Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Tilemos »

DeaPatrinos έγραψε:Μέχρι 28 και 265 μέρες προλαβαίνεις να κανείς τα χαρτιά σου. Εγώ προσωπικά είμαι του 93.. έχω αλλά 2 χρόνια. Δεν είναι πολλά δεν είναι λίγα. Είδωμεν
Εσύ έχεις περιθώριο μέχρι Δεκέμβρη του 21

papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από papercut »

Ρε μάγκες εγώ δν καταλαβα έχει σημασία η σειρά προτεραιοτητας ; Π θα δηλώσεις στα νησιά; Δε γίνεται δλδ πχ να είναι κάποιος με 2000 μόρια και επειδή δήλωσε πρώτη επιλογή Σάμο και όχι Κάλυμνο παράδειγμα π έχει λιγότερες θέσεις να τον κόψουν κ να πάρουν έναν με λιγότερα μόρια.. Εγώ πχ π είναι να πάω αυριο ν δηλώσω νησιά πως πρεπει να τα δηλώσω δλδ;
DeaPatrinos
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από DeaPatrinos »

Νομίζω δεν ισχύει με την χρόνια.. αλλά με το ποτε έχεις γεννηθεί. Εγώ είμαι Αύγουστο του 93 άρα μπορώ μέχρι τον Αύγουστο του 22. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά νομίζω έτσι είναι
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από BorderPolice »

papercut έγραψε:Ρε μάγκες εγώ δν καταλαβα έχει σημασία η σειρά προτεραιοτητας ; Π θα δηλώσεις στα νησιά; Δε γίνεται δλδ πχ να είναι κάποιος με 2000 μόρια και επειδή δήλωσε πρώτη επιλογή Σάμο και όχι Κάλυμνο παράδειγμα π έχει λιγότερες θέσεις να τον κόψουν κ να πάρουν έναν με λιγότερα μόρια.. Εγώ πχ π είναι να πάω αυριο ν δηλώσω νησιά πως πρεπει να τα δηλώσω δλδ;
αμα εχεις 2000 και ο αλλος εχει 3000 δεν θα παρουν εσενα , αυτον θα παρουν,το κανουν απλως για να βγει μια ακρη τυπικα...που θα στειλουν ποιον που,μετα θα παει με τα μορια,οσοι εχουν τα μεγαλα θα πανε στην πρωτη τους επιλογη και οσοι εχουν λιγοτερα αν δεν πιασουν την πρωτη θα πανε στην δευτερη επιλογη...
Maria66
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Maria66 »

Είναι το σύστημα όπως ακριβώς και στις πανελλήνιες που δηλωναμε τις σχολες
Vagelis93
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Vagelis93 »

Σε κάθε νησί θα πάρουν τις μεγαλύτερες βαθμολογίες, έτσι το καταλαβαίνω. Δηλαδή αν εσύ έχεις δηλώσει πρώτα Σάμο και ένας άλλος έχει δηλώσει τριτη τη Σάμο για παράδειγμα αν έχει πιο πολλά μόρια από εσένα και έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις στα δύο πρώτα νησιά που έβαλε θα πάρει τη θέση σου και ας την είχες πρώτη.
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τι είναι ρε πανελλήνιες δίνουμε ν πουμε
Vagelis93
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Έτσι όπως το λένε και τα παιδιά
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Αν δεν πιασεις την πρωτη σου επιλογη μετα θα πας στην δευτερη μετα στην τριτη αν δεν την πιασεις παλι κτλπ κτλπ, αν ο αλλος εχει περισσοτερα μορια παντα θα σε αφηνει εκτος...οποτε ειναι τυπικο... για να ξερει και ο αλλος στο τελος που εχει περασει, αμα ξερει οτι εχει περασει στο τελος στο Καστελοριζο πχ να αποφασισει αν θα παει η οχι, γτ αμα σε βαλουν σχολη καισ πουν πας Καστελοριζο θα φευγουν μετα τρεχοντας, για να μην συμβει αυτο,το κανουν απο τωρα τουλαχιστον οποιος δεν θελει να μην μπει σε αυτη την διαδικασια και να παρουν καποιον αλλο επιλαχοντα!!τυλικα ειναι ολα για να διευκολυνθει η διαδικασια
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Η ερώτηση όλων εδώ μέσα είναι αν είναι κάποιος μέσα στους 266 επιτυχόντες υπάρχει περίπτωση λόγω επιλογής νησιών να κοπεί και να τον πετάξουν έξω?; Και να μπει κάποιος άλλος σαν επιλαχών; Η όπως και να χει ανεξαρτητα απ την επιλογή προτεραιότητας που έκανε στα χαρτιά αν είναι μέσα στους επιτυχόντες θα περασει αλλά θα τον στείλουν όπου θέλουν εκείνοι;
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

papercut έγραψε:Η ερώτηση όλων εδώ μέσα είναι αν είναι κάποιος μέσα στους 266 επιτυχόντες υπάρχει περίπτωση λόγω επιλογής νησιών να κοπεί και να τον πετάξουν έξω?; Και να μπει κάποιος άλλος σαν επιλαχών; Η όπως και να χει ανεξαρτητα απ την επιλογή προτεραιότητας που έκανε στα χαρτιά αν είναι μέσα στους επιτυχόντες θα περασει αλλά θα τον στείλουν όπου θέλουν εκείνοι;
οχι ειναι οτι σ ειπα πιο πανω, αν εσχυ εχεις περισσοτερα μορια θα εισαι στους 266 επιλαχων ,μετα αναλογα την επιλογη σου θα διαγωνιστεις στην 1 επιλογη με αυτους π ειναι ηδη επιτυχων και εχουν επιλεξει την ιδια επιλογη με εσενα, αν σε παιρνανε θα πας στην δευτερη σαν επιτυχων και θα διαγωνιστεις αυτους με την 2η επιλογη κτλπ κτλπ
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

BorderPolice έγραψε:
papercut έγραψε:Η ερώτηση όλων εδώ μέσα είναι αν είναι κάποιος μέσα στους 266 επιτυχόντες υπάρχει περίπτωση λόγω επιλογής νησιών να κοπεί και να τον πετάξουν έξω?; Και να μπει κάποιος άλλος σαν επιλαχών; Η όπως και να χει ανεξαρτητα απ την επιλογή προτεραιότητας που έκανε στα χαρτιά αν είναι μέσα στους επιτυχόντες θα περασει αλλά θα τον στείλουν όπου θέλουν εκείνοι;
οχι ειναι οτι σ ειπα πιο πανω, αν εσχυ εχεις περισσοτερα μορια θα εισαι στους 266 επιλαχων ,μετα αναλογα την επιλογη σου θα διαγωνιστεις στην 1 επιλογη με αυτους π ειναι ηδη επιτυχων και εχουν επιλεξει την ιδια επιλογη με εσενα, αν σε παιρνανε θα πας στην δευτερη σαν επιτυχων και θα διαγωνιστεις αυτους με την 2η επιλογη κτλπ κτλπ
αμα σε περνουν και οι 265 θα πας στην τελευταια επιλογη π εβαλες ,καταλαβες?
Vagelis93
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Υπάρχει μόνο περίπτωση για παράδειγμα εσύ να μην δηλώσεις όλα τα νησιά και να μην μπεις κάπου ενώ ένας άλλος που τα δήλωσε όλα να περάσει με χαμηλότερη βαθμολογία από εσένα και να πάει σε αυτό που δεν δήλωσες... Γι αυτό γνώμη μου δηλώστε τα όλα αν το θέλετε.
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Το ιδιο ειναι και με τπυς επιλαχων,οι επιλαχων θα διαγωνιζονται μεταξυ τους
Vagelis93
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας