δευτερον καμια σχεση το ένα με το άλλο.. Αντε πες τα πουθενά αλλου αυτά.. Αν δν μπορείς να διακρίνεις τις διαφορές ανάμεσα σε συνοριοφυλακες κ Δίας ασχολήσου με κάτι άλλο.. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί τα λένε δν τα βγάζουμε απ το μυαλό μας..
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

αμα υπογραψεις την συμβαση δεν μπορεις να παραιτηθειςpapercut έγραψε:Στον έναν χρόνο μπορείς να παραιτηθείς κ γω έτσι ξέρω.. Πάντως αν δν ειναι σγρς κάποιος ότι θέλει να πάει ας το ξανασκεφτεί μην ταλαιπωρείται τσαμπα ακόμα κ αστυνομίκοι λένε ότι δε θα ναι ευκολα εκεί τα πράγματα δν ειναι ε. Φ... Είσαι σε νησί με αλλοδαπους κίνδυνο να κολλήσεις αρρώστιες και να μη βρεις σπίτι στα νησια δν αγαπάνε κ πολυ την αστυνομία..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: xristoss1996 και 9 επισκέπτες